Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Giovanni said: Abi Kobo'dan indiriyorum AMOLED telefon ekranında siyah üzerine beyaz okuyorum bence yeterince az göz yoruyor? Bu ihtimali neden yadsıyorsunuz? Anhora said: 5.1 Ses sistemiyle 15 GB'lık 1080p IMAX'i izledim. Konuşmalar sırasında müzik baskın geliyordu. Bu rahatsız edici bir durum bence. Bu benim görüşüm size bal kaymak gelmiştir bilemem. Ayrıca saçma sorular sormasını sadece ben absürt bulmamışım. Filmin başlangıcı cidden fiyaskoydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 ebookreader ile tablet-telefon arasinda bariz fark var abi uzun sure kullaninca tecrube ediliyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Forumda burada çalışan yok mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 stormeagle said: aynen öyle. Ha bize tek yararı, diğer büyük e-ticaret şirketleri kendilerine çeki düzen verir büyük rakip geldiği için müşteri kapma kavgası bize yarar belki. geçmişte şunu hep bekledim. yeni birisi pazara girdiği zaman yeni bir şeyler olacağı zaman rekabet bize yarar dedim ama ya hiç olmadı yahut mahallenin çocukları yeni gelen efendi çocuğu kendilerine benzetti hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 O da var tabii. Ya da hemen Bakanlara "ya bu haksız rekabet yapıyor, bizden ucuza satıyor" diye şikayet edildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Amazon yurtdışındaki müşteri desteğini aynen TR yapılanmasında da korusun 3 5 TL fazla bile olsa herşeyi Amazondan alırım. amerikadaki Hintli abinin bana yaptığı kıyağı 40 senedir tanıdığın esnaf yapmaz. Her problemde de böyle oldular hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Ekim itibariyle Amazon'da olacağım patiler. Desteklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Ooo hadi gz. Detay ver biraz sızıntı yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Maaşlar tırt :) To be continued serjuhan said: Ooo hadi gz. Detay ver biraz sızıntı yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 görev ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Amazon işe aldıklarına t-shirtleri bile göndermeye başlamış... https://framapic.org/HNntcVU8b8nU/My4qLjJjONdQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 depolar doldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Satıcıları çok zorluyorlarmış... Öyle kafasına göre herkes ürün satamıcak sanırım... İlk aşamada mahalledeki bilgisayarcı yerine direk distribütörle çalışacaklarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Amazon turkiye niye bu kadar konusuluyor ben anlamadim. Bir heyecan bir bekleyiş. Fiyat desen ayni tarife olur. 3 5 ulaşamadigimiz urunu yine güncel fiyattan getirir koyarlar. Tek beklentim muşteri hizmeti kalitesi amazon.com gibi olacaksa iyi. Onun disinda haber degeri yok yani. Apple türkiye var görüyoruz hizmetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 apple turkiye ile apple globalin hizmeti arasinda ne kadar fark varsa amazonda o kadar olur ekonomik daralmadan sonra kisi basi milli gelir 11000 dolardan 6000 dolara inince gorucem ben beyaz yakaliyi bile hayaller iphone 11 gercekler snopyphoneimax 3dxa touchfree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Red said: Tek beklentim muşteri hizmeti kalitesi amazon.com gibi olacaksa iyi. Onun disinda haber degeri yok yani. Apple türkiye var görüyoruz hizmetim Zaten hayalimiz o. Hepsiburada gibi destek telefonunu bulmak için bütün itnerneti aramadan ulasıp urun bozuksa değiştiricek bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 onemli olan prime ve diger amazon urun/servisleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Aynen, yerli fiyatlandırmayla Prime ve Kindle. Olmazsa pek bir önemi yok zaten Amazon'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Prime en iyi ihtimalle yillik 499lira. Ogrenci versiyonu gelirse guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 yuh naptın 500 lira. girişte mümkün değil 500 yapmazlar sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 aylık 19.99 olur max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 ShadowFax said: görev ne abi? Product hocam. Evraklar falan ayarlanıyor işte. Kısmetse Ekim gibi Polonya 'da göreve başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 TOP FUCKING KEK https://i.imgur.com/7QXw9GS.png said: Jale Özgentürk, “İş dünyasında mektup umudu” başlığıyla yayımlanan yazısında e-ticaretin devleri Alibaba, Amazon ve eBay’in bir süredir Türkiye’de operasyon için hazırlık yaptığını aktardı. “Bu şirketlerden Amazon, hazirandan beri Türkiye operasyonunu başlatmak için teknik hazırlıklarını sürdürüyor” diyen Özgentürk, “İstanbul Levent’te ofisini de açan Amazon’un en son bayramdan sonra operasyona başlayacağı belirtiliyordu. Hatta tarih de 28 Ağustos olarak belirlenmişti” ifadesini kullandı. “Ciddi markalarla anlaşmalarını tamamlayan Amazon, test çalışmalarını bir süredir sürdürüyordu” hatırlatmasında bulunan Özgentürk, şöyle devam etti: “Amazon’un bayram sonrasında satışlara başlaması beklenirken operasyonun bir süre daha ertelendiğini öğrendim. Aldığım bilgilere göre Amazon eylül sonu ya da ekim ayında start verecek. Nedenine gelince.. Uzun süredir teknolojik olarak hazırlıklarını tamamlayan Amazon’un endişesi bu kez farklı. ABD ile yaşanan kriz, iPhone’ların balyozlarla kırıldığı, Amerikan markalarına karşı toplumdaki tepkilerin arttığı bir dönemde Türkiye’ye girmenin doğru olmayacağı düşünülüyor.” O devler Türkiye’ye gecikmeli de olsa gelecek “Bu arada gecikme olsa da Amazon ve diğer e-ticaret devleri çok yakında Türkiye’de olacak” diyen Özgentürk, bu girişimin perakende sektörünün tarihinin yeniden yazılması anlamına geldiğini söyledi. Özgentürk, şöyle devam etti: “Bu değişimle ilgili JLL Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, e-ticaret devlerinin Türkiye perakende sektörüne rekabet getirse de fayda sağlayacağı görüşünde. Üretici için yeni pazarlama imkanlarının doğacağını söylüyor. Amazon’da yer alacak markalardan Sportive’in Genel Müdürü Zeynep Selgur da 2022’de ABD’de alışveriş merkezlerinin yüzde 25’inin kapanacağını, perakendenin pazar yeri olarak adlandırılan e-ticarete döneceğini anlatıyor.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 oyle bi sikinti olsa apple kapardi dukanlari, bosuna ertelemesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Satın aldığın iphone u kırsan nolacak ki? Yeni modeli çıkınca alacaklar zaten ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar