Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 23. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe 25.02.18 @ 19.00

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

ben bu sene şampiyon olacağımızı sanmıyorum, şampiyonlar ligi sebebiyle ligi sallıyorlardı şimdi lige asılacaklar tezi sadece bir bahane. Bence bu lig bu sıralamayla biter, ha şampiyon olursa tüm dediklerimi yerim :P

şampiyonluk ihtimali en yüksek olan takımız aslında "kağıt" üstünde.

sıkıntı hocanın mantıksız davranması, kibrinin her şeyin önüne geçmesi vs...

akıllanırsa ve en azından şu maçtaki kadar oynarsak bundan sonra kalan maçlarda niye olmayalım?

çok basit yani gs ve başakşehir daha en az 7-8 puan bırakırlar. biz basit maçları vermedikten sonra ikisini zaten yensek bir şekilde otomatik olarak 2-3 puan önlerine geçeriz.

ama işte sezon genelindeki hocayı görünce ben zerre umutlanmıyorum.

ne diyelim yani inşallah toparlar kendini de bi şampiyonluk daha görürüz.

ben hoca kendini toparlarsa dediklerimi yutmaya, en azından bir kısmına kadar razıyım.

hatta şampiyon olmayalım. yeter ki bir şeyler denesin ya vazgeçsin köylülüğünden o bana fazlasıyla yeter. ben şampiyonluk istemiyorum deneyen, çabalayan hoca istiyorum sadece. burada hep 5 senede 2 şampiyonluk yeter diye gezen bendim iki sene önce o görüşümde bir şey değişmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Topal yerde yatarken herif tribünlere nasıl koduk hareketi çekmiş :)

http://haber1903.com/images/news/87232451edd895c803f027b260135f62.jpg

Harekete ceza verenlere duyurulur...

Kural bu hareketten once degisti.

Harekete degil kufure ceza veriliyor artik. Hatta kufur etmen de yetmiyor dudaklarini asagidan yukari yapmak suretiyle ortasindan dilini cikarman gerekiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

mascio said:

bölümün boşçusu gelmiş dağılın.

Bu lakap hakikaten sana çok yakışmış. İşi gücü bölümde sağa sola hakaret etmek olan birine daha çok yakışamazdı.

Bu da ikinci ve son uyarı olsun, ilk sefer daha iyi niyetle uyarmıştım, iyi niyetten anlamadığın belli oldu.

hemen üzerine alınman benim suçum değil.

vallahi kimseye hakaret ettiğim yok kendi takımımın futbolcuları dışında. varsa da gösterebilirsin. hatta acilen bekliyorum bu iddiadan sonra yoksa ben de seni şikayet edeceğim elindeki gücü boşa kullanmaya çalıştığın için.

boşçuya boşçu demek de yasak değil zannımca. hakaret ettiğimi görürsen işlem yaparsın gönlünce.

ha bir de insanlar ayarsız şekilde küfür ederken sorun olmayıp da sana spesifik olarak bir tanımlama yapıldığında hakaret olarak algılayıp tehdit etmen de çok komik. önce kendi işini yapmanı tavsiye ediyorum. sonra şahsi çatışmalara eğilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şu şarkı olayını yapmasınlar artık ya, hiç hoş değil. Taraftar birbirile alay eder eglenir falan da kulüp resmi olarak yapmasın şu işleri.

Bu arada gs taraftarına bin kat beterini yaptılar, (bi şarkının 3 saniyelik kısmını loopa alıp 1 saat çaldı adam) adamlar bayagı efendi davrandı tek laf çıkmadı bununla ilgili.

Zaten adamlar belki evinin yanındaki stada gitmek için bile sabahtan beri polis kordonuyla gelip, gece geç vakite kadar bekeltiliyolar, daha fazla eziyete gerek yok deplasman taraftarına.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

Rewendor said:

mascio said:

bölümün boşçusu gelmiş dağılın.

Bu lakap hakikaten sana çok yakışmış. İşi gücü bölümde sağa sola hakaret etmek olan birine daha çok yakışamazdı.

Bu da ikinci ve son uyarı olsun, ilk sefer daha iyi niyetle uyarmıştım, iyi niyetten anlamadığın belli oldu.

hemen üzerine alınman benim suçum değil.

vallahi kimseye hakaret ettiğim yok kendi takımımın futbolcuları dışında. varsa da gösterebilirsin. hatta acilen bekliyorum bu iddiadan sonra yoksa ben de seni şikayet edeceğim elindeki gücü boşa kullanmaya çalıştığın için.

boşçuya boşçu demek de yasak değil zannımca. hakaret ettiğimi görürsen işlem yaparsın gönlünce.

ha bir de insanlar ayarsız şekilde küfür ederken sorun olmayıp da sana spesifik olarak bir tanımlama yapıldığında hakaret olarak algılayıp tehdit etmen de çok komik. önce kendi işini yapmanı tavsiye ediyorum. sonra şahsi çatışmalara eğilirsin.

Geçen maçtan hakaretler:

https://forum.paticik.com/read.php?29,8830902,8832132#msg-8832132

https://forum.paticik.com/read.php?29,8830902,8832132#msg-8832132

https://forum.paticik.com/read.php?29,8830902,8832160#msg-8832160

Bu maçtakini de yukarıda alıntıladım zaten.

"Bazı insanlar" diye aklınca genellemeye giderek "üstünüze mi alındınız ki ben napayım" diyerek hakaretten sıyırmış olmuyosun. Böyle çocukça numaraları yemiyoruz burada.

Küfür edenler ceza alıyor merak etme, hatta kimisi temelli uçuyor. Hatta küfür etmese de sırf milleti germeye çalışan mesajlar attığı için ceza alanlar var. Her cezayı burada duyurmuyoruz. Hakaret eden de ceza alıyor. Eğer bana değil başka bir üyeye hakarette bulunsaydın şimdiye çoktan daha Bayern maç konusundan ceza almıştın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...