Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Lvl 80 oldum işte şimdi ama lvl 70 ten beri aynı nerdeyse. 45 ten 50 ye çıktım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Glyphler için gerekli stat miktarını düşürmusler o biraz etki etmiş. 40+ zor yapiyordum 43 bitirdim az önce. Maksimum item level kaç bu arada bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 820 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 amazon prime battle pass skip vermiş de seasonal charım olmadığı için çöpe mi gitti bu yani? bir anlamı yok mu? ow2 skip verselermiş bari onda böyle bir ayrım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 5 sezon pass leveli veriyor da mala davara faydalı hiç bir şey yok sezon pass içinde. Sezon pass leveli de zor gelen bir şey değil 70 lvl civarı fulledim ben hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 (düzenlendi) trade var mı ya bu oyunda? d3'te sadece aynı partide olduğun insanlara belli bir süre ile item verebiliyordun. reddit'e baktım da trade için discord grupları falan varmış. bir kaç milyar golda item satılıyormuş falan. mümkün mü bu? oha bildiğin trade varmış ya oyunda. nasılsa yoktur diye hiç bakmamıştım. bari auction house falan açaydılar ortalık item satan site dolmuş. şu an buz gibi soğudum oyundan. gerçekten d3 son haliyle şu oyundan bin kat daha iyi oyun ya. Ağustos 10, 2023 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Sarı trade oluyor üstü olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 unique olmadığı sürece bir önemi yok ki onun. zaten sen basıyorsun aspect'i legendary olsun diye. baktım da 5 dolar 5 dolar satıyor millet. servet kırmışım ben anasını satayım bileydim ayırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Aşığım ya şu silaha. Beleş corpse tendrilsle beraber acayip dmgler çıkıyor. 2m falan görüyorum. Glass Cannon durumundayım biraz ama yapacak bir şey yok. One hand buildlerle bu dmg çıkmıyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Core Skill Dmg olsaymış Stunned yerine, efso olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Tendrils sürekli stun ettiği için boss harici moblarda çok faydalı ama bosslar için dediğin gibi olsa daha iyi olurmuş cidden. Bu arada bu bosslardaki stun eden mavi bar neye göre doluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 boss'a vurduğun cc'ler ekstra dolduruyor, düz dmg'da sayılıyor ama uffak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Ufak bir patch gelmiş. Bug fix olmuş genel olarak. Bu arada d3'te de yeni sezon çıkarıyor adamlar. Şaşırdım biraz ondan da ellerini çekmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 (düzenlendi) Vallahi d4'ün ızdırap gibi ilk sezonundansa d3'ün yeni sezonuna kayıcam ben gibi asdg. Ağustos 15, 2023 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 d3 yeni sezonlar eskilerden repeat olacak yeni bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 yeni şeyler de var ya. https://maxroll.gg/d3/news/season-29-patch-2-7-6-ptr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 29 son unique season, bundan sonra repeat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 ahmedinejad, 10.08.2023 21:44 tarihinde dedi ki: Aşığım ya şu silaha. Beleş corpse tendrilsle beraber acayip dmgler çıkıyor. 2m falan görüyorum. Glass Cannon durumundayım biraz ama yapacak bir şey yok. One hand buildlerle bu dmg çıkmıyor maalesef. bu silahın ne olduğunu anlamadım. bu oyunda her şeyin Vulnerable odaklı olması ve sürekli Vulnerable özelliği vermesi ve Vulnerable üstüne oynamamızın gerekmesi çok kuru geliyor. Diablo 3'teki gibi farklı eşyaların farklı özelliklere bonus verdiği ve o özelliklere yeni özellik katması gibi şeyler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Oyun yeni diye ve D3 daha sonradan toparladı diye oyuna hala olumsuz bakmamaya çalışıyorum ama gerçekten item mevzusu çok sıkıntılı. Sarılardan kendi legendary silahımızı yapmak iyi fikir ama düşen tüm rare itemlari tek tek okumak da angarya olmaya başladı iyice. 790 ilvl altını direkt kiriyorum artık ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 o angarya zaten bir numaralı soğutma sebebi. 1-2 kere girecek oldum geçen ay, her defasında "sarıları okumam gerekecek" diye aklıma geldi ve vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Bu kadar hype'ı öldürmek iyi başarı ya, Jay Wilson bile becerememişti. İnsanlar ciddi ciddi D3'e döndüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2023 mendeln ring çıktı uniq. buildi değiştireyim dedim. paragon dizaynını yapan adamın sülalesine sövdüm yaparken. build kaydetme meselesi d3'te harika çözülmüştü. burada hala o da yok. gerçekten bu güzel altyapıyı böyle mahvetmek acayip bir yetenek ya. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2023 Mendeln necro bone spearden daha iyi geldi nightmare farm için. 60 ı rahat geçtim bununla. Glyphler de 15 değil henüz ona rağmen. Hem de necro oynadığımı hissediyorum ordu ile geziyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 100 lvl oldum, t100 rahat dönüyorum. Pot falan bastığımda 21k can, 17k dmg 8k armor var, crit chance cirt dmg falan hepsi çok iyi ama lilith i kesemiyorum. Bu nasıl mekanik ya. Videolarda millet gösteriyor bak diyor böyle aradan geçiceksiniz, ben de o ara 2 mm. Barbarı yan çevirsen sığmıyor o aradan anlamadım nasıl iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar