Liebe Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Geçen haftaki charlar duruyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 o yazdığını gördüm abi de sonra reddit vs'de bakınca "allocated miktar o görünen, gerçek kullanılan değil" demişlerdi. neyse artık 20fps'e düşerse anlarım cp77 gibi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 kizillelma, 23.03.2023 22:22 tarihinde dedi ki: Dikkat https://www.pcgamer.com/diablo-4-rtx-3080-ti-issue/ bunu da görünce huylandım ama 3070 yazan olmamış, o fps limite dikkat etmek lazım. ben sürücüden sınırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Benim sürücü her zaman 150 fps sınırlı. 144fps altında zaten G-Sync var, 144fps üzerine V-sync nedeniyle çıkmıyor, olurda bir hata olursa da 150fps limit var NVIDIA Control Panel'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 (düzenlendi) Liebe, 23.03.2023 23:42 tarihinde dedi ki: Geçen haftaki charlar duruyor mu acaba duruyor evet. betalar arası duracak ama release'de (doğal olarak) olmayacak dendi. Mart 23, 2023 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 (düzenlendi) açtım open betayı direk 50 dakka queue dedi sdf şimdi 73 dakika oldu Mart 24, 2023 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 ow2 gibi sınıfta kaldılar gene. 31dk diyordu 30dk önce, şimdi 38dk diyor. o rakamın hiçbir anlamı yok gene, yükseliyor düşüyor kafasına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Cok degil yarim saat open beta icin gecen hafta 80dk yi buluyordu. Girersiniz yarim saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 tam 7 de login olduğumda 70 dk sıra verdi fakat 7 : 30 gibi girebildim, 20 dk oyundan sonra error verdi attı, şimdi 105 dk sıra. Hala bir grace period koymamışlar oyundan düşenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 bu kısmı rezalet resmen oyun çıktığında da mı milleti sırada bekletmeyi düşünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 bu isin adeti oyunumuzu bu kadar cok kisinin begenip saldiracagini tahmin etmemistik ne kadar muhtesem bir oyun yapmisiz ondan boyle oldu herhalde diyip, cikista gecici olarak gerekenin yirmide biri kadar sunucu ekleyip bir de onun primini yapmak ve oyuncunun da pahali oyun fiyati + 10 para verip yine sira beklemesi. yani evet ciktiginda daha fazla sira bekletmeyi dusunuyor olmalari muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 neyse 50dk sürdü toplamda ama girdim, ilk şehre girdim şimdilik fena değil gibi. bakalım kapsamlı oynayınca yazarım düşüncelerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Geliyorum Sam amcammmm 30 dk kaldı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Oyunu download da bıraktım işe gidiyorum şimdi.adelet mi bu? Neyse giremiyor zengin bebeleri sabaha girerim bende asvsjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 74ten açtık kapıyı 5 dkda 10 dk indi Yarım saate oradayım sgfdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 paticik clanının adı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 vay ak dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Biz 2 kişi druid necro girdik, xp pot vs ile birlikte 3 saate 25 lvl olduk nerdeyse veteran levelda. Necro baya ez mode olmuş lvl 1 den itibaren, oynaması da zevkli lvl 25 e kadar. Bear druid solo biraz zorlanıyor gözüküyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Yeni karakterle hata aldım sürekli giremedin gecenki karakter direkt login oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 (düzenlendi) lvl 9’da zindan diplerine inmişken attı oyundan, şimdi de error 326719 deyip reddediyor. oyun genel olarak gördüğüm hiç fena değil oynanış olarak. skill sistemini yorumlamam için biraz daha bakıp üstünde düşünmem lazım ama ben şahsen respec için para istemeyen d3’ün rune ile modifiye edilen sistemini tercih ederim gibi. burada gene eski karakteri birşeye vakfetme sistemi. geçen sayfalarda anlattığım gibi ben sıkılıyorum şahsen aynı ability ile 3657237623 saat oynamaktan. yarım saat ww oynayıp sonra yarım saat başka birşey oynardım. onun dışında pot denmişti, bence pot sistemi olumlu çünkü istemeden orb alıp sonra aç kalmıyorsunuz dövüş ortasında. bence böyle istediğiniz zaman basıp, kullanıp, sonra almak daha doğru. ama gördüğüm bir eksik etrafta tıklanacak çok çerçöp var gene ama bunlar ayırt edilemiyor arkaplandan. yanlarından geçerken otomatik kıracak aura gibi birşeyler vardır umarım. grafikler iyi (çok süper olmasa da ağır değil en azından ve dlss performansı çok iyi, herşey max dlss quality 100fps ve kapalıyken 60fps) ve nihayet ilk defa charı iyi kötü yüzünü filan seçebiliyoruz. keşke knight archetype birşey olsaydı. Mart 24, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Şu aşırı zoom olayı bir tek beni mi rahatsız ediyor? 2-3 tık daha zoom-out olmalı sanki. Immortal'a benzemiş sanki bu haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 (düzenlendi) Druid zayif galiba Kripp sektiriyor level scalinge. Sorc asiri gucluydu necro da op sanirim ve aynen biraz daha zoom out edilebilmeli Mart 24, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Dark_Soul, 24.03.2023 23:29 tarihinde dedi ki: Şu aşırı zoom olayı bir tek beni mi rahatsız ediyor? 2-3 tık daha zoom-out olmalı sanki. Immortal'a benzemiş sanki bu haliyle yalniz değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 zoom beni rahatsız etmedi de 10 yıl önce oyunlarda skilleri video ile gösteren önizleme pencereleri vardı. bu oyunda bir skill alıp sonra para ödemeden değiştirememek kötü bu devirde. denemeden, kullanmadan bilmek mümkün değil pek buildde iş yapacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 bana da fazla zoom lu geldi. Atana kadar biraz Necromancer oynadım. Her şeyi iskeletler yapıyo ben yanlarında boş boş dolanıyorum sdf. Başlarda baya güçlü olmuş necro. Gerçi levellar arttıkça etkisi düşüyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar