sardalya Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 gene penaltimiz yendi VAR varken bu nasil oluyor her mac ya kendi takimimiza kizacakken tam futbol elestirecekken rizeyi tebrik edecekken TFF rahat birakmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Ömer girdiği her maçta maçı verdik lan. Tesadüf değil yani. Hala inatla sokuyorlar fjfj. Girdikten sonra banko gol yiyoruz fener maçı şalke maçı bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 eksisozlukte 5 sayfa okudum kimse VAR’a ragmen o kadar hakemin degisik acilardan izlemesine ragmen calinmayan penaltiya deginmemis takimi elestiriyorlar 3 tane olmadigi mac normal hata gibi geliyor galatasaray taraftarina demek ki, kendimizi de duzeltirsek ucusa gececegiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Takim les gibi cunku. Lig sonuncusuna icerde 2-0'dan maci veriyorsan sorumlusu VAR filan degil gecin yani. Hakem vermedigi icin kaybetmedin maci les gibi oldugun icin kaybettin. Bahaneye gerek yok. Besiktaslilardan beter olduk son zamanlarda. Madcow ve sardalya asiri abartiyorsunuz. Takim rezalet olunca demek ki baska seylere sarmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 sardalya said: eksisozlukte 5 sayfa okudum kimse VAR’a ragmen o kadar hakemin degisik acilardan izlemesine ragmen calinmayan penaltiya deginmemis takimi elestiriyorlar 3 tane olmadigi mac normal hata gibi geliyor galatasaray taraftarina demek ki, kendimizi de duzeltirsek ucusa gececegiz gibi Nasıl değinmemiş, pozisyon için ayrı başlık bile açmışlar? https://eksisozluk.com/8-aralik-2018-galatasarayin-verilmeyen-penaltisi--5869731 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Ben her mac FT'yi de elestiriyorum. Bugun artık istifasının/kovulmasının zamanının geldiginii de soyledim. Ama bizim kotu olmamız, ortada bariz olarak gorulen "sistematik saldırıyı" yok kılmıyor. Aynı anda 2 seyi elestirebilecek kapasiteye sahibiz sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Sistematik dedigin kendin urettigin kendin pisirip kendin yedigin komplodan baska birsey degil. Federasyon Terim'den intikam aliyor diye orta atiyor birileri insanlardan bu fikre inaniyor, fikir buyuyor sonra her isin altinda birsey ariyorsun. Gecen sene de intikam alinabilirdi takim sampiyon olmadi mi. Bunlar bos olan seyler. Hata olmus olabilir, ama artik taclara onlara bile itiraz etmeye basladiniz. Yoksa pozisyonlari izolasyon halinde degerlendiriyoruz zaten genelde. Fener macini cok konustuk, Konya'yi cok konustuk. Ama kaybedilen puanlarin takimin baya kotu olmasiyla ilgisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Rizenin iptal edilen golü faul değilmiş. Gs nin de penaltısı verilmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Bugün de ömerbayramlandık hamdolsun. Takımın fizik gücü de bitik, 60 da kontak kapanıyor. Aminu azıcık bitirici olsa maç 3 2 idi zaten. Hayır işin komiği sahanın en iyisi Kabak. Kaç pozisyonu tertemiz aldı. At işte Celil Yunus Atalay sahaya, bundan kötü ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 nereye ağlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Bundan kötü ne olabilir diye tüm doğu üst söylendi cidden. Maiconu ortaya Ömeri maçı kurtarmaya sokacağına, onyekuruya dakikalarca sabır göstereceğine hafta içi güzel oynayan çocuklardan al oynat işte. En fazla bu kadar kötü oynayabilirler zaten. Ayrıca takım kötü diye hakem sıçmığını görmezden gelmemize gerek yok. Bok gibi top oynadığımız için o hatalar daha da önemli hale geliyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 @Sotto Sen sistematik oldugunu dusunmuyorsun ben dusunuyorum. Bu bir problem degil, cunku ben "TFF ustumuze bu kadar gelirken bu takımdan daha ne olsun" demiyorum. Her mac takımı, oyuncuları, TD'yi de elestiriyorum. Ha takımı hic elestirmeyip sadece hakem, TFF diyenler varsa onlara yoneltebilirsin bu dusuncelerini. Ben sistematik oldugunu dusunmedigim zamanda da hakemler hakkında yazdım. Senelerdir de yazıyorum. Artık "Hata olmus olabilir, hakem de insandır" donemi VAR ile beraber azalarak sonlanması gerekirken, bir sekilde hatalar tekrarlı olarak bir takım uzerinde yogunlasacak sekilde artıyorsa bunu sorgulamak da o takımın taraftarının bence gorevidir. Dedigim gibi birden cok seyi aynı anda elestirebilecek yeterlilige sahibiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Sotto said: Sistematik dedigin kendin urettigin kendin pisirip kendin yedigin komplodan baska birsey degil. Federasyon Terim'den intikam aliyor diye orta atiyor birileri insanlardan bu fikre inaniyor, fikir buyuyor sonra her isin altinda birsey ariyorsun. Gecen sene de intikam alinabilirdi takim sampiyon olmadi mi. Bunlar bos olan seyler. Hata olmus olabilir, ama artik taclara onlara bile itiraz etmeye basladiniz. Yoksa pozisyonlari izolasyon halinde degerlendiriyoruz zaten genelde. Fener macini cok konustuk, Konya'yi cok konustuk. Ama kaybedilen puanlarin takimin baya kotu olmasiyla ilgisi var. +1 takimin kadro muhendisligi kotu yapildi, yoksa bu takimla oynanacak daha iyi bir oyun yok. 2-1 ve baski yedigimiz oyunda belki maicon ilk alinabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 rizenin buz gibi gol gitti demek ki oluyormuş sizede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 İngiltere'de olsa haklısın. Ama türkiye'de korner kullanılırken kaleciye temas edince hemen faulu calıyorlar. Galiba ulke capında herkese denk kullanılan tek kural falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 keşke düşse idi kaleci bari yalancıktan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Geçen hafta taç bile atamayan büyük 2 takımımız düşmeye oynayan rakiplerini yemediler Biz yine hakem konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 yönetimlerin ve beceriksiz hocaların işine geliyor bu durum. 2-3 tane düzgün futbol konuşmak isteyen yorumcu dışında herkesin de ekmeğine yağ sürüyor zaten. ülke futbolunun en tatsız olduğu sezon olabilir açık ara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 13 sezonun en kötü Beşiktaşı Geçen sene Tudor u gönderen performanstan kötü Galatasaray Fener küme düşmemeye oynuyor Hakemler çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 yoo bence gayet hakettikleri yerdeler, deli gibi paralar harca , saçma sapan kadrolar kur genelde avrupadan erken elen. Para da suyunu çekti , eh yanlı hakem kararları ve kollanmalarda bir nebze azalınca yok büyükler dökülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 takım ayırmadan şunu yazıcam VAR ve penaltı özelinde. 1 koca sezon boyunca takımların lehine 5-10 penaltı çalınırken 34 haftada bize 75 penaltı çalınsın beklentisi gerçekçi değil sanki.. biraz her ceza sahasında düşene penaltı beklemeyi bırakırsak hep beraber daha rahat izleriz oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Her ceza sahasında düşene değil zaten her ceza sahasındaki faulde penaltı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 linner pozisyonuna senelerdir orta sahada faul çalınır senelerdir penaltı çalınmaz pozisyonda hakemin omuz yorumu yapması normal, olabilir ama var uzayan kolu görmüyorsa, hakemlerin seviyesi belli oluyor bence bu var için "sabit" bir var komitesi kurulmalı ve her hafta aynı hakemler görev yapmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Sabit VAR komitesi zaten basindan beri benim olacagini dusundugum seydi - belli hakem + eski hakemlerin olacagi - tek merkezden yonetilen. NBA'de Secaucus'tan izleniyor butun maclar. Tek merkez. Belli maclari takip eden birer hakem olur mesela bir de ortak karar veren 3-4 hakem olur. VAR kararlari icin oturup tum maci izlemesine gerek yok herkesin. Flag olan durumlar belli. Bu arada Rize'nin golu temiz filan degil. Cok net engelleme var orada. Kaldi ki hakem dudugu erken caldi zaten. Linnes'in pozisyonu penaltiya yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar