tunch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 ya bizim ligin standartı "her temasta yere düş, ilk düşen faulü alır" olmasa linnes'in pozisyonu tartışırsın ama her temas faul bizim ligde, nizami omuz omuza mücadele olmuyor bile hepsinde yerde bizim topçular linnes'in pozisyonuna faul çalsa ceza sahası dışında, rizeliler itiraz bile etmez
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Benim futbol gorusum zaten penalti penalti gibi olmali uzerine kurulu. Yani orta sahada olan birsey faul ise bu ceza sahasinda olsa cat diye calmak yerine 2x dikkatli olmak zorundasin cunku orta sahada rakibin kendini kolay birakmak icin bir sebebi yokken ceza sahasinda en ufak mudahele yere birakmasi icin alacagi odul cok fazla. O yuzden o mantikla bakmiyorum ben pozisyonlara. Yine de bu pozisyon pek omuz omuza gibi gelmedi acikcasi.
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Sotto said: Benim futbol gorusum zaten penalti penalti gibi olmali uzerine kurulu. mantikli valla takdir ettim, hakkaniyet ve vicdan, kural kitabinin ustunde olmali mesela taca dogru giden top eline degse kurallarca penalti ama ben olsam calmam
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 adamların buz gibi golünü yemişler asd
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Lan zaaalamayı unuttum. Saat geç olmuş artık zaaalamış sayın.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 ben artık zaaalayamıyorum ya, al birini vur ötekine ksadhfsda başakşehir sonuna kadar hak edecek şampiyonluğu ya
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 akşam maça gitmek isteyen var mı? 150ye falan bırakırım. hatta 3 tane var, arkadaşlarınızla gitmek isterseniz.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 CL'de bile hakkımız yeniyor adam eliyle cıkarttı penaltı ve kırmızı kart olması gerekir.
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 madcow said: CL'de bile hakkımız yeniyor adam eliyle cıkarttı penaltı ve kırmızı kart olması gerekir. hakkaten ya, bu nasil bahtsiz bi takim.. VAR olmadigindan en azindan hata diyip gecebiliyoruz boyle daha rahat, ligde izleyip izleyip yanlis karar vermelerindense ha oncesindeki ofsayti mi verdi? SL'de kacirdigimiz gole bak bunu rizespora karsi bile zor bulursun %100'luk.
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Ofsaytmis olm zaten çok da şaapmamak lazim Derken yidik
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Porto attida Neyse schalke den gol haberi yok daha
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 derdiyok önce gol kaçırıd, sonra rakibini kaçırdı.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Maçı açtığım gibi 1-0 oldu, Haftasonu da 2-0'dan maç açmıştım 2-2 bitmişti.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Bu arada yedigimiz golden once faul de meh. Golde de ofsayt var gibi gorunuyor. Yani neyse...
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 madcow said: CL'de bile hakkımız yeniyor adam eliyle cıkarttı penaltı ve kırmızı kart olması gerekir. Galaktik komplo uefa'ya da sıçradı. Tff istifa
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Yine aynı seyler orta sahada hareketli bir oyuncumuz var, o da sacma sapan fauller yapmak dısında daha oyuna katılmadı. Fernando + Donk oldugu zaman once fernando'nun islevi sıfırlanıyor, sonra donk'un, hucumsal olarak takım bitiyor. Belhanda ve Emre sakat tabi bu durumda alt yapıda cok yetenekli oldugunu bildigimiz Atalay, Recep ya da yunustan birini oynatabilirdik ama FT son 10 mactır takımın eksklerine ragmen bu oyunculara zaman vermeyi reddetigi icin ve bu oyuncular u19 macında oynadıgı icin boyle bir sansımız da yok. Thanks FT
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Adamlar tertemiz penaltı aldılar ya la
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 hiç gülmem yoktu gülmeye başladım
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Ahahahahhaha 2 oldu Tarihin en kolay grubu falan su ya rezalete bak ahah
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Schalke den gol haberi gelmesin abi Gs liler dua etsin
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 applev0dka said: Ahahahahhaha 2 oldu Tarihin en kolay grubu falan su ya rezalete bak ahah Yine geçen seneki BJK grubundan zor da evet ortalamaya göre bayağı kolay grup :P
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Bu nası bi penaltı la? Ahahahaha ya asdhaushdaushf Adam once bir penaltımızı caldı. Sonra bedavadan penaltı verdi rakibe. Inanılmaz. Aynı hakem bacagından sakatlanan oyuncunun sakatlıgının tedavi edilmesi icin sahada 3 dakika boyunca yatmasına izin verdi. Hakkaten yani TFF'den UEFA'ya haber ucmus sanırım cunku komik degil.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Takim kotu olduktan sonra grubun pek bir onemi yok da daha 2 hafta once evinde Genk'ten 4 yiyen Besiktaslilarin ususmesi normal tabii sdfs.
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 yayin gitti tam izlerken de BALIK gibi ziplamisti adam nasil penalti verdi ona ya
Öne çıkan mesajlar