Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Geçtiğimiz ağustos ayında bir ev kiraladık ve taşındık. 1 senelik sözleşmemiz var, kirayı zamanını geçirmeksizin eksiksiz olarak yatırıyoruz, aidatı ödüyoruz, gürültücü bir kiracı değiliz, komşularımızla ilişkilerimiz iyi yani bizim tarafımızdan her şey usülüne göre gerçekleşiyor. Fakat ev eski, haliyle hasarlı yerleri çıkıyor, yaptırmak gerekiyor. Bulaşık makinasının bağlı olduğu musluk çürümüş ve bulaşık makinasının ana kartını yaktı oradan fışkıran su mesela. Yine de ses çıkartmadık, biz yaptırdık. Fakat daha sonra küvetin alt kata su akıttığı ortaya çıktı ve doğal olarak yaptırılması gerekiyor. Az da bir şey değil ücreti ve zaten ev sahibinin yaptırması gerekiyor. Böyle olunca, yaptırması için konuştuk, komşular konuştu filan, sonunda ev sahibi bizi suçladı, kedilerimiz olduğu için tıkanmış ve bizim suçumuzmuş. Evden çıkacakmışız bu nedenle. Böyle nedenlerle evden çıkaramayacağını biliyorum, çok da umursamıyorum haliyle fakat en son aradığında "çıkıcaksınız, yoksa oğlumu gönderirim, o zaman ne olur bilemem." dedi. Ben baya bir sinirlendim bu duruma kimi istiyorsa gönderebileceğini söyledim. Bunun yanında çat kapı gelip, her odamıza izin almaksızın giriyor, bakıyor. Yaşlı diye kırmak istemedik ama keyfimizi kaçırmaya başladı artık, nitekim kapıyı açmama kararı aldık. Şimdi sorum şu, bu şekilde "oğlumu gönderirim o zaman ne olur bilmem" demesini tehdit olarak ele alıp, bir yerlere şikayet edebiliyor muyuz? Veya eve yerli yersiz gelmesi, araması, çıkmamız konusunda ısrarcı olması halinde şikayet edip biraz da olsa süründürmemiz mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 kira vakti geldiğinde ödemeyin çıkın evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Oğlunu gönderince ne olacakmış? Onu sorsaydınız, tehdit olarak mı alganılamanız lazımmış? Ayrıca eve istediği gibi de giremez, onu bırak sürekli gelip rahatsız da edemez. Evin çıkardığı masrafları sizin suçunuz olmadığı için onun ödemesi gerekmekte tabi ki. Hepsi için ayrı ayrı şikayet edilebilir bence. Eğer sabrınız varsa önce oğlunun numarasını falan isteyip bir konuşmayı deneyebilirsiniz insan gibi, Türkiye'de farklı sonuçları olabilir malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Ev sahibi eve giriyor ve kafasına göre dolaşıyorsa, ev sahibini eve almayın. Zorla girmeye çalışıyorsa polisi arayın. Banyoyu yaptırın, faturasını fişi alın, kiradan düşün. Belli ki o ev sahibi size depozitonuzu vermeyecek. Ev sahibi illa çıkacaksınız diyorsa, tatlı tatlı anlatın; "taşınma, emlakçı parası, depozitolarımızı (yeni ev için) öde, çıkalım" diyin. İstersen kardeşim avukat, direk olarak yönlendireyim. Sever o bu tarz gıcık adam işlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Eğer işler o düzeye gelecek olursa, kardeşine danışabilirim, teşekkürler şimdiden. Şimdilik kapıyı açmamaya karar verdik biz de. emlakçı da konuşmuş, biraz önce aradı rahat bırakması, zırt pırt gelmemesi konusunda uyarmış. Pek bir şey dememiş, bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Kolay gelsin Uyuz oldum Oglunu dovun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Ha bu arada, bizim evde şu an için 4 erkek kardeş ve 1 adet erkek arkadaş (+baba) yer almaktadır. Çok çabuk beş kişi oluyoruz biz. Top yekün Adanalı olmakla beraber, İstanbulda ikamet etmekteyiz. Ayrıca kuzen var ki üfff (vücut geliştirme üçüncülük derecesi almıştı son). Ayık olsun onun oğlu! Adamı pis ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Ahaha sağolun fakat oğul meselesinin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum, nitekim bir önceki evim de yakınlardaydı ve komşularımız ev sahibi ve çocuklarını tanıyordu. Muhabbet arasında oğlunun amerikada akademisyenlik yaptığından bahsetmişti. Dolayısıyla o raddeye geleceğini sanmıyorum. Benim süründürmeyi istemem sırf keyfi öyle istiyor diye her şeyi kendine hak bilip, insanların canını sıkmasını engellemek aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Adamı eve al, çek bıçağı yalandan üzerine yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 evde yapılması gereken ne varsa yaptır kiradan düş direk. sizden sonra gelenler düzgün eve gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Ben böyle ev sahiplerini anlamıyorum. Benimde bir sürü diyebileceğim kadar kiracım var hiç kimseye böyle yapmıyorum. Burada problem ev sahibi size yakın oturuyorsa çıkıyor galiba. İşim dolayısıyla belirli bir süre başka şehirde yaşamam gerekli. Burada ev fiyatları çok saçma yüksek bence. O yüzden kiraya çıktım. Ferah ve geniş bir evim var ama ev sahibim komşum. Bina biraz eski ve benden önceki kiracı biraz hor kullanmış evi. İnanılmaz fazla problemi vardı ve hepsini kendi cebimden halletim vs. Bişey de demedim ev sahibine. Ama geçenlerde kapının önüne bana atar yapmaya geldi. Kendisi 50-60 yaş aralığında ve inanılmaz takıntılı. Tüm binaya kök söktürüyor. Bana da kendi takıntılarıyla ilgili atarlanmaya gelmiş. Öldürecektim gavatı. Nası kaçtı belirsiz. Evden attırmak için komşularla konuşmuş, görüşmüş falan ama çok atarlı ve gereksiz bi adam olduğu için anladığım kadarıyla kimse destek olmamış. Demek istediğim şu; saçmalık yaptığı zaman ev sahibi alttan almayacaksın. Sen müşterisin ve haklısın. Ev sahibi senin eline bakıyor. Dışarıda milyonlarca ev var. Sana saygı duymak ve üzerine düşen görevi yapmak zorunda ev sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Evin çıkardığı bu tarz masrafları sigorta karşılıyor, sigortası yok muymuş çok değerli evinin. İçeri de söylendiği gibi istediği şekilde giremiyor olması lazım. Kapı kilidinin göbeğini falan değiştirin gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Lopeth said: evde yapılması gereken ne varsa yaptır kiradan düş direk. sizden sonra gelenler düzgün eve gelsinEvet, ben de tam olarak böyle düşünüyorum ve bu şekilde yapacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 eregorn said: Ha bu arada, bizim evde şu an için 4 erkek kardeş ve 1 adet erkek arkadaş (+baba) yer almaktadır. Çok çabuk beş kişi oluyoruz biz. Top yekün Adanalı olmakla beraber, İstanbulda ikamet etmekteyiz. Ayrıca kuzen var ki üfff (vücut geliştirme üçüncülük derecesi almıştı son). Ayık olsun onun oğlu! Adamı pis ederiz asdasda sinemada telefon ışıldatanları dövme timi sizdiniz dimi, belinize kuvvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Marl0_on said: Lopeth said: evde yapılması gereken ne varsa yaptır kiradan düş direk. sizden sonra gelenler düzgün eve gelsinEvet, ben de tam olarak böyle düşünüyorum ve bu şekilde yapacağız. gene de taksitli dus yani 1000 tuttuysa 200er 200er dus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Kapi acmama en guzeli. Ondada anahtar varsa kilitleri degistirin. Oha ev sahibine bak. Bende daha yeni ev tuttum adam apartmani aldiktan sonra cikanlarin dairelerini komple elden gecirip yaptirmis. Mutfak dolaplarindan fayansa parkelere badana boya ve hatta kombi petek bakimina kadar. Adamda harbi dunya iyisi biri. Sansli hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 goldbären said: eregorn said: Ha bu arada, bizim evde şu an için 4 erkek kardeş ve 1 adet erkek arkadaş (+baba) yer almaktadır. Çok çabuk beş kişi oluyoruz biz. Top yekün Adanalı olmakla beraber, İstanbulda ikamet etmekteyiz. Ayrıca kuzen var ki üfff (vücut geliştirme üçüncülük derecesi almıştı son). Ayık olsun onun oğlu! Adamı pis ederiz asdasda sinemada telefon ışıldatanları dövme timi sizdiniz dimi, belinize kuvvet. Ahahaha ayıpsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 direk yeni ev bakmaya başlayın. bir kiracının başına gelebilecek en kötü şey manyak ev sahibi... evin 10 metrekare daha ufak olsun ama ev sahibin düzgün biri olsun. şu hiçbir şeye karışmayan, cebimden zerre kuruş çıkmasın modundaki ev sahipleri zaten çıldırtıcı. üstüne sizinki gibi manyaklıklar da sergiliyorsa direk salın ya. 2-3 ay sonra çıkacağız diye verin notification'ı. anında çıkarsanız bi de uğraşır sizle çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Abi ne pis bi ev saibiniz varmis, gecmis olsun cok sdf Boyle insanlar ev sahibi olmamali ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 6 yılı geçti aynı evde oturuyoruz, ev sahibimi en son 6 sene önce görmüşümdür. Evin bir işi olduğunda ya da kira artış dönemi telefonlaşırız o kadar. Eve girmesi vs. olacak iş değil. Kavgasız halletmek istiyorsanız ufaktan yeni ev bakmaya başlayın. En kötü arkanızdan haber vermeden çıktılar falan diye söylenir. Evdeki her eksiği yaptırıp kiradan düşmek de mantıklı. Fatura vs. kayıtlı olsun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Benim evdeki kiraci bir ogrenci,emlakci vasitasiyla girdi eve.whatsappdan cuma gunleri attigi hayirli cumalar ve ayin basinda attigi kirayi hesabiniza yatirdim haricinde iletisimimiz yok.Valla kendimi takdir ettim sizin ev sahibini gorunce,seker gibi adammisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 "O zaman ne olur bilemem" lafı direkt tehdit olarak kabul edilmiyor, keşke üsteleseydiniz ne olurmuş falan diye. Çatkapı gelip kafasına göre içeri girme hakkı var mı yok mu emin değilim, ama ben olsam ilk sefer iyi niyet gösterir, ikincisinden itibaren reddederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Ev sahibi de olsa, cumhurbaşkanı da olsa kimsenin evinize çatkapı grime hakkı yok, kanuna gore tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 eregorn said: İstersen kardeşim avukat, direk olarak yönlendireyim. Sever o bu tarz gıcık adam işlerini. eregorn said: Ha bu arada, bizim evde şu an için 4 erkek kardeş ve 1 adet erkek arkadaş (+baba) yer almaktadır. Çok çabuk beş kişi oluyoruz biz. Top yekün Adanalı olmakla beraber, İstanbulda ikamet etmekteyiz. Ayrıca kuzen var ki üfff (vücut geliştirme üçüncülük derecesi almıştı son). Ayık olsun onun oğlu! Adamı pis ederiz TÜM SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ADAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 bodyci adamları iyi kavga eder sanmayin tecrube her zaman onde gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar