_Rave Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 kadınsa ilk tepkin yürümek mi oluyor abi? sonra patide kadın yok, taştaş kokuyor ortam vs. bari cinsiyetçiliğinizi forum gibi cinsiyeti olmayan bir ortamda yapmayın. bak tinder var instagram var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 k1nJo said: sevgi elekkti https://s15.postimg.cc/n10ejt1u3/elekk.jpg Bak işte upvote yok bu mesajı beğendim yapamıyorum, alıntılayıp 2 ton yazı yazmam lazım falan. O yüzden upvote gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 nambırvansın k1nJo yhaa o nasıl espri ben de beğencektim de şey işte neyse.d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 bak konuşurken Anthony reis de çekti gitti. Bu dünya kimseye kalmıyor, iyi yaşamak lazım. fistan yazmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 yani rave, ironi o ironi. 2 hafta mızrakla diye başımı yemiş forum anlatmasın bana meriçliği : | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 rus bbg evindeki türkü izleyin, motivasyonla dolun gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 motivasyonsuzluk kotu harbi. sadece tedirginlik, korku ve kaygi motivasyonlu yasamak daha kotu tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 goethe demis ki, insan dogasi gereki miskinlige ve huysuzluga cok yatkindir. sikayet etmek kolay, cozumun bir parcasi olmak zordur. bir de mithat korler her goethe eller var. o bence daha anlamli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 benimki 3 harfli: seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 aa öylemi ? köpeğiminde sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 cyberpunk 2077'yi bekliyorum. önümde uzun yıllar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 benim motivasyonum şu aralar oğluşum :) sabah uyanınca güne gülücük atarak başlıyor musluktan akan suyu izlerken heyecanlanıyor kuş gördümü seviniyor bende onu izlerken enerji doluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 şimdi monster hunter world oyniyacam bi 10 dakikalık yaşam motivasyonu verir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 haxball niye oynamiyonuz lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Kimsenin motivasyonu yok, kimsenin aslında anladığı da yok. Sadece bazılarımız kendini kandırmakta diğerlerine göre daha başarılı. Öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Son 1 aydırki motivasyonum 25 haziran sabahı akpsiz türkiyeye uyanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 morning wake and bake kombosu ile epey verimli olabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 şakalar komiklikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 evet 25 haziran da geldiğine göre şunu uplamak lazım. başka ne kaldı motivasyonumuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 blue-card alabilmek şimdilik pislik almanya onun min maaş limitini yükseltmiş yine :/ 40k yapmışlar yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 yaşam mı kaldı ki motivasyonu olsun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Yurt disinda is bulabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Deathblade said: Yurt disinda is bulabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 yurticinde bulduk da disi kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar