pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 hadi bakalım sal sony neyin varsa. mgs 0 inc! get hyp3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 last of us part 2 oha lan o nasıl gameplay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Islandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 O transactionlar neydi öyle o kadar güzeldi ki scripted mi diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Bu ne abi? Her oyun sunumundan sonra bekleyecek miyiz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 oha sony bu nasil felaket konferans formati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Adamlar sirf sinematikteki cadirin aynisini yapmis immersive olsun diye yine begendirememis kendini ya sdffsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 wowowow re2 remake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Y7u3TS7BcTg surdaki tipler trolluyolar. oyuna fedex delivery simulation dediler lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 sdhgfjsdg biri abortion simulator dedi chat'te ya. çok acayipmiş death stranding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 lanet olsun ya soyle bi saglam dedicated 2 seneye ihtiyacim var bu oyunlarin hepsini (ve kacirdiklarimi) oynamak icin. ekrana controller baniyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 kojimanın torbacı baya iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 neyse ben gidip seven samurai izlemeye devam ediyim. bo$una aci cekmenin manasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Spider-man oynanis cok cok iyi duruyor. Death stranding oynanisa benziyordu gosterilen grafikler muazzam ve ortam acayip. Last of us 2'nin oynanisina diyecek lafim yok. Gercekten harika duruyordu. From software görünce bloodborne 2 geliyor diye ayaga kalktim vr oyunuymus sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 lan sakami bu FROM'a VR oyunu niye yaptiriyorsunuz? kafaniza sicayim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Ass Creed Yunan tam bi witcher furyası oyunu olmuş lel. Last Plot Armor of Us 2 güzel görünüyor ama o foilage ı PS4 ile yapabilirler mi gerçekten? https://www.youtube.com/watch?v=btmN-bWwv0A Zaman şeyli mindfuck bişeysi oyununu da koyalım https://www.youtube.com/watch?v=tOdZvUGnGeI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 bloodborne 2 ps5 oyunu olacak demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 dark souls serisi formülünden gına geldi artık, ds3 u zaten artık şuradan bu çıkacak diye oynadım, god of war tarzı bir değişikliğe gitmesi gerek artık soulsborne serisinin. bir de bloodborne dark soulstan farklı olarak başlangıçtan bitişine kadar bütün noktaları baya güzel tamamlayabiliyorsunuz adam sanki kafamda bir dünya var onun bir oyununu yapayım tek seferde bitsin diye yapmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Şu da çok hoş gözüküyor bu arada, düzgün bir Samurai oyunu oynayabilicez sonunda; https://www.youtube.com/watch?v=FhqTNAlErQc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 şimdi seyrettim ben de, müthiş gözükyüor. sucker punch sonunda farklı bi tarza gidiyor gibi duruyor. infamous'lar güzeldi ama çok klasikti her şey, biraz dışına çıksalar yine iyi olur samuray mantığı ile ki zaten çıkmışlar gibi duruyor. dövüş mekaniği ac serisi kadar boktan ötesi değilse, biraz arkhamlar gibiyse direkt başarılı olur. ben feci yükseldim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 death strandingi çözenler anlatsın burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=X3ricWI0KHE sondaki booster tarzı bir şey ile geliyor galiba. aklıma direkt iron man geldi ama dsafdsa çok güzel gözüküyor. konsol senesi önümüzdeki 2 sezon belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 ya zaten görsel olarak belli seviyeye gelindi. eskisi gibi jenerasyonlar değiştikçe 3-4 seviye değil de 1 seviye artacak efekt, görsel teknoloji olarak. ben yeni nesil konsollardan her oyunu 60fps4k native verme stratejisi takip edileceğini düşünüyorum. bir de işte vr yönü var. orada da her göze 4k verip last of us oynatan oyun çıkarsınlar mesela dsjaf. gördük işte last of us, spider, tsushima falan gayet güzel görünüyorlar 2013 release bir cihaz ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 kojimma kafayı celebirtyler ile bozmuş ne gereği var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 lea seydoux güzel ilave olmuş niye öyle dion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar