paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 (düzenlendi) çok istedim de hiç okumadım kitapları, merak ediyordum. mamoa'ya verdikleri "-KAS YAPTIM +O KAS MI LOL", Marvel tier rezalet şaka sahnesi laçkalığı var mı ya bu dünyada, bi beni mi triggerladı? Temmuz 23, 2021 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Ya arasi iyiydi sanki egitmeniyle, onu tasvir etmek icin kullanmislardir. Ben de kitaplari okuyali kemiksiz 16 17 sene falan oldu, tekrar okuyacagim bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 valla duncan ile sanki paul şakalaştığı oluyordu da cıvıklık tarzında diyorsan kitapta hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 cıvıklığı kast ettim ya, böyle müzik geliyor duruyor, mamoa yine aquaman gibi orada, bir anda ciddi sahneyi 3/10 şaka ile bölüp güldürelim tarzı ya onu dedim. "şuraya da komikli şakalı bir şey koyun azıcık" denmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 ben daha buna bakmadım , kitapları okudum (ilk 4 kitap sanırım), film, önceki diziyi izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 artık tüm filmler 2 saat ağlak gözlerle emo emo bakan karakterlerden ibaret olmak zorunda, yoksa "Marvel tier rezalet şaka sahnesi" deniyor en ufak bir "takılma" sahnesine bile. welcome to 2021. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 umut edelim ki trailerda gördüklerimiz filmin satması için eklenmiş olan holivud tropelarının tamamı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 vilnö yanlış iş yapmaz, espri de güzel. marvel yazmayın bu topikte lütfen. tenzih ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 jason mamoa dc'deki rezil sakalari yuzunden guldurmuyor da, haksiz degil, bu saka isini holivudun basina acan marvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 şaka mı yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 14 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: çok istedim de hiç okumadım kitapları, merak ediyordum. mamoa'ya verdikleri "-KAS YAPTIM +O KAS MI LOL", Marvel tier rezalet şaka sahnesi laçkalığı var mı ya bu dünyada, bi beni mi triggerladı? Şunun aynını ben düşünüp yazmıştım Genel seyirciye uymak adına 1-2 böyle şey varsa ama film sağlamsa sorun yok ama bu kadar ağır bir konusu ve içeriği olan kitabı marvel action tarzında yapmasınlar lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 1 saat önce, dreagloth dedi ki: şaka mı yapıyosun? yok yonetmen zaten aciklamis, marvel sakalariyla destekledim filmimi diye. bu da afisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Hahahah bu neymiş ya adam salvador dali ve orsol welles i falan oynatmaya kalkmış. Büyük patlamış ama tabii ki Bide kitabı hatırlayın, idaho tam olarak warrior codela yaşayan ama diğer taraftan böyle hafif uçarı resmiyete pek değer vermeyen bi tip ve bu yüzden fremenlerin arasında yaşamaya ve liason olmaya gönderiliyor başta, paulle de çok samimiler. Birebir kitapta olmasa da gayet yapabileceği bi şaka, karakter dışı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paul bayagi teenage duruyor. O kadar genc miydi kitaplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 15 yaşında kitapta lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 2 saat önce, axedice dedi ki: Hahahah bu neymiş ya adam salvador dali ve orsol welles i falan oynatmaya kalkmış. Büyük patlamış ama tabii ki baya fail oluyor da buradan dağılan bir sürü fikir ve dizayn diğer filmlere taban oluşturuyor birçok yerde, örneğin gigerin alyene yaptığı dizaynlar vb. azıcık şerefin varsa izleyebilirsin, https://www.imdb.com/title/tt1935156/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 iyi ki olmamış ama tam bir "ya olsaydı" senaryosu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 ya şu "haha sıska ve kısa erkek, öl :D" temalı şakalardan bıktım. fatshamingidir, ırkçılığıdır bayağı triggerlanıyor millet ama olan benim 1.70'lik hemcinslerime, spaghetti vücutlu dostlarıma oluyor. toksik maskülinite falan diye zırlayıp sonra 1.90lık erkeğin ağzından 1.60lık erkekleri en popüler filmlerde - dizilerde eziyorlar ve buna kimsenin sesi çıkmıyor. rezillik ya. p.s. 1.80 boyundayım, özgüvensizliklerini yansıtmışsın diyeni duvarla arama alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 blackiçe çok çekmiş bundan. kızların önünde dövmüşler falan 45 kiloyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 55 dakika önce, Ovacikpirinci dedi ki: ya şu "haha sıska ve kısa erkek, öl :D" temalı şakalardan bıktım. fatshamingidir, ırkçılığıdır bayağı triggerlanıyor millet ama olan benim 1.70'lik hemcinslerime, spaghetti vücutlu dostlarıma oluyor. toksik maskülinite falan diye zırlayıp sonra 1.90lık erkeğin ağzından 1.60lık erkekleri en popüler filmlerde - dizilerde eziyorlar ve buna kimsenin sesi çıkmıyor. rezillik ya. p.s. 1.80 boyundayım, özgüvensizliklerini yansıtmışsın diyeni duvarla arama alırım. Of cok korktum, bi beni duvarla arana alsana hmmmfs hmmmfs bak heyecanlandim bile Salak salak insanlar salak salak duyarlar kasiyor diye bizde suna duyar kasmayalim bizahmet. KASSIZ ERKEKLER USULUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 52 dakika önce, goldbären dedi ki: blackiçe çok çekmiş bundan. kızların önünde dövmüşler falan 45 kiloyken. Ahhashgsj gercek mi bu yazsana foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 özgüvensizliklerinizi Dune'ü kötülemek için kullanmayın. film çıksın da o zaman görürüz iyi mi oldu kötü mü oldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 duvarla araya alma olayı pati tarihindeki sexting'e referanstı. o sözümde tabii ki ciddi değilim. kısa erkek nefreti konusunda da hassas davranıyorum çünkü insanları anksiyete ve depresyona sürükleyen bir şey bu. zaten bu sorunlardan herkes yeterince payını alıyor, bir de bu grup filmlerde, dizilerde sürekli bullyleniyor. fatshame yine anlaşılır bir şey. boğazınıza hakim olmak için seyyit onbaşı olmanıza gerek yok; az yiyin zayıflarsınız ama kısa boyluysanız femboy olmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok. astolfo best waifu. dune'e laf attığım yok ama "hulk smash! puny god! haha you no muscle!" tarzı esprilere gülecekseniz yetişkinlerle aynı masada yemek yemeye uygun olmayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Blackice ile cokomantis güreşse izlemesi harika olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 niye güreşiyoruz oğlum çokomantisle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar