Findukezmesi Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Bana erkekmiş gibi davranıyordu, geçen gün itiraf etti ancak kendisiyle görüştüğüm zaman benden hoşlandığını vs. Söylerse diye ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sppr salonuna gitmiştik oranın hamamındayken sürekli peştamalimin altına testiyle su atıyordu, huylanmadım değil hani. Kendisine dertlerimi anlatırken ne yapmam gerektiğini vs. Çok iyi öğütler veriyor, evine gitmedikten sonra bişey yapmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 first. ban gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 zaman kötü kolla götü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Hahahahahha abi çok komik bir topic olmuş bu. Peştemalin altına testisle su atarak flörtleşmek nedir djdjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 en az 18 sayfa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 En fazla sevisirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 "roket adam" said: Hahahahahha abi çok komik bir topic olmuş bu. Peştemalin altına testisle su atarak flörtleşmek nedir djdjdj başlığı açanın söylediği gayet komikti ama senin dediğini kafamda canlandırmak daha eğlenceli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Konu sahibi kendinden bahsediyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Bu topiğin sonu nereye varacak ben de merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 bi dene ne kaybedeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Bunu yapmak zorundayım; skmese bari hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Peştamalin altından su atmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 üstünden mi atsın 111!!1!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Acaba başlığa açan testinin ne olduğunu biliyor mu? Yoksa gayler arasında şifreli bir tabir mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Findukezmesi said: Bana erkekmiş gibi davranıyordu, erkek olmadan gay olamaz zaten ???? daha ilk cümleden kaybettin beni, dikkat et finduğinü ezmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Findukezmesi said: Sppr salonuna gitmiştik oranın hamamındayken sürekli peştamalimin altına testiyle su atıyordu haykırarak güldüm zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 "roket adam" said: Hahahahahha abi çok komik bir topic olmuş bu. Peştemalin altına testisle su atarak flörtleşmek nedir djdjdj adam testi demiş sen hemen testise getirmişsin olayı fesat herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 hamamda testi ne arar la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 erkek adam erkek ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 applev0dka said: "roket adam" said: Hahahahahha abi çok komik bir topic olmuş bu. Peştemalin altına testisle su atarak flörtleşmek nedir djdjdj adam testi demiş sen hemen testise getirmişsin olayı fesat herif hahahahhah tam bir fiyasko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Testili Hamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 https://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2014/12/tek-testisi-olan-liderler-kimler-listelist1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 ilk cümleyi okudum argostur diye girdim başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 "roket adam" said: Hahahahahha abi çok komik bir topic olmuş bu. Peştemalin altına testisle su atarak flörtleşmek nedir djdjdj Sendeki fantaziye girdi hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar