sardalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 onlara vermeyiz degil uyanik ali koc bonservissiz kapatmaya calisiyor yoksa Tolga Liver nasil gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 abi sizin şu mantığınızı cidden çözemiyorum. kadro dışı bırakılan adamı piyasa fiyatında satmak istiyorsunuz. böyle bir şey yok. kimse ne serdar'a ne tolgay'a o paraları vermez şu durumdalarken. verirse de kazıklanmış olur. sen adamı kadro dışı bırakıp, oynatmicam diyosun. oyuncu gitmek istiyor ama adamı piyasa fiyatına satmaya çalışıyosun. burada çakal adamı transfer etmek isteyen mi yoksa sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Garry Rodrigues ilk maçında oyuna girmeden kırmızı kart gördü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Konuşuldu mu bilmiyorum arkalara bakmayacağım da bu Stuttgart'ın serbest kalma üstünde para vermesi muazzam şans oldu. Bununla ilgili Fatih Demireli'ydi galiba 2 hafta önce söylemişti. Alman kulüpleri genelde serbest kalma maddelerinin üstünde verip alıyorlar eğer potansiyele falan yatırım yapacaklarsa diye. Hatta son 2-3 yıldan 5-6 örnek vermişti. Bayern'in bile mesela son yıllarda yaptığı iç transferlerin birkaç tanesinde serbest kalma üstü ödeme yapıp aldığını anlatıyordu. Alman kulüpleri için iyi ilişki kurmak veya gerçekten potansiyelin hakkını vermek olarak görülüyor sanırım, ama o günde demişti GS yönetiminin şansı varsa bir Alman kulübü transfer edip daha fazlasını verir diyordu. Haberlere de "kim niye versin ya 7.5 üstü" olarak bakmayın Almanlar söz konusuysa falan diyordu. Haklı çıktı asjkhfsda Ozan'da güzel yere gitti. Yolu açık olsun. Bence hiçbir zaman top class bir adam olamaz. Çağlar'ın geleceği çok çok daha parlak mesela ama milli takım için kalıcı bir opsiyon olur, o seviyeye çok rahat çıkar. Kaan Ayhan gibi olsa yeter zaten. Alman tornasını iyi değerlendirir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/db/Semih_Kaya%2714a.JPG/220px-Semih_Kaya%2714a.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 semih kaya iyi galatasaraylıdır, 5 ay her türlü iş yapar. ama bir tane daha as stoper lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 1.5 senede 10-15 maca cikmis adamdan bahsediyoruz ehuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 twitterda orda burda millet öyle bir çerkiniyor ki ben de ozan da kadrodışı bırakılıp beleş gitti falan sandım lel 12 milyonun neyini beğenmiyorsa millet, 18 yaşında da olsa ortadoğu semih liginden a milli takıma çağrılmamış stoper satıyorsun, ve release clauseu da varken satıyorsun, gs balı yine proclamış!1 (:p) ggwp yolu açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Yunus Akgün'ü de satıyomuşuz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Isin sonunda Ümit, Hasan, FT takima monte edilecek heralde. Satiyoruz güzel de forvet yok takımda hala, insan önce onu alır yazdan beri taraftar cemkiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 belhanda kaldı mı ya? rodriyi de ekleyince hepsinden gelecek para 25M, bir zahmet bu parayla iyi transfer yapsınlar yani. ligde bu kadar değeri olan takım var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Para geldi gelmesine de takımda sahaya çıkacak kimse kalmadı galiba. Ozan top class kumaşlı oyuncu, olabilir mi bilmiyorum ama potansyeli var. Kaybettiğimize üzüldüm, ama kendisi için iyi oldu. Dünya üzerinde Ankara'dan bile sıkıcı sayılı şehirden birine gittiği için öyle alem malem dağıtma ihtimali de yok pek. İş gereği sık sık gidip geliyorum ben de, belki denk geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 DarKRideR said: Konuşuldu mu bilmiyorum arkalara bakmayacağım da bu Stuttgart'ın serbest kalma üstünde para vermesi muazzam şans oldu. Bununla ilgili Fatih Demireli'ydi galiba 2 hafta önce söylemişti. Alman kulüpleri genelde serbest kalma maddelerinin üstünde verip alıyorlar eğer potansiyele falan yatırım yapacaklarsa diye. Hatta son 2-3 yıldan 5-6 örnek vermişti. Bayern'in bile mesela son yıllarda yaptığı iç transferlerin birkaç tanesinde serbest kalma üstü ödeme yapıp aldığını anlatıyordu. Alman kulüpleri için iyi ilişki kurmak veya gerçekten potansiyelin hakkını vermek olarak görülüyor sanırım, ama o günde demişti GS yönetiminin şansı varsa bir Alman kulübü transfer edip daha fazlasını verir diyordu. Haberlere de "kim niye versin ya 7.5 üstü" olarak bakmayın Almanlar söz konusuysa falan diyordu. Haklı çıktı asjkhfsda Ozan'da güzel yere gitti. Yolu açık olsun. Bence hiçbir zaman top class bir adam olamaz. Çağlar'ın geleceği çok çok daha parlak mesela ama milli takım için kalıcı bir opsiyon olur, o seviyeye çok rahat çıkar. Kaan Ayhan gibi olsa yeter zaten. Alman tornasını iyi değerlendirir umarım. Fatih Demireli'nin Kicker'den c/p kaynağının bir diğer iddiası da Bayern'in son yıllarda birkaç transferde yaptığı gibi oyuncunun bir sonraki transfer haklarının opsiyonunu alması. Bedel belli değil fakat Stuttgart'a Ozan için gelecek X milyon Euro'ya kadarki teklifleri karşılama ve istedikleri zaman X miktar ile bonservisi alma hakkını almışlar. Ben saksı değilim ilk bana soracaksınız diyor Hatta çoğu Bayern kaynağında seneye kurulacak kadroda Ozan, Jadon Sancho, Josip Brekalo, Nico Elvedi gibi Bundesliga'nın youngster'ları yazıyor. Jadon Sancho yazın devleri birbirine kırdırır gerçi o biraz zor ama Bayern'in acil gençleştirme olayına girmesi lazım bu yaz. Baya agresif olacaklar transferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 abi bu u13'de beknaz almazbekov diye bi çocuk var. o çocuk 13 yaşında böyleyse ileride ibrahimovic olur ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Kırgızistan'ın ilk yıldızı olacak tosun. Şu yaşta U-19'da falan oynar. Bizim altyapı iyi ürünler veriyor, illa takımın bayrak adamı olmasına da gerek yok Ozan gibi çıksın az biraz katkı versin sonra yüksek satış mis. Her sene 1-2 tane lazım. Yunus için teklif var ama çok düşük, zaten isteyen de Anderlecht direkt üstüne kar koyup satmak için istiyor potansiyele yatırım; Yunus'un kumaş Ozan'ın önündeydi altyapıda. Feg ve Onyekuru dışında winger pek kalmadı, Sinan Gümüş vs. oynayacağına Yunus'u koy işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 applev0dka said: dünya kupasında final oynamış adama gelen teklif 15m civarındaydı siz yine beklentiyi düşük tutun hayal kırıklığı büyük olmasın. 11'e gitti ozan. 4 cl maçı 13 süper lig maçı hayal kırıklığı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 SL finalinde oynamis kaleci de besiktasa geliyor olur boyle seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Alt yapıdan yetiştiriğimiz oyuncuyu 11 e sattık mı şimdi biz. Rüya mı görüyorum !!! Süper ötesi. Tab, bu paralar nasıl harcanacak orasıda önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 borclara gidecek, tanking =< -en azindan cengiz'in yonetiminde boyle olacak, aysal gibi high risk high reward gitmiyor mulkiyeli adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 çünkü high risk high reward gidince maks 2 seneye antreman tesisi satmak durumunda kalındığını fark ettiler artık, ne kadar saçma iş olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Sabri Sarıoğlu ile Fatih Terim anlaştı İş imzaya kaldı ( oyuncu olarak dönüyor ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Tamam mariano formsuz belki satılır bilmiyorum ama sabri yoo dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Forvet mevkisinde sıkıntı yaşayan aslan Baros ve Elmander ile anlaşmaya vardi... haberi gelecek sanirim. Semih kaya ne lan kör diye yollanan adam degil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Costa geliyomuş cimboma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Costa kim heralde koca Diego Costa değildir diye baktım, meğer oymuş. Nasıl gelir daha çok yaşlı da değil sanki dedim, meğer adam iyi sakatmış, zaten gelse de 3-5 maç oynamayacak heralde. Kiralık gelip bizde iyileşip parasını alıp gider kulübüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar