Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 (düzenlendi) Tekrar sifirdan lvl alip belli bir sure icinde sezona ozgu item veya bonuslarla sidik yaristirdigin periodik oyun modu.. Siralama var ve sitsen belki bir gun falan ilk yuzde gorunursun sonrasi max adamlari izleme.. Ben pek aramam misal cunku hep ayni zonelar ayni moblar ayni skiller binlerce kez ruhumu daraltiyor. Sezon bitince karakter normal servera gelir ama karakter yerin yoksa yer acman lazim sanirim. Temmuz 19, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Sezonun D3 teki güzelliği her sezon classlarda farklı skillerin farklı buildlerin bufflanmasi ve farklı eventler falan keyifli oluyordu. Sezon seviyorum ben ya. Fresh başlangıç hissi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Aket-Atum, 19.07.2023 19:00 tarihinde dedi ki: Sezon nedir, sezonda ne yapılır? Sezonda açılan karakterler sezon bitince ne olur? Biri bana anlatsın lütfen Abi en düz şekliyle, her sezonda o sezona has tema ile getirilen yeni featurelarla (misal bu sezon malignant elitler, özel dungeon ve gemler) sıfırdan karakter kasıyorsun. Bu da aynı oyunu değilde biraz daha farklı bir versiyonunu oynuyormussun hissi veriyor. Genelde bunu da yeni ıtemlerle ve class bazında yapılan değişikliklerle destekliyorlar. Zaten bu tür oyunlarda da belirli bir level dan sonra (mid end game diyelim) Oyunda harcadığın zaman ile aldığın progress arasında epey bir uçurum oluşmaya basliyor. O yüzden de belirli alariklarla fresh start olayı oyunun uzun dönem oynanabilirligini artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Path of exileda sezonlarin achivementlari vardi ve acc. Wide kozmetikler rewardliyodu, yeni sezonda da kullanabildigin. Bunda var miydi oyle seyler diablo 3te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Vardi evet. Pet ve kanat vardı. Pet de işlevsiz değildi altınları falan topluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 habisler sezonunuz hayırlı olsunnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 (düzenlendi) Yav.. kadimlerin laneti falan bu neydi diye her büyüyü yeteneği tek tek okuyorum. Tamam Türkçe olması çok olumlu da ne bileyim. Çeviri için de emek var belli ugrasilmis baya. Temmuz 19, 2023 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 (düzenlendi) Launcherdayken play demeden hemen sagdaki gear ikonuna bas orada settingsden dili degistir. Temmuz 19, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Xbox demissin herhalde o da oyuna girmeden bir yerde settingsi vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Aket-Atum, 19.07.2023 12:38 tarihinde dedi ki: Benim anlamadığım d3 ile d4 arası kronolojik olarak 50 sene mi neymil, Nephalemlere ne oldu? 50 senede nesilleri mi tükendi soykırım mı yaşadılar? Sam, 19.07.2023 14:37 tarihinde dedi ki: O kısmı ben de bilmiyorum doğrusu bayağı kopuk geliyor bir oyundan diğerine ne olduğu. Aslında düşününce şimdi her oyunda aynı sorun var, birini diğerine bağlayamıyorum kafamda net. D3'ün 30 yıl sonrasında geçiyor oyun. D3'te kaç tane nephalem var bilmiyoruz ("The" Nephalem olarak geçiyordu adı) ve bunlardan kaçı kaldı onu da bilmiyoruz. D3'teki son Horadrim'i görüyoruz burada (Lorath) ama D3'ten pek de hikaye bağlamamışlar, tamamen yeni bir hikaye. Ek paket gelince belki daha fazla şey anlatırlar. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Heh buldum dil seçeneğini karakter oyuna girmeden ayarlaniyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Curatore kadar solo geldim ama onu solo kesmem imkansız ya. Mecbur paragorn levellemek lazım ya da grup bulmak lazım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 (düzenlendi) Akşam 8'de başlıyomuş sezon galiba. Şimdi lvl70 karakterle az daha kassam hiçbir işe yaramayacak di mi, boşa vakit harcamayayım =/ Temmuz 20, 2023 DRaGoN_SLaYeR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 İşdeyim ya.ama ben umutluyum bu sezon olaylarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Barbar eğlenceli mi daha sadece rogue ve necro oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Fena degil ama nerf gelmis herhalde, ben d3 barbari daha cok sevmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Barbar zevkli ya.ben seviyorum leap falan zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Barbar güzel de yüksek levellerde daha zevkli olur kanımca. İlk başlarda iskenceydi. 50 oldum yine işkence olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 70 e kadar dayandim 50 neyse 70 de oydu, mevlana build. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Bone, 19.07.2023 22:29 tarihinde dedi ki: D3'ün 30 yıl sonrasında geçiyor oyun. D3'te kaç tane nephalem var bilmiyoruz ("The" Nephalem olarak geçiyordu adı) ve bunlardan kaçı kaldı onu da bilmiyoruz. D3'teki son Horadrim'i görüyoruz burada (Lorath) ama D3'ten pek de hikaye bağlamamışlar, tamamen yeni bir hikaye. Ek paket gelince belki daha fazla şey anlatırlar. Yani hikaye olarak bana çok zayıf geldi zaten. D3 ten sonra her şey havada. Lilith falan güzel de ek paket karakteri gibiydi bence, madem öldürebiliyoruz niye capture edeceğiz. madem öldürünce geri gelecek niye başta capture edelim dedik falan böyle bana saçma gelen şeyler vardı hikayede. Horadrimler niye bitti, tyrael dayıya ne oldu, nephalemler rathmalar falan siz hayırdır ? Inarius ne ara ortaya çıktı da böyle bir din oldu. Sanki 30 yıl değil de 500 yıl geçmiş gibi anlatmışlar bazı şeyleri. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Ya bi de barbar ve sorc oynamaktan hoşlanan biri olarak bu sezon en kötü iki class ın bunlar olması üzdü ya. Şöyle bakınıyorum biraz da ya necro ya rogue açtıracaklar illa ki sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 necro ile 12 oldum oyun patladı dungeon çıkışında. girilmiyor da tekrar. necronun oynanışını çok sevdim. barbardan sonra çok iyi geldi. oynarım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Hangi buildi kovalamak lazım necroda bu sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 https://maxroll.gg/d4/build-guides/bone-spear-necromancer-leveling-guide şunu yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar