dana22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 netspeed 4 mb upload 75 e kadar sinirsiz taahutsuz .. Özellikle yayıncılar için AKN'den etkilenmeyen 4 Mbps'e kadar Upload 75 Mbps'e kadar Download Limitsiz VDSL internet tüm vergiler dahil ayda sadece 65 TL Hemen Şimdi Başvur 444 0 217 akk akn filan yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Ya biraz da bu sene tamamen kalkacak olmasına güveniyorum ben, telefonda bile dile getirince müşteri hizmetleri muhtemelen kalkacak, girmeyin yüksek paketlere falan diyor. Şimdilik yetecek bu Joker AKK bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 benim yazdigim yuksek paket filan degil ki..arti herhangi bir teminat taahut baglayici herhangi birsey de yok..altyapisi da bildigin telekom..sorgusuz sualsiz de geciriveriyorlar 1 gunde..bu yuzden millet killanip duruyor bunlar yandas filan mi diye.. 65 fix..75 down 4 up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 netspeed 50mbit hız veririm sana diyor. memnun musunuz ya? Kablodan vazgeçeceğim ben 1 ay sonra taahhüt bitiyor. şimdiki paketleri bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 abi benim yasadigim yerde fiberi yok adsl cakmasi kullaniyorum atlama patlama catlama olmadan 13 neti aliyorum..almam gereken deger de o hattima gore..fullfull limitsiz taahutsuz 49 lira..oncesinde turk telekoma 8 mb limitisiz e taahutlu 120 lira ustune de 21 lira ev telefonu veriyordum..son ay taahut bitti sizin tarife bilmem kac para oldu diyorlardi ki buna gectim..simdi baktim 215 yaziyor 16 ya kadar akn siz dediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 vdsl veriyor bizim oraya da. bi dahaki ay alayım şu netspeedi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 turk telekomun altyapisini kullaniyor ..telekom kullanip da memnunsaniz degisen birsey olmuyor genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 kablodayım şu anda. sıkıntısız kullandım 2 sene ama buna geçersem x2 hız -13TL fatura olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 iyi de netspeed kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 valla ben de yorgo tirsaki modundaydim..netspeed kim lan diye dusunup durdum..denizli de yerlesik bir firma kendi altyapilari yok..musteri hizmetleri amator ama cana yakin bicir bicirlar..mesela atiyorum gecenin bir yarisinda ararsaniz acmayabilirler..-ben geceni birkac ay oldu en azindan o zaman oleydi..ama cozum odaklilar. kendi yapacaklari seyleri yapmaya calisiyorlar memur zihniyeti yok..5 6 kisi calisiyor saolsunlar herkesle tektek konustum bu gecis surecinde ..fiziksel teknik destegi zaten telekom sagliyor.. surec soyle isliyor zaten hali hazirda hattiniz varsa o hatti netspeede geciriyorlar..muhtemelen telekom hat kiralama parasi aliyor direkt abonelik yerine. teknik destek diye aradigimiz eleman da telekomun teknik servisine senin adina ariza kaydi birakiyor fiziksel yapilacak birsey varsa..diger konular zaten modem resetle ile basliyor diger isp lerin de teknik servisi farkli degil kanimca.. nereden buldum ;donanim haberde okuyup duruyordum, verdigim para telekoma dusunduruyordu kesin daha ucuzu vardir da ben kullanmiyorum diye..millet turk.net modundaydi..oradan kacan bikan vs okurken lokal servis saglayicilar dan bahsedildigini duydum bazi illerde wireless baglanti sagliyorlarmis blabla..oradan cikti denizlide egede filan bunlar varmis..aa sitelerina bakayim derken birde baktim ki butun tr ye yayiliyorlar..en son istanbula girdiler vsvs.. her isp deki gibi bulundugunuz ilde aboneleri fazla degilse isp nizin kiralik hatlari bottleneck yapmiyorsa alayi sorunsuz..istisnalar disinda omurga telekom cunku..turk.net de bottlemeck yapti ozellikle buyuksehirlerde sorun oldu..bir de 100 kisinin 16 mbitle baglanmasi farkli 1000 kisinin 75 mbitle baglanmasi farkli.. taahut yok sınır yok..yerien daha iyi birsey buldugun zaman gecebilme olasiligi var.su anki fiyat iyi atiyorum eskisi gibi 100 lira talep etseler bile hizim fazla beni bozmaz modunda..bana cazip gorundu..en kotu dener kardesim bana bu olmadi der birakirsiniz diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Superonline büyük nimet ya, değerini bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 deno'nun başlığı da doldurduk kusura bakma deno :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 reklamın iyisi kötüsü olmaz.. oyunculuğu ile bu kadar ilgi çekemezdi zaten sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ha bak o da olabilir..netspeed den sponsorluk talep etsene..sana 10 lira dusuk versinler her yayinda reklamini yap gibi..hatta bunu netspeede yazmali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 applev0dka said: reklamın iyisi kötüsü olmaz.. oyunculuğu ile bu kadar ilgi çekemezdi zaten sdsaf Ne demek oluyor bu Kınayt boi? Follow yapmamışsın görüyorum, hemen follow yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 sen o aiminle shooter oynamaya utanmıyor musun da follow istiyorsun sdsfa atıcaktım unuttum abi akşam hatırlarsam şaaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Adam gibi adam zipzip sağ olsun dün yayına baskın yaptı, bir ara 40 izleyici gördüm 4 - 5 dakika da olsa sdfs. İştirak olma koşullarını karşılamışım şimdi gördüm, BEN DE ZENGİN OLABİLECEK MİYİM DURSUN BEY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Kaç para kazanıyorsunuz abi bu işten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Rabbim utandırmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 21 MXN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 herkesin yaptığıyla aynı şeyleri yaparak izleyici artırmayı beklemeyin abi. yani izleyici adına sorduğumuzda neden seni izlesine bir cevap bulamıyoruz. ama ben şu kadar eğlenceliyim, şu oyunlaru oynuyorum şu kadar blabla. o tamamen senin kendine bakış açın. ya mesela ne bilim bir oyunda falan olmadık bişeyi yapın, rekor kırın denenmemişi deneyin vs... sonra bunları youtube'du forumdu twitchte klipti şeklinde paylaşın. zamanla işe yarar diye düşünüyorum. yaramayadabilir tabi ama bir mahallede 50 tane aynı malı satan dükkan arasında ben niye satamıyorum tam batan esnaf kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 sanssizsansli said: yani izleyici adına sorduğumuzda neden seni izlesine bir cevap bulamıyoruz. bu sebepten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 GZ Deno Eskiden mail falan geliyordu iştirakci olmak ister miydiniz falan diye şimdi direk dashboarddan yapılıyor ya acaba partnerlik şartlarını da sağlayınca hemen panelden ayarlanıp olunuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Eyvallah, bir mail gelmedi ama twitch'de iştirak olabileceğime dair bildirimler geldi. Onları takip ettim yaptım. Donation için bynogame düşünüyorum, onların sanırım tek şartı 300 follower olması. Ona biraz daha var, ama hiç olmazsa abonelik açıldı. Edit: Sen söyleyince baktım, mail da gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 paypal gittiğinden beri direkt hesaba donation yok di mi ille aracı kullanıp onları zengin edeceksin.. sen iban koy alta oradan atalım biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
-Deno- tarafından paylaşıldı:
İşte görüyorsunuz böyle bir arkadaş kendisi
ZaugnaKhaldun tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git