Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ucaktan yakit dokup studyoyu atese verseler daha iyi pr olur heralde su noktada sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Bir triple a studionun daha ayni taktiklerle boktan cash grab operaysonu kasip cayir cayir yanmasini cerez esliginde eglenerek izliyoruz sayin seyirciler Sira sende Anthem, umarim daha cok eglendirir patlaman bizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 anthem game awards'da cikar kesin video mideo, ama bidaki ay dragon age haberleri geliyormus asil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Casey hudson kac ay dayanabilicek onu merak ediyorum asil Neyse deraillamayalim topigi, hos deraillansada konu fallout 76 hani, nothing of value is lost. En azindan PC controversy kasmadan, diversity konularina girmeden salt kotu bir oyun cikarmayi basardi bethesda o konuda takdiri hakediyorlar ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 anten bu kadar dandik çıkmaz bence ya. bu böyle spinoff diye bedesta iyice ayağının ucuyla itelemiş gibi. gene bokum gibi olur ama bu kadar aymazlık olacağını zannetmiyorum (keşxe olsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 SwTor'dan bu yana böyle eğlenmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Laurelin said: diversity konularina girmeden.. Nası girebilsinler?? Oyun robotlardan ibaret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 robotun cuku yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Iste olsa bi dert olmasa bir dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 https://i.imgur.com/WJRSwGp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 quixef o kadar lame ki, Sam'e hak vermek durumunda kalıyoruz. dic pic ne amk aslfkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 kendiminkini bile göndermedim düşün o kadar lame bot var komut veriyorsun gönderiyor, güzel protesto aracı bence ETA: O değil de, tartışmayı tam mantıklı bir düzleme çekmişken niye bu konuyu açtın sen bakim terörist misin nesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Firmalar (büyük küçük fark etmez) baktılar ne rezillik çıkarsa çıksın satıyorlar oyunları, e o zaman sallamamaya başladılar bence. Her sene en az 5-6 büyük rezillik göüryoruz da ne olur? Hiçbir şey. Activision, EA, Bethesta filan zaten bunu alışkanlık haline getirmişti de bu sene Blizzard'ın da sürüye katılması kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 blizzard diablo 3'un ciktigi sene katilmadi da simdi mi katiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 diablo 3 kötü oyun mu allah aşkına ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 diablo 3 iyi release mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 şu ekonomik ortamda rmah nimet olurdu yeminle. keşke kaldırmasalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 vanilla d3'ün tek sıkıntısı saçma sapan loot sistemiydi adamlar world first hardcore inferno diablo kesiyor ve düşen itemlar mavi ayıptır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 arcane said: diablo 3 iyi release mi? server sorunları dışında iyiydi. rmah kişiye göre değiştir, biri iyi biri kötü der kimsenin zevkine kimse karışamaz. ama oyunun zorluğu, başarma hissi vs. çok tatmin ediciydi yani. gayet oynarken keyif alıyorduk biz, progessi damarlarmızda hissediyorduk dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 release zamanı itemları hatırlamıyorsun sanırım kaede de demiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 son mesajlara bakilirsa herkesin "tek sikintisi suydu" deyip farkli bir sikinti dile getirecegi bir release. tesekkurler, daha iyi betimleyemezdim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 D3 Blizzard'ın ruhunu kaybettiği ilk oyunu auction sistemiyle benim gözümde. Sonra yaptıkları hatayı anlayıp toparladılar düzelttiler dedik, hatta sadece D3 özelinde konuşursak öyle de oldu. Ama firma olarak sonraki hamleleri adım adım daha kötüye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 ruh muh biraz isin romantizmi ama benim gozumde de orada ibrenin kotu yerlere dogru kaymasi soz konusu. oynadim epey. sonradan toparladiklarini da dusunuyorum. zaten o yuzden oyun yerine release yazdim. oyle hemen, aniden koticklenmedik onu anlatmaya calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 rmah efsane diabolic (pun intended) bir sistemdi, neyse ki o şer başka oyunlarda kullanılmadı. rmah p2w microtransaction'tan daha az şeytani bir sistem değil, rmah da p2w ve ödenecek bedelin tavanı yok, şirket rng ile gelen in-game loottan komisyon kesince daha iyi olmuyor kendi ürettiği yeni içeriği satmasından. onun dışında oyunun ilk çıkışında zorluk ayarı ve loot sistemi tam komediydi, sonra bir ara düzelttiler ama gene başka şeyleri bozdular bu sefer, başlığında anlattım zaten. fo76 d3 kadar şeytani bir oyun değil en azından, ne kozmetik lazımsa "kill 10 molerats/level up/take a photo while drunk" tarzı dailyler 1-2 hafta yapılıp alınabiliyor. https://www.geek.com/games/how-one-diablo-3-player-pulled-in-130000-from-the-real-money-auction-house-1601959/ "gaming için kozmetik microdan daha iyi rmah" diyecek insan yoktur umarım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 applev0dka said: arcane said: diablo 3 iyi release mi? server sorunları dışında iyiydi. rmah kişiye göre değiştir, biri iyi biri kötü der kimsenin zevkine kimse karışamaz. Ben karışırım, sizin RMAHınız yüzünden bizim loot sistemimizin içine edildi saçma salak itemlar düşürüldü ki özellikle real money trade dönsün. RoSla bunu düzeltme yolunda giderlerken sonrasında iyice saçmaladılar oyun o kadar baydı ki daha akıcı gameplaye rağmen path of exile'ın rakibi bile olmaktan çıktı. RMT, lootbox ve benzerleri P2W sağlıyorsa istisnasız o oyunun içine ediyor, aksine tek bi örnek bile çıkmadı şimdiye kadar. Çıkamaz da, eşyanın tabiatına aykırı. O yüzden her koşul ve şartta P2W'e karşı durmak gerekiyor, tıpkı kalitesiz oyunlara karşı durulduğu gibi. Bak fallout 3ü 4ü beğendiniz yeaa nolcak yeaaa diye alıp oynadınız alın sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar