Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 ya fener şanpiyon oldugu sezonda da bursa deplasmanında berabere kalabilir oynuyo işte gençler toparlarız inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Hypnotize said: abi onun standart bi faul alma hareketi var. tapu rakibe doğru sürüp rakibin dizini sokmasını zorluyor sonra da iki ayağını yerden kesiyor. bu kaçıncı yani. burda da sağ ayağı ile çapraza doğru topu attı. sol ayağı ile düze atıp koşsa hiç bişey olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 şimdi maçtan eve geldim.fener bi kere geldi o da gol oldu zaten. bizim kazmalar 3-4 şutu kalecinin üstüne vurmasa kazanadabilirdik bide son dkda kaçan var şu ümraniyenin yendiği feneri yenemiyoruz şaka gibi ama vara yardımcı hakemi çağırmak nedi ya ahahah edit: bizim takımda fiyasko orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 klasik 1 puanınızı almışınız hadi iyisiniz keratalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Lütfen zaaa lamak istemiyorum artık Haftaya malatyayla oynuyor içerde abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Bu böyle bitmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Öpüp de başınıza koyun 1 puan altın altın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Liebe said: Valbuenanın anasını sikildi ama devam Ahahaahah Seri selpaklayın burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 cagrus said: Fenere 2.55'den 200 lira ateşledim kaybetme ihtimali yok. ZAAAAAAAAAaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 pattisliborek said: Öpüp de başınıza koyun 1 puan altın altın. abi 4-5 olacak maçtı zaten lafım yok ona rezalet oynadık yine ama; - skrtel'in korner pozisyonunda çekilip yere indirilmesinde hakemin gidip ertuğrul mudur nedir onu uyarması? wtf abi sınıf öğretmeni misin sen? - mehmet ekicinin şut çektiği pozisyonda tabanı açık gelen barışın pozisyonu nasıl sarı olabilir? - valbuena'nın ölmesi mi gerekiyordu? pozisyonlara tek tek bakınca ufak tefek pozisyonlar diyorsun ama maçın gidişatını değiştirip bursaya rüzgarı verdi arkadan işte faul verilmeyen kontra pozisyonda gol yedik bunu kabullenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 son olarak: http://galeri8.uludagsozluk.com/480/sikerim-boyle-fenerbahce-yi_565756_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 - skrtel'in pozisyon net penaltı. adma gitti defans oyuncusunu uyardı. - valbus'un pozisyonda golden önce bana nedense faul yok gibi geldi bilemicem. - fenerbahçe hiçbişi oynamadı yine. 3 tane td değişti ama 1. hafta neyse hala o takım. bi gıdım ilerleme bi değişim falan hiçbişi yok. böyle olcaksa cocu'yu niye yolladık? aziz yıldırım quote'una katılıyorum yukarıdaki posttaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 ben maçı geç açtım, açtıktan sonra da öyle tartışmalı pozisyon göremedim ama genel olarak olaylara yaklaşımı ve kart kullanımı konusu kötüydü cücünün.. ama valbuena pozisyonunda faul yok abi, adam üstüe gelen rakibi görünce ayaklarını yerden kesip üstüne doğru yıkılmış zaten, oyna devam. ben izlemeye başladıktan sonra valbuş'un freekick pozisyonu dışında tehlikesi yoktu fenerin, bursa 3-4 atardı ama ölümüne yeteneksizler onlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 verilmeyen kirmizi, verilmeyen penalti, valbuena'nin dusurulusu, ardindan da golun ofsayt olusu. gol ofsayt degil diyenlere tatli yardimci hakemlerimizden gelsin: https://twitter.com/chemedya/status/1087617252248162304 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 neyse ki cuneyt cakir'a ragmen 15. olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 golde ofsayt mı ? sdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 GS hakem hatalarından şikayet ettiğinde bildiri imzalarken düşünecekti Fener yönetimi. Hakem hatası var mı bilmiyorum, seyahatteyim maçı da özeti de izlemedim, ama varsa da o bildiriye imza atan her kulüp için "oh olsun" demek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 fenerbahçe yönetimine söyle ozmn onları. yönetimin yaptığı şeyler bizi bağlamıyor abi biz taraftarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 gs hakem hatasindan sikayet etmedi, gs hakem bi daha mac yonetmeyecek !!!!!! demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 ha evet bi de o var. zamanında aziz yıldırım o hakeme düdüğünü astırırım dedi diye bi linç edilmediği kalmıştı. ama gs söyleyince niye desteklemediniz. siz aziz'i desteklediniz mi? resmen aziz savundurttunuz ya bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Hahahaha olayın "SİZİN ADAMIĞUZ DA SES KAYDI ALEYOR!" seviyesine gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 GS yönetimi kendisi ağlarken tüm ülkeyi de ağlamaya davet etti, yok dedi sadece diğerleri. Düzgün ve aklı başında bir tepki gelseydi, diğer kulüplerin sorunlarını da gerçeklerle ortaya koysaydı GS böyle tepki almazdı. Temel olarak "bizim puanlarımız çalınıyor çok üzülüyoruz bisim içn üslürmüsnz????:.....(" tadında geldiği için GS'nin tepkisi, hakettiği cevabı aldı bildiri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Nnnnooooldu fenerliler? Paçalar düşme korkusuyla tutuşunca şanlı 6alatasaraya mı sardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 abi benim tutuştu valla paçalar düşme korkusuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar