masa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Ben beğendim 10 yılın üstüne izlediğim ilk türk dizisi oldu sanırım. Ama alzheimer hastalığı ile ilgili çoğu şey saçmalık. Hastalığı bilen biri için çok absürt geliyor çoğu şey. İlk bölümden bu ne saçmalık dedirtiyor. Alzheimer hakkında doğru düzgün bir danışmanlık alsalarmış bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 senaryo ve kurguda baya mantık hatası var. ama diziyi izleten 3 şey var. 1- haluk bilginer 2- hikaye 3- sürükleyici olması torununun ve kızının olduğu sahneler de epey bayık ve saçmaydı mesela. onun dışında yönetmenliği, müzikleri falan da tuttum ben. özen gösterildiğini anlıyorsun en azından, hakan muhafız gibi değil. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 iyi diziydi ya bu mmh puhutv yalan olacak ama bari bir faydalari oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 son bölümlerde biraz fazla hızlandığını hissetmiştim. Onun dışında çok iyi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 bence abarttığınız kadar iyi bir dizi değil eyşan var bir kere katlediyor diziyi oyunculuğu ile cinayetlerin bazıları aşırı kolay işleniyor, kedi kostümüyle beyoğlunda takılması filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 7/10 işte abi. 3/10'luk muhafız'a "TÜRK DİZİSİ ŞANS VERELİM" diye kafa ütülediler, izle geç. mantık hatası sürüsüne bereket yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 fresia said: bence abarttığınız kadar iyi bir dizi değil eyşan var bir kere katlediyor diziyi oyunculuğu ile cinayetlerin bazıları aşırı kolay işleniyor, kedi kostümüyle beyoğlunda takılması filan cansu başgan'a mı laf etmiş bu zat? tey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 fresia said: bence abarttığınız kadar iyi bir dizi değil eyşan var bir kere katlediyor diziyi oyunculuğu ile cinayetlerin bazıları aşırı kolay işleniyor, kedi kostümüyle beyoğlunda takılması filan köylü gibi ezel izlemiş, şahsiyeti beğenmiyor. en sevdiğin dizi şey mi çukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 hangi dizide güzel kız varsa ben ona yönelerim muhafiz o konuda gayet başarılı, bu nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 daha bitirmedim diziyi hemen trollemişsiniz köylü deme, ezel dizilerin efendisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 başlim dedim şuna, dk1 kediden girdiler dramı bastılar mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Haluk Bilginer bu dizi ile Emmy'e aday gösterildi bu arada, dip not düşelim. Alır lan inşallah, bi gururlanalım hiç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 dağıtılmadı mı emmy alsa idi haber olmazmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Emmy dağıtıldı da o Abd içindi. Haluk Bilginer IEMMY adayı. 25 Kasım'da dağıtılacak. Yabancı diziler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Çok güzel dizi, bence bu bile başarı şimdilik umarım alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 (düzenlendi) cansu dereli ve torunlu kısımlar hariç güzel dizi, o kısımlar baya cringefest, ama zamanla oturur artık ne diyelim, birde silah ses ve efektleri çok kötü, insan biraz kasar arkadaş. Eylül 23, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 oyunculuğunu da hiç beğenmemiştim bu dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 İnanılmaz oynamıştı ya Haluk Bilginer. Sonuna kadar haketmişti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Gayet efsane işti Türk standartlarına göre. Son bölümü kötü bitti bir tek. Haluk Bilginer ise muhteşemdi. 41 dakika önce, Llama dedi ki: oyunculuğunu da hiç beğenmemiştim bu dizide o.0 https://www.dunyagoz.com/tr/iletisim/randevu-al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 aldım birde psikiyatriden de aldım kendime baktırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 puhu icin guzel islercikardi, masum da cok iyidi. hakediyo cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Helal olsun valla. Bu adamı oldum olası çok severim ve beğenirim. Böyle bir ödülle kariyerini taçlandırması güzel oldu. Şahsiyet de gayet iyi diziydi ve adam baya döktürüyordu. İzlemeyenlere tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 On 26.11.2019 at 10:10, Llama dedi ki: aldım birde psikiyatriden de aldım kendime baktırayım nasıl da biliyon kendini dasdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 ulan ilk çıktığında biz o kadar boşuna övmedik sdfsdf biraz olsun türkiyeden bişey çıkmaz algısını yıkması bile güzel oldu şahsiyetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar