madcow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Recep le Yunus aynı pozisyonda oynuyorlar suan Recep'in en buyuk sıkıntısı bu. Yoksa bence de Recep oynayabilir. Rodrigues i ısıtmaya calısıyor hoca haklı olarak ama. Adamın ısını hali de yok. Cok cok cok kotu Bu arada bu sene cok iyi bir baska kazanımız İsmail Cipe. Hazırlık maclarından sonra tabiki adını duymadık ama bugun yine 2 tane 100% luk cıkarttı. Helal olsun. Mugdat bıraksa Yunus karsı karsıya onun yerine topu taca cekip sonra golu atamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 escape said: Bir takımın Türkiye kupasına hiç girmeme gibi bir seçeneği var mı? Galatasaray hiç girmese mesela.... Şuan allahın unuttuğu bir statta maç yapıyor. Vinçle çekim yapılıyor. Zemin iğrenç. 5.kalite statlarda maç yapmak zorunda mı, bu turnuvada bulunmak zorunda mı? Futbolcuların başına bir şey gelse bunun hesabını kim verecek? Avrupa'da oynayan, zaten kendini ispatlamış takımların bu turnuvada oynamadı zarardan başka bir şey değil. avrupada kendini ispatlamis takim gs mi oluyor bu cumlede sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 İspatlamak dediği Avrupa'ya gidip maç yapmak olarak bakarsak evet, bu sene Avrupa'da maç yaptı Galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 allahim virgulu ayiramayanlarla ayni forumdayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 uefa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 sardalya said: allahim virgulu ayiramayanlarla ayni forumdayizSize özel virgül ile vurguyu ayarladım, yine Derdiyok'landık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 haha seninkiyle ilgisi yok dedigimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 WaNTeD said: escape said: Bir takımın Türkiye kupasına hiç girmeme gibi bir seçeneği var mı? Galatasaray hiç girmese mesela.... Şuan allahın unuttuğu bir statta maç yapıyor. Vinçle çekim yapılıyor. Zemin iğrenç. 5.kalite statlarda maç yapmak zorunda mı, bu turnuvada bulunmak zorunda mı? Futbolcuların başına bir şey gelse bunun hesabını kim verecek? Avrupa'da oynayan, zaten kendini ispatlamış takımların bu turnuvada oynamadı zarardan başka bir şey değil. avrupada kendini ispatlamis takim gs mi oluyor bu cumlede sdfh Avrupa'da en iyi Türk takımı, en çok başarılı olan ve en çok tanınan Türk takımı Galatasaray? Bunu inkar edecek kadar cahil ve fanatik olamazsınız herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 En azından şike dosyalarımız Avrupa'da elden ele dolaşmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 WaNTeD said: uefa.jpg Sadece UEFA kupası değil kardeşim eksik söyledin. Süper kupa da var. Şampiyonlar ligi şampiyonunu yendik. Siz itibarsızlaştırmaya çalıştıkça biz söyleyeceğiz. Siz de kıskançlıktan bir miktar üzüleceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 applev0dka said: kardeşim boş yapma yol al hadi ya.. konuların tapusu elinizde sanki şuna kıkır kıkır güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 escape said: WaNTeD said: uefa.jpg Sadece UEFA kupası değil kardeşim eksik söyledin. Süper kupa da var. Şampiyonlar ligi şampiyonunu yendik. Siz itibarsızlaştırmaya çalıştıkça biz söyleyeceğiz. Siz de kıskançlıktan bir miktar üzüleceksiniz. cok uzuldum la suan keske benim olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 applev0dka said: Galatasaray son 23 avrupa maçı 2 galibiyet Insan keske sike dosyası elden ele dolaşsaymış daha iyiymiş diyor bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 ayip mi yenilmek? buna triggerlanacak bi adam yok 2. defa da atsan :D besiktasla ayni puandayiz ama oyle triggerlayabilirsin galatasaraylilari belki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 applev0dka said: applev0dka said: Galatasaray son 23 avrupa maçı 2 galibiyet Insan keske sike dosyası elden ele dolaşsaymış daha iyiymiş diyor bir an 2010-2011 Türkiye kupası nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Bu tarz donemsel istatistikler pek birsey ifade etmiyor ama. Mesela niye son 23 mac. Onemli olan duzenli Avrupaya gidebilmek su an. Yenilmek icin once gidebilmen gerekiyor bu bile yeterli Turk futbolu icin bu noktada. GS yerine X takim gitse de oyle aman aman bir basari olmuyor sonucta al Basaksehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Bilmiyorum neden son 23 mac onu haberi yapan gazeteciye sormak gerek :) Ben de biliyorum sotto dediklerine katiliyorum da, ama en ufak konuda uefacup.jpg ye baglaninca olay bakalim gs avrupada ne durumdaymis diye koymak icin guzel bilgi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Bu tür istatistikler genelde en sansasyonel biteceği yerde kesiliyo. Muhtemelen 25'e baksalar 4/25 falan olacaktı, ya da 30'a baksalar 7/30 olacaktı, hala çok kötü ama 2/23 kadar çarpıcı değil, o yüzden 23'te kestiler. Medyanın işi bu, bundan ekmek yiyo. Yeterince vurucu mu, gayet vurucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 İşlerine gelmediğinde medya en büyük şerefsiz en büyük sansasyonelci, işlerine geldiğinde o medyanın her türlü imkanından faydalanırlar rakiplerine karşı. Tribün taraftarı kafası ya klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Burada istatistiği yazan ya da bunu buraya koyan birine kızacak edecek bir şey yok. Tamam kasıtlı olarak en sansasyonel yerden kesilmiş, ama istatistik doğruysa (kontrol etmedim, heralde doğrudur) rezil bir istatistik. Tek başına takımı rezil etmeye yetmez, beraberlikle iç saha maçıyla şunla bunla yine götürüyorsan bi seviye sorun olmaz ama sonuçta bir şeyler anlatıyor, takımdaki önemli zayıflıkları gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 ki o istatistiği ben avrupa diye koymadım. Beşiktaş derbisinin ardından Gs'nin BJK FB TS ve Başak'a karşı 22 maçta 3 galibiyeti olduğu ile birlikte aynı twitteydi, oradan c/p yaptım. trigger olmak yerine konuşup değerlendirilebilecek bir şey aslında, hatta belki diğer 3 büyüklerin de kötüdür falan bilemem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Abi niyet önemli burada siz bunu kötü niyetli buraya yazıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Bence sen fanatiksin.. Fenerin 15. Olmasini yazmak da kötü niyet. Besiktas 6 senede 1 sampiyon oluyor demek de kotu niyet 8-0 da kötü niyet 6-0 da kotu niyet 0 puan da kotu niyet.. Ya da sen fanatiksin ve ortadaki rakamlara bile triggerlaniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Bak Apple hiç fanatiklik yapıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar