Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

twitch.tv/denoran


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

2 haftadır Twitch'de yayın yapmaya başladım. Çoğunlukla paticik'ten Xenocide, Zaugna, Jeeztro, Ammoniac, Samaella'nın da dahil olduğu multi oyunlar sırasında yayın yapıyorum. Ufaktan single player oyunlarda da yayın yapıyor olacağım önümüzdeki zamanlar içerisinde.

Troll'e açıktır, KANKA O PANEL NE YA, DAHA GAZ OLMALISIN, DAHA ÇOK GÜLDÜRMELİSİN, BOK GİBİ OYNAMIŞSIN comment'leri pek tabi olacaktır, ama işi ciddiye alıyorum. Paticik çok eski zamanlarından beri içinde olduğum bir camia, buradan iyi destek gelir diye umuyorum. Zipzip (Teasy) de sağ olsun epey yardımcı oluyor. Şu an için iştirak olmama çok az kaldı, ortalama izleyici sayımı biraz daha stabil tutabilirsem bu ay içerisinde olucam. Ek özellikler de açılacak böylece.

Boş zamanınız olduğunda bir tab'de yayını açık tutarsanız sevinirim.

Link de şu;

https://www.twitch.tv/denoran

Şimdiden teşekkür ettim,

* Bir de küçük soru, ayrı başlık olmasın: Superonline 50 mbit Fiber kullanıyorum 2 senedir, epey de memnunum. Download'a 150 GB, Upload'a 50 GB kota var yalnız. Yayınları 3000 bit ve 720p 60 fps veriyorum, o yüzden upload sıkı gidiyor. Dün baktığımda 8 günde 30 gb kullanmıştım bile, 20 gb ile ay sonunu getiremem. Sonra da 1 mbit oluyor upload ay sonuna kadar. Bir tek 5 TL'lik bir Joker upload/download var kotaya takılmadan 100 mbit yapıyor 24 saat, onunla idare edebilirim. Ona da bütçe dayanmaz bir yerden sonra.

Twitch işi için önerebileceğiniz tarifeler/paketler varsa da burada yazabilirseniz iyi olur. Duruma göre değiştiricem çünkü mecburen, sanırım uydunet'te upload sınırı yokmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...