Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 4 Ana Konu

Scalanova

Öne çıkan mesajlar

trade var mı ya bu oyunda? d3'te sadece aynı partide olduğun insanlara belli bir süre ile item verebiliyordun. reddit'e baktım da trade için discord grupları falan varmış. bir kaç milyar golda item satılıyormuş falan. mümkün mü bu?

oha bildiğin trade varmış ya oyunda. nasılsa yoktur diye hiç bakmamıştım. bari auction house falan açaydılar ortalık item satan site dolmuş. şu an buz gibi soğudum oyundan. gerçekten d3 son haliyle şu oyundan bin kat daha iyi oyun ya. 

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad, 10.08.2023 21:44 tarihinde dedi ki:

xvxls9l.png

Aşığım ya şu silaha. Beleş corpse tendrilsle beraber acayip dmgler çıkıyor. 2m falan görüyorum. Glass Cannon durumundayım biraz ama yapacak bir şey yok. One hand buildlerle bu dmg çıkmıyor maalesef. 

bu silahın ne olduğunu anlamadım. bu oyunda her şeyin Vulnerable odaklı olması ve sürekli Vulnerable özelliği vermesi ve Vulnerable üstüne oynamamızın gerekmesi çok kuru geliyor. Diablo 3'teki gibi farklı eşyaların farklı özelliklere bonus verdiği ve o özelliklere yeni özellik katması gibi şeyler arıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Oyun yeni diye ve D3 daha sonradan toparladı diye oyuna hala olumsuz bakmamaya çalışıyorum ama gerçekten item mevzusu çok sıkıntılı. Sarılardan kendi legendary silahımızı yapmak iyi fikir ama düşen tüm rare itemlari tek tek okumak da angarya olmaya başladı iyice. 790 ilvl altını direkt kiriyorum artık ben. 

Sosyal ağlarda paylaş

100 lvl oldum, t100 rahat dönüyorum. Pot falan bastığımda 21k can, 17k dmg 8k armor var, crit chance cirt dmg falan hepsi çok iyi ama lilith i kesemiyorum. Bu nasıl mekanik ya. Videolarda millet gösteriyor bak diyor böyle aradan geçiceksiniz, ben de o ara 2 mm. Barbarı yan çevirsen sığmıyor o aradan anlamadım nasıl iş.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...