mascio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 love gs'ye gidiyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 hadi inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Love icin hepimiz BJK de akar diyorduk adam cok fos cikti ya. Bizde de fos cikacak. Fatih Terim dover artik heralde iki macta bir literally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 kap gelmeden inanmam ayrıca pektemeğin akıbetini daha çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 love bizde is yapar gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 hangi işi yapar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 2 gun tatil yapayım herşeyden uzak kalayim dedim neler dönmüş hahahah 10 numara gelmis. Emek hirisizi krallll gelmis (yoldaymis) Love da gs kitlenmis vallahi acayip işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Başından beri şu Love i istememiştim gitmesi çok iyi oldu ama Burak gelmese daha iyi olurdu tabi. Halen daha sağ bek yok son saniyeye kadar Sağ Bek bekliyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 qral hirsiz evet cunku butun turkiyenin kalbini caldi kips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 love'ı 2m $ bonservis verip almak isteyen brezilya takımları varmış, yani gassaray alıyorsa en az 2.5 falan veriyo demek güzel bonservis zararı çıktı dedenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Burakin bjkaya gitmesi cok iyi olur ahahah tarihi midesizlik. Egleniriz guzel is cikar. Hadi ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Love Cimboma Burak Kartala efsane lig bizi bekliyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 açılın, qraldan açıklama geldi https://twitter.com/yilmazburak17/status/1035595521396760578?s=19 HADİ GEÇMİŞ OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 ahah love yatınca hemen açıklama yapmış, Bundan millet istemiyor işte, bunun kadar şerefsiz topçu az bulunur. Beşiktaş kulübüne yaptığı teklif için teşekkür ederim,fakat ben Trabzonspor da kalmayı tercih ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Yok lan bizimkiler 2m verelim yildi bi de attgin gol kadar prim demislerdir. O da gg demistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 alttaki muhabbet asdfsadfsdafdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 açıklama normal, istedim ama gidemedim olayına dönse trabzon’da bacağından vururlar herifi love bonservisi çözerim demiş, o iş yatınca BJK de alamıyoruz demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 lol senol bu transferin patlamasinin acisini negredo'dan cikarir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 negredo suarez artık onun gözünde ama love ve pektemek kadro dışı direkt bence negredo larin nayir güven rotasyonu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Ertem Şener said: Modeste konusunda yanılmadım. Galatasaray hukuksal anlamda sıkıntıya girmemek için masadan kalktı. “Burak Beşiktaş’ta” diye twit atan gazeteci arkadaşlarım da yanlış haber vermediler. Transfer böyle bir şey işte. http://www.reactiongifs.com/r/2013/08/lol-duck.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Stringray said: negredo larin nayir güven rotasyonu olur Umut nayir'i bursa'ya kiraladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 o işin geri çekilme ihtimali yüksek bence, qral olmayınca onu tutmak isteyebilirler belki eğer love peksimet kadro dışı yapacaklarsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Raylen said: Ertem Şener said: Modeste konusunda yanılmadım. Galatasaray hukuksal anlamda sıkıntıya girmemek için masadan kalktı. “Burak Beşiktaş’ta” diye twit atan gazeteci arkadaşlarım da yanlış haber vermediler. Transfer böyle bir şey işte. http://www.reactiongifs.com/r/2013/08/lol-duck.gif hukuksal anlamda sıkıntı hikaye. adam 7m imza parası yıllık 4m isteyince yattı modeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 çöplerin elden çıkarılamaması hariç iyi bir transfer dönemi oldu bence, kadro bayağı gençleşti 🇧🇦Adem Ljajic ( 26 ) 🇩🇪Loris Karius ( 25 ) 🇨🇱Enzo Roco ( 26 ) 🇹🇷Dorukhan Toköz ( 22 ) 🇹🇷Umut Nayir (25) 🇹🇷Güven Yalçın ( 19 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 xenus nerden biliosun o rakamları bu kadar net? görüşmelerde sen de mi vardın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar