sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 ikisinden de aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 ikisinden alamaz sadece ilk 11 de olanların puanı sayılıyor 7 puanlığı çıkardın 8 puanlığı soktun 1 puan kardasın yani bench boost kullanırsan, o da sadece 1 seferlik kullanılıyor tüm takımdan alırsın puanı yedekler faşan komple hesaplanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Fistan doğru açıklamış. Muslera'yı çıkarttığın anda 7 puanı da silindi takımdan (bi daha gelmemek üzere). Kasper 8 puan getirdi. 1 puan kardasın. Kasper 5 puan alsa 2 puan zararda olacaktın yaptığın hareketle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 muslera önceki maçtan almış şımaykıl sonraki maçtan. musleranın mach day geçmiş sonraki mathc dayde şımaykılla almış. overall puana bakınca zaten ikisini de eklediğini görüyor olman lazım round1de. ben mesela nueurden sonra alakasız bi kaleciyi soktum. 0 puan almış. ama toplam puanıma şuanda yedekte görünen noyeri de eklemiş. gerçi bende bench boost var ondan mı oluyo diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Matchday 1 hala bitmedi. Yarın bitiyor. Tüm takımlar ilk maçını tamamlayınca bitecek Matchday 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 o zaman puan alan adamı çıkarıp yerine daha iyi bi futbolcu olsa da koymak baya büyük riskmiş. thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 inceteam ftwB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 oynamış bir adamı klübeye attıktan sonra istersek geri ilk 11e koyabilir miyiz? hani hiç değilse onun puanını kaçırmayalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 o değilde munye'den kaptan bonusu ile 10 aldım. o kadar kötü geçiyor ki hafta falcao'yu kaptan yapsam mı emin değilim... WC şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 james rodriguez ve ndiaye şov yaparsa liderlik benim sdsfsdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 james rodriguez'in durumu belli değildi en son :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 matchday1 bitip matchday 2 başlarken yapılan değişikliklerde de puan gidiyor mu ? ben oyuncu satıp yenilerini alırken - bilmem kaç puan yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 1 free transfer hakkın var daha fazla yaparsan transfer başına -4 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 BiTcH_oFBaT said: o değilde munye'den kaptan bonusu ile 10 aldım. o kadar kötü geçiyor ki hafta falcao'yu kaptan yapsam mı emin değilim... WC şart Ben Neymar'dan kaptan bonusuyla 4 puan aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 51 puanım var boost larım duruyor Sıralama gerilerde baya bu kupa işler kesat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 almanlardan aldığım tüm puanı tek başına coutinho getirdi, büyük patladım ben sdf. Cavaniyle Neymar apaçisi ikinci turda gol atmazsa eve ekmek götüremeyecez artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 beni baydı şimdiden uğraşamam her hafta ayrı kadro fln. hiç kullanıcı dostu değil meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Rewendor said: BiTcH_oFBaT said: o değilde munye'den kaptan bonusu ile 10 aldım. o kadar kötü geçiyor ki hafta falcao'yu kaptan yapsam mı emin değilim... WC şart Ben Neymar'dan kaptan bonusuyla 4 puan aldım :D abi munye benim 5. kaptan deneyişim filan dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 10 aldın daha ne istiyon :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 10 bişi diil ki kaptandan? 20 falan almadan tepeye oynamak zor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 iyi değil orta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 bu haftada cavani yapıyorum kaptanı, araplara 3 gol tıklatmazsa yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 hames oynamıyor gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 bu hafta teknik direktörlerin kupon yaptığını düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar