pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 https://twitter.com/assassinscreed/status/1002331391789617152 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Y79CZgH6G_c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Teaser efsane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 sorma ne efsane var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 yeni fizik motoru tanıtımı falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Teaser inanılmaz iyi, daha başarılısının şu ana kadar çıktığını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 gene yaptırırsın dövme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Origins çok çok iyi bir oyundu. Erken bile tanıttılar bence. Ayni şekilde eski Yunan’da güzel oyun olur. Bu Avrupa’da geçen saçma oyunlar seriyi bok etse de black flag origins falan çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 -Deno- said: Teaser inanılmaz iyi, daha başarılısının şu ana kadar çıktığını düşünmüyorum. sayfayı aşağıdan okumaya başladım, bunu görünce gittim teasera baktım direkman. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 ZOKALANDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Arkadaşlar saçmalamayın teaser 5snlik bişey sadece, çok da dandik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Axedice, adam şaka yapmış, sen de anlamamışsın. http://m.memegen.com/wl2gpe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Dün leak olunca hızlıca yayınladılar teaser'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 şu seri ne zaman ölecek merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 -Deno- said: ZOKALANDIN ah be halbuki ne kadar da Deno bir yorumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 romanın fethi altındaki yunanistanın antik yunan ve odysseus destanı ile ne alakası var ben onu çözemedim asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Cokomantis said: şu seri ne zaman ölecek merak ediyorum. Ölmez çünkü Origins ile süper toparladı. Baya iyi bir oyun Origins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 öyle valla, alsam mı diye baya düşündüm asscred'den nefret eden halimle. hani zaten şu popülerlik seviyesinden sonra ubi dünyanın en kötü business/game design kararlarını alıp her şeyi yere batırıp iflas etse kapansa bile biri ip'yi alır, 4-5 yıl dinlendirip HYEEPPPP diye diriltir yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 origins dediğiniz oyun, atanamamış witcher 3 lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Oynadiklarim arasinda en kotusu ac3 tü bence. Origins oynamadim daha. Ezio ve black flag favorim. Seriye oyun olarak degil de turist olarak bakiyorum. Guzel oluyor tarihe yolculuk fj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 çıksa da origins düşse sdab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 _Rave said: origins dediğiniz oyun, atanamamış witcher 3 lan. Abi ben bundan sonra tamamen farklı settinglerde farklı questlerle Witcher 3 oynamaya razıyım ya - bu kısmını sevdim zaten oyunun. Tabii tam yapamamışlar (atanamamışlık kısmı doğru) ama yetti şu dönemde o açlığı gidermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 %70 indirimi gördüğü zaman alırım origins'i. nier için de bi güzellik bekliyorum sony'den bi %70 üstü patlatsalar da alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 http://imgur.kageurufu.net/vhWZLMl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar