Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Darksun said: ben bu sene şampiyon olacağımızı sanmıyorum, şampiyonlar ligi sebebiyle ligi sallıyorlardı şimdi lige asılacaklar tezi sadece bir bahane. Bence bu lig bu sıralamayla biter, ha şampiyon olursa tüm dediklerimi yerim :P şampiyonluk ihtimali en yüksek olan takımız aslında "kağıt" üstünde. sıkıntı hocanın mantıksız davranması, kibrinin her şeyin önüne geçmesi vs... akıllanırsa ve en azından şu maçtaki kadar oynarsak bundan sonra kalan maçlarda niye olmayalım? çok basit yani gs ve başakşehir daha en az 7-8 puan bırakırlar. biz basit maçları vermedikten sonra ikisini zaten yensek bir şekilde otomatik olarak 2-3 puan önlerine geçeriz. ama işte sezon genelindeki hocayı görünce ben zerre umutlanmıyorum. ne diyelim yani inşallah toparlar kendini de bi şampiyonluk daha görürüz. ben hoca kendini toparlarsa dediklerimi yutmaya, en azından bir kısmına kadar razıyım. hatta şampiyon olmayalım. yeter ki bir şeyler denesin ya vazgeçsin köylülüğünden o bana fazlasıyla yeter. ben şampiyonluk istemiyorum deneyen, çabalayan hoca istiyorum sadece. burada hep 5 senede 2 şampiyonluk yeter diye gezen bendim iki sene önce o görüşümde bir şey değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 dark sende bi yumuşama görüyorum şenor dizinin bağlarını çözmüş bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 FuCKiR said: Persembe de kupa da yenersek, feneri ligden de kopartir bu 2 yenilgi aykut istifa yallah aziz yallah mahmut uslu yallah şekip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Aykut kupaya yedekle çıkacağım lig daha önemli mi demiş, hö? Rıdvan hıyarı 2. golde sanki ful 3. golde ofsayt var diyerek objektifliğini sermiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 wow such 3-4-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Topal yerde yatarken herif tribünlere nasıl koduk hareketi çekmiş :) http://haber1903.com/images/news/87232451edd895c803f027b260135f62.jpg Harekete ceza verenlere duyurulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 bu maç yayınında da açık açık gözüktü zaten. geçen hafta brezilya'da bu hareket yüzüdnen 10 kırmızı kart çıktı, bi yaptırımı olsun artık plx sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Darksun said: Aykut kupaya yedekle çıkacağım lig daha önemli mi demiş, hö? Rıdvan hıyarı 2. golde sanki ful 3. golde ofsayt var diyerek objektifliğini sermiş :P yedek takım daha iyi zaten yedekle çıksın şu maça samet elif oğuzkaan üçlü orta sahasıyla çıksak berabere biterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Darksun said: Topal yerde yatarken herif tribünlere nasıl koduk hareketi çekmiş :) http://haber1903.com/images/news/87232451edd895c803f027b260135f62.jpg Harekete ceza verenlere duyurulur... Kural bu hareketten once degisti. Harekete degil kufure ceza veriliyor artik. Hatta kufur etmen de yetmiyor dudaklarini asagidan yukari yapmak suretiyle ortasindan dilini cikarman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Stringray said: wow such 3-4-3 Muhtesem chelsea 3 4 3 oynatacak kadro var aslında şu anda Pepe vida tosic Gökhan atiba tolgay adriano Quaresma negredo babel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Stringray said: adam 40 santimetre yükselmiş lan ahahah Bu ne biliyor musun ? kadından sonra kalkan değerimiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Rewendor said: mascio said: bölümün boşçusu gelmiş dağılın. Bu lakap hakikaten sana çok yakışmış. İşi gücü bölümde sağa sola hakaret etmek olan birine daha çok yakışamazdı. Bu da ikinci ve son uyarı olsun, ilk sefer daha iyi niyetle uyarmıştım, iyi niyetten anlamadığın belli oldu. hemen üzerine alınman benim suçum değil. vallahi kimseye hakaret ettiğim yok kendi takımımın futbolcuları dışında. varsa da gösterebilirsin. hatta acilen bekliyorum bu iddiadan sonra yoksa ben de seni şikayet edeceğim elindeki gücü boşa kullanmaya çalıştığın için. boşçuya boşçu demek de yasak değil zannımca. hakaret ettiğimi görürsen işlem yaparsın gönlünce. ha bir de insanlar ayarsız şekilde küfür ederken sorun olmayıp da sana spesifik olarak bir tanımlama yapıldığında hakaret olarak algılayıp tehdit etmen de çok komik. önce kendi işini yapmanı tavsiye ediyorum. sonra şahsi çatışmalara eğilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 dua edin zegna pek bakmıyor. her fener mağlubiyetinden sonra min 5 bjk veya gs'li direkt uçuyordu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 applevodka nerde yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 dreagloth said: bjk 3-1 alır oo mod dedik kahin çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 zaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Abi şu şarkı olayını yapmasınlar artık ya, hiç hoş değil. Taraftar birbirile alay eder eglenir falan da kulüp resmi olarak yapmasın şu işleri. Bu arada gs taraftarına bin kat beterini yaptılar, (bi şarkının 3 saniyelik kısmını loopa alıp 1 saat çaldı adam) adamlar bayagı efendi davrandı tek laf çıkmadı bununla ilgili. Zaten adamlar belki evinin yanındaki stada gitmek için bile sabahtan beri polis kordonuyla gelip, gece geç vakite kadar bekeltiliyolar, daha fazla eziyete gerek yok deplasman taraftarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 mascio said: Rewendor said: mascio said: bölümün boşçusu gelmiş dağılın. Bu lakap hakikaten sana çok yakışmış. İşi gücü bölümde sağa sola hakaret etmek olan birine daha çok yakışamazdı. Bu da ikinci ve son uyarı olsun, ilk sefer daha iyi niyetle uyarmıştım, iyi niyetten anlamadığın belli oldu. hemen üzerine alınman benim suçum değil. vallahi kimseye hakaret ettiğim yok kendi takımımın futbolcuları dışında. varsa da gösterebilirsin. hatta acilen bekliyorum bu iddiadan sonra yoksa ben de seni şikayet edeceğim elindeki gücü boşa kullanmaya çalıştığın için. boşçuya boşçu demek de yasak değil zannımca. hakaret ettiğimi görürsen işlem yaparsın gönlünce. ha bir de insanlar ayarsız şekilde küfür ederken sorun olmayıp da sana spesifik olarak bir tanımlama yapıldığında hakaret olarak algılayıp tehdit etmen de çok komik. önce kendi işini yapmanı tavsiye ediyorum. sonra şahsi çatışmalara eğilirsin. Geçen maçtan hakaretler: https://forum.paticik.com/read.php?29,8830902,8832132#msg-8832132 https://forum.paticik.com/read.php?29,8830902,8832132#msg-8832132 https://forum.paticik.com/read.php?29,8830902,8832160#msg-8832160 Bu maçtakini de yukarıda alıntıladım zaten. "Bazı insanlar" diye aklınca genellemeye giderek "üstünüze mi alındınız ki ben napayım" diyerek hakaretten sıyırmış olmuyosun. Böyle çocukça numaraları yemiyoruz burada. Küfür edenler ceza alıyor merak etme, hatta kimisi temelli uçuyor. Hatta küfür etmese de sırf milleti germeye çalışan mesajlar attığı için ceza alanlar var. Her cezayı burada duyurmuyoruz. Hakaret eden de ceza alıyor. Eğer bana değil başka bir üyeye hakarette bulunsaydın şimdiye çoktan daha Bayern maç konusundan ceza almıştın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 fenere kurabiye yedirdik keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Aplle nerede böyle bir ortamda mezarda olsa dirilir gelirdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 en son ps başlığında takılıyordu. küstü sanırım bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 ilgili forum bolumunden ..hammer time ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 CthuLhu said: dreagloth said: bjk 3-1 alır oo mod dedik kahin çıktı hayret bi fenerli de gelip 3 un 1 ini alir diye ayar vermrmis zamaninda sdfg GOZDEN KACMIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 abi fenerliler cok uzun zamandir olm bu igrenc takim nasil fark yemiyor puan aliyor derbi kazaniyor diye dusunup duruyor aslinda..simdiye dek en az 3 4 macta farkli kaybetmeleri lazimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 :) https://twitter.com/cansunali29/status/967822286291177472 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar