dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 rekabet kurumu derken?? bizimki mi?? hani zorla en buyuk rakibine yayin kurumu sattiran rekabet kurumu mu?? bu arada fisiltilar diyor ki bunlarin hepsini bein e satacaklarmis..dsmart aboneleri vs coktan pazarlanmis bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 D&R zaten Demirörene satılmadı mı. 5 sene içinde satmazlar kolay kolay, yoksa hayvan gibi vergi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 DnR turkuaz'a satılmış bunlar alacak deniyordu. tr'e girmekten vazgeçtiler heralde. asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 ya da herzamanki gibi asil parayi yandas yer hesabi..tuquaz satacaktir tek memelilere..hayvan gibi vergi de khk de bir madde bile degildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Amazon gelene kadar uplamayin sunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Gelmediyse ben yatiyorum tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Amazon gelince ne değişecek zannediyorsunuz ? Ne daha kaliteli alışveriş ne başka birşey. Neyse o olacak. Türkiye şartlarına uymak zorunda. Türkiye'de regulasyon olmadığı sürece, rekabet kurumları adam gibi çalışmadığı sürece birşey değişmez. Amazon gelipte bunları düzeltmez.Bu sistemde kendi tekelini yaratır sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Amazon gelince Kindle gelecek. Cogu kitap, ozellikle SF&F alaninda, self-published artik ve Kindle exclusive. Kindle gelsin, bana yeter. Kobo'mu satar, dusunmeden gecerim sirf self-published arsiv ve Kindle Unlimited kalitesi icin. Ayrica Kindle gelmesi Turkiye'de Spotify etkisi yapar, elektronik kitap pazari sonunda buyuyup adam olmaya baslar. Kitap satilmiyor Turkiye'de, hayal kuruyorsun diyene su alintiyi yapiyorum kendimden, birkac gun oncesinden: GERGE said: Zaten tekel olsaydi kafasina gore kitap kaldiramazdi, tekel olmadigi icin (rekabet mevzuatina, ogretisine gore degil) kafasina gore kaldirabilir ama. Yilda 700m kadar kitap basiliyor Turkiye'de bu arada. Bunlarin %90'i ders kitabi olsa (attim simdi bu rakami) geriye 70m kalir yani. Bir de dergisi filan var bu isin. Turkiye'nin kitap pazari Dunya'nin en buyuk 10. pazari diye biliyorum ayrica. Giren-cikan para olarak boyle. Rakuten'in girmesi, Amazon'un gelmesi sirf gelelim diye degil. Turkiye'de kitap satmiyor, okunmuyor pek dogru degil. 2017'de online satislarda D&R ve Idefix'in arkasindan gelen Kitapyurdu 8m'dan biraz fazla kitap satti. Ders kitabi da degil, kategorik olarak siralama soyle: Edebiyat, Cocuk, İslam, Tarih, Sinav, Siyaset. Ne tarz kitaplar satilacagini buyuk oranda etkileyebilecek bir gucu simdi dusunun. Kitap satilmiyor safsata. Cok pis bir olay hukumetin D&R'i almasi. Madem kitap satilmasini ortadan kaldiramadik, biz de ne satilacagini belirleriz diyorlar. Tekrar diyorum, surasi iyi iste: https://www.kitapzen.com Elektronik olarak da surasi: https://www.kobo.com/ Amazon'un gelmesi benim icin onemli. Ustelik D&R'in Damat Bey Hazretlesi tarafindan alindigi bu gunlerde cok daha onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Kindle shoptan simdi de kitap alabiliyorsun, turkiyeye gelince turkce kitaplar icin mi iyi olacak diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Turkce fiyatlandirma olacaktir. Kindle Unlimited 40TL su an kurla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 ben unlimited kullanıyorum 0 lira verip xd xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 amazon iş ilanı açmış bu arada başvurdum ben sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Önceki sayfalarda çalışma şartlarının ne kadar kötü olduğu konuşulmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 türkiye ofisinde çalışma şartları diye birşey yok henüz. yoğun olabilir ama çok kötü değildir. parası az sadece. dişini sıkıp 1 sene çalışan için iyi referans olur cv de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 olm amazondaki kötü çalışma şartları muhabbeti depodaki çalışanlar için. ofis çalışanlarının öyle bişi yaşadığını sanmıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 depoda tuvalete gitmek yerine siseye iseyen varmis gecen gun redditte paylasilmisti haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 amazonun ofis çalışanlarının depo çalışanlarından daha çok hırpalandığı, yorulduğu tek ülke türkiye olur DH ölücüleri yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Amazon'un sadece depo değil ofis çalışanları da oldukça hırpalanıyor. Üstelik birkaç senedir basına sızan olaylarla bilinen bir durum, bu yıl imaj yenileme çalışmalarına benzediler. Bridgewater Associates'ın kurucusu Ray Dalio'nun Principles adlı bir eseri var. Kendi şirketinde aktif olarak uyguladığı, Amazon'da benzer şekilde kendine ait kültür oluşturmuş diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 turkiye gibi bi ulkede ne kurum kulturu ya bok batakliginin 7. seviye tabakalarinda olacak zaten herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 amazon depolardaki durumu ozetlemis calisan birisi: https://np.reddit.com/r/worldnews/comments/8d4di4/the_undercover_author_who_discovered_amazon/dxkblm6/?sh=da314525&st=JG57270S tldr; https://media.makeameme.org/created/slavery.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 ya işçiyi kütleteceksin ya da müşteriyi. ikisini birden ihya etmek imkansız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 tr de de tam tersi..her turlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 amazon.de türkiyeyi free delivery'den çıkarmış lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 zaten gondermiyodu ki bi bok, free olsa ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 nası göndermiyordu bi bok. hayvan gibi şeyler gönderiyordu ya. koltuk aldı insanlar koltuk 28 kilo. bedava kargo. yazık olmuş ya. harika bir şeydi bedava kargo. artık kıçımıza gireceği için bi bok alamayız çok uç örnekler dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar