Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 sardalya said: yalniz alanya her takima karsi boyle oynarsa ligde 2. olabilir bizim arkamizda seneye, iyiler siz başakcity misiniz
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 bizim sulale basakcity tribunlerinde buyumus, gelenek bizim ailede
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Gökselin kupasını verin lige sıfırdan başlayalım. Fener de 2 haftadır galip,eğlencesi bitti sezonun. Angarya...
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 o tadı bir kere aldılar mı bunları tekrar tekrar şampiyon yapıp gelen paraları hacılamadan durmazlar kaç sene :)
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 ulan ilk haftadan fire verdiler, 2 günde hype bitmeyeydi iyiydi ya jagne niye oynamadı bu arada sakat mıydı cezalı mıydı hiç haberim yok
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Cidden ligin havasi kalmadi. Bu saatten sonra basak birakmaz. Fener de toparladi.
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Ohaa ne gol atmış lan herif yeni izledim özetleri, bu gol Puskas ödülü alır kesin.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Şimdi izledim ben de iki gol de baya iyi, Alanya'nınki hatta sezonun golü falan olabilir. Bizim yeniler nasıl oynadı maçı izleyenler ne der?
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 küçük stoper iyi bence denayer tarzı, ondan daha iyi diyebilirim büyük stoper çok dağınık maicon'dan pek farkı yok görünmedi bana, çok kart görür hatta kırmızı yiyebilirdi bu maç, linnes ile birlikte oradaki junior fernandes miydi ona tüm topları verdiler az iyi oynasa bir iki gol atardı rahatlıkla eleman mitroglu'nun ayağına 5 top ancak geldi galiba çok hantal, iç sahada iş yapar bence ama dış sahada çöp olur diagne ya da onyekuru forvette oynasa daha iyi deplasmanlarda
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 junior fernandes karşısına kim gelse bütün topları alıyo zaten, ligin en etkili oyuncularından, eskiden olsa 3 büyüklerden biri kapmıştı çoktan.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Muslera'nin yedigi golu simdi gordum sdfsdzcs
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 musleranın yediğinden çok zencinin attığı gol
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 çok amele vuruyo topa ondan puskas falan beklemeyin bana şu golü hatırlattı https://youtu.be/fPGg8zZKca8
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Marcao bence de baya iyi adam. Luyindama biraz hantal gozuktu bazi pozisyonlarda bakalim.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Hantal olmasindan cok , bana iyi pas yetenegi yok gibi gozuktu. Cok basit oynuyor o problem
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 bence maicondan iyi olacak. adam 2 gündür antreman yapıyor, korkak oynadı biraz sadece.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Haftanın tek kaybedeni olmamız üzmüş.
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Bakalım Başakşehir'in şampiyonluğunu kaçıncı hafta hazmetmeye başlayacağız :D
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 hazmedilmeyen bir şey yok bu sene ikinci olmaya bakın 10 sene sonra ikinci olana verilebilir şampiyonluk
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 hükümet düşer, kirli ilişkiler açığa çıkar da 10 sene sonra şampiyonlukları ellerinden alınabilir demek istemiş sanırım
Öne çıkan mesajlar