sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Sen gel benimkini oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Benimkini okursa kendininkini de okumasi gerekir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 onu okuma bunu oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Yemin ediyorum mal bunlar. iPad 9.7 tablet aldım, gitmiş dangalaklar airpod yollamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 benim hikaye baya kısa Reason for refund: Export fee reduced Here's the breakdown of your refund for this item: Import Fee Deposit Refund: $25.60 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 applev0dka said: amazon tr değil us ama buraya yazayım. ben bunlardan bir şey aldım, ufak bir deformasyon vardı yenisini gönderdiler eskisi için de return order açtılar, yerel firmalardan birine verin gönderdin dediler. bizim yerel firmalar us gönderim yapamıyoruz diyor, parayı sizden alırız falan diye tutturuyorlar, dhl falan filan başka başka şeyler diyor. benzer süreci yaşamış olan var mı DHL ile gelen kulaklığım vardı. Bozuktu, bluetooth pair olmuyordu geri gönderdim kabul ettiler. 80$ mı ne kargo ücreti çıkardılar hatta kulaklık fiyatı kadar. Amazon sorun olmaz dedi. Eve gittiğimde faturayı scanletip gònderdim akşamı kargo parası + 10$ hediye çeki verdiler. Ben daha DHL'de postalarken de yeni kulaklığı coktan express kargolamışlardı. Ama bu dediğim 5 sene falan oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Selam Amazon 6-8 Mayıs tarihleri arasında Luxembourg ofisinde görev almak isteyen arkadaşlar için İstanbul'da kariyer günü düzenleyecek. Şu anda en yoğun ihtiyaç Software Development süreçlerinde değerlendirecekleri kişiler için olacak. İlgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir Bunun dışında ilgilendiğiniz başka ilanlar bulursanız patilere memnuniyetle referans olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Kariyer günü biletini sen mi satıyorsun? Ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 nasi bi aktivizm yapmamiz gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 (düzenlendi) Project manager varsa beni sayabilirsin. Nisan 9, 2019 Dragonfire tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Abi işi gücü boşver de Amerika'dan 200 dolarlık bir şey isteyeceğim 100 dolar kargo çıkıyor bir el atsan shippingi sıfırlayan bir forsun varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 lüksemburg ofisinde çaycı lazım mı ben gidebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 (düzenlendi) Finance Manager - Amazon Turkey - 4-8 years of relevant finance experience Senior Financial Analyst - External Fulfilment & Turkey - MBA or CPA certifications are desirable. / CIMA, ACCA, ACA or CFA qualified / 7+ years experience of owning/fulfilling an analytically led business analyst or controller role within an international fast paced organization analistin kicindan siringayla aliyorsunuz herhalde analizleri, direk finance manager'a gidiyor? su pozisyon nasil dolar cok merak ediyorum. Nisan 9, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 (düzenlendi) CPA'in TR karsiligi SMM tarzi bisi degil miydi. Vardir bir suru Big 4 gibi sirketlerde. CFA bir tik daha zor ama o da var bir cok kiside. Geri kalan qualificationlar tirt gibi geldi bir fikrim yok. Hepsi Accountingle alakali. Ama MBA ya da CPA requirement sacma olmus baya alakasiz ikisi aslinda. Hani biri varsa oburu olmasa da oluru anlamadim. Nisan 9, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 ikisi de olmayabilir, desirable demis. olursa tadindan yenmez ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Yok oyle de genelde CFA/MBA ayni klasmanda tutuluyor. (Her ne kadar alakasiz da olsalar) CPA cok ayri ondan takildim. CFA + MBA bulmak daha zor cunku yapilan investmentla alakali. Ikisi birden yapan adam icin de iyi offer vermen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 52 dakika önce, Sotto dedi ki: CFA bir tik daha zor ama o da var bir cok kiside. toplasan 300 - 400 kişidir cfa sahibi olan Türkiye'den. Kaçı hala buradadır o da meçhul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 (düzenlendi) Daha fazladir ya. Sonucta her sene ustune ekleniyor. Senede TR'den 30-40 kisi aliyordur diye tahmin ediyorum kafadan. Ya da bilemedim de oyle acayip bir sertifika degil ama calismak gerekiyor tabii ki. Sure acisindan sikinti. Nisan 9, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 CFA Level 3 alan 2 kişiden 1'i uzar gider abi TR'den. Çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 (düzenlendi) Ben 1-2'yi hizli almistim yillar once (Dec-June) da 3'u mal gibi almadim daha fsdf. Araya bir suru sey girdi filan. Sirf CFA'in CV'ye etkisi ne olur bilmiyorum ama yurtdisinda etkisinin daha az oldugunu tahmin ediyorum. Kariyer tavsiyesi olarak onun yerine GMAT + MBA yolu daha mantikli geliyor, borca girip yurtdisinda calismak kaydiyla - yatirimi cook daha fazla ama getirisi de oyle. Borc morc islerine de kalkismadim tabii ama yapabilene bence uzun vadede faydasi daha fazla olur tahminen. GMAT daha zor mesela salt sinav olarak (750 civari yapmak) forumdan quixef vardi sanirim testlerde saglam yapan. CFA'in degeri benim gozumde tahmin edilenden daha az ama biased olabilirim bu konuda. Neyse cok derail ettik de Amazon'da calismak kraldir ya. Nisan 9, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Amazon'un çalışma şartları düzeldi mi ki? Adamların farklı bir kültürü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 gmat 750 nasıl yapıyorsunuz lan 650 yapınca göbek atmıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Adını hiç duymadığım departmanlar ve programlar bile var. Ben Türkiye dışında uyumluluk süreçleriyle ilgili çalışıyorum. Shipment veya mağaza tutarlarıyla alakalı devreye girmem pek mümkün değil.Çalıştığım binada bulunduğum takım dışında başka bir departman bile yok. Zamanla yardımcı olabileceğim kısımları yazarım İşe alındıktan sonra eğitim planlamanızı kendiniz de yapabiliyorsunuz. Arzulanan şartları kenara bırakırsanız mükakatta ikna edip istenilen eğitimleri de size verebilirler. Bir bakın yurtiçi/yurtdışı hangi açık pozisyonlar sizin için uygun mu diye. Baktınız olur gibi, ozgecmisi gonderirim. Olur mu olur. Bunca ilan - istenilen özellik korkutmasın. Öyle bir dünya olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 On 09.04.2019 at 15:45, Fistan dedi ki: lüksemburg ofisinde çaycı lazım mı ben gidebilirim O ofis kurban olsun sana be Fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar