Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E3 2018

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

dark souls serisi formülünden gına geldi artık, ds3 u zaten artık şuradan bu çıkacak diye oynadım, god of war tarzı bir değişikliğe gitmesi gerek artık soulsborne serisinin. bir de bloodborne dark soulstan farklı olarak başlangıçtan bitişine kadar bütün noktaları baya güzel tamamlayabiliyorsunuz adam sanki kafamda bir dünya var onun bir oyununu yapayım tek seferde bitsin diye yapmış gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi seyrettim ben de, müthiş gözükyüor. sucker punch sonunda farklı bi tarza gidiyor gibi duruyor. infamous'lar güzeldi ama çok klasikti her şey, biraz dışına çıksalar yine iyi olur samuray mantığı ile

ki zaten çıkmışlar gibi duruyor. dövüş mekaniği ac serisi kadar boktan ötesi değilse, biraz arkhamlar gibiyse direkt başarılı olur. ben feci yükseldim oyuna
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten görsel olarak belli seviyeye gelindi. eskisi gibi jenerasyonlar değiştikçe 3-4 seviye değil de 1 seviye artacak efekt, görsel teknoloji olarak.

ben yeni nesil konsollardan her oyunu 60fps4k native verme stratejisi takip edileceğini düşünüyorum. bir de işte vr yönü var. orada da her göze 4k verip last of us oynatan oyun çıkarsınlar mesela dsjaf.

gördük işte last of us, spider, tsushima falan gayet güzel görünüyorlar 2013 release bir cihaz ile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...