Raylen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Rewendor said: mascio said: abi ne rölantisi allah aşkına bu arada ya. bayern teknik heyeti de maldı öyle rölantide maça çıkacak falan kafası o kadar rahat yani. alman lan bu adamlar ne rölantisi. ikinci maçta kafası şişeceğine herifler yüklendikçe yüklenmeye çalıştı ilk yarı olmadı ikinci yarı oldu maalesef. neyse zaten bazı insanların aptallığının sınırı olmadığını bildiğimiz için çok gerek yok sanırım üzerinde durmaya. sen üzerinde durma zaten, bayerni tanımamışsın, tam performansını görmemişsin, rölantiye nerede geçildi dendiğini anlamamışsın maç başı diye yorumlamışsın, robbeni riberyi yedek çıkaran rakibe "he adamlar da mal sallamayacak rahat olacak sanki" demişsin bi de üstüne başkasını aptallıkla suçluyorsun :) sen de robben bitmiş demişsin hala laf atıyorsun başkasına :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 robben bu arada cidden gidik. quaresma da yapıyor bişeyler aynı işte. bi de bitik beşiktaşa oynadı 2. yarı, anlaşılmaz bu maçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 rewendor isimli arkadaşın boşçulukta yeni bir sayfa açtığını izlemek güzel. bayern haftalardır bu şekilde oynuyor zaten. 10 haftada bir maç özeti izleyerek olmuyor bu işler. şu eşleşmeyle ilgili minicik bir umudum vardı onun da sebebi bayern'in son haftalarda tam olarak bu topu oynuyor olmasıydı. yedek bırakıldı dediğin robben ve ribery'nin de hakkında gerekli açıklamayı teknik direktör yaptı zaten. ikinci yarıda oyunun açılmasının sebebini beckenbauer açıklamıştı zaten. ne yaparsan yap ilk yarının sonunda gol yeme diyerek. kusura bakma ama senin hayallerinin gerçekle bir ilgisi yok. bayern'in maça rölanti ile başlayacağını düşünmek de aptallıktan daha öte bir durum zaten ki yakışıyor bu tarz yorumları yapanlara. ha keza burada tartışılan bayern'in rölantiye ne zaman geçiş yaptığı konusu da değil, rölantide oynuyorlardı denmesinin üzerine verilen cevaptı. adam maçtan sonra çıkmış istanbul'a da kendi oyunumuzu oynamaya gideceğiz burası şampiyonlar ligi, riske atmaya değmez diye açıklama yapıyor sen hala kendi hayallerindeki yorumlarla devam. bayern rölantideydi ya yoksa 22 tane atardı diye kendini avut. kasımpaşa'yı yendikten sonra tekrar konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Rewendor said: Abi bi yandan rölanti yoktu diyosun, bi yandan koşan tek adam robbendi yürüyerek attılar golleri diyosun, bu ne tezat :) Robbrn durdan anlamıyo diye kendi takım arkadaşları bile dalga geçiyo zaten "ona kendi topunu vericez maçlarda kendi başına ayrı takılacak, anca öyle rahat eder" diye abi sana kaçıncı kere aynısını diyorum bilmiyorum ama, önce okuyalım sonra cevap verelim. her şey daha kolay oluyor öyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Niye bu kadar kastiniz abi. Barca real bayern bunlarla yapilan maclarda normal skorlar bunlar. Adamlar yeri geliyor birbirlerine bile 5 atiyor. Maci biz de izledik senol gunesin yapabilecegi bir sey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 burada kasan tek şey bazı arkadaşların gelip ay adamlar rölantideydi yiaaaa diye kendilerini avutuyor olması ya. yoksa dediğin tam olarak böyle. geliyor barcelona psg'ye 6 tane basıp geçiyor kimsenin laf ettiği yok. 10 kişi top oynayıp 5 yiyoruz bi de üzerine adamlar rölantide oynadı diye laf söylüyor utanmadan. arsızlık böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Kirmizi kart olmasa Bayern'in 5 filan atabilecegini dusunmuyorum bu arada. Rolantiyi filan hikaye bana kalirsa, ben Bayern'in o abarttigimiz kadar iyi olmadigini dusunuyordum, 11 vs 11 olsa bu mac boyle bitmezdi tabii bilemeyiz bunu. Ingiliz takimlari bence tokatlayacaktir Bayern'i. Izleyemedim bir turlu pozisyonu ama su macta kirmizi yerine 2 demistim 3 golu bile tercih ederim. Kirmizi demek o andan itibaren gol atma sansin kalmadi demek ki 3-1 bile yapabilsen hep bir umidin olur. Tabii psikolojik etkisi de var isin, atiyorum Anadolu takimina 10 kisi bile kalsan yeneriz bunlari diyorsun, Allianz Arena'da beyaz bayragi cekiyorsun cok normal. Zaten eleyemeyecegini biliyorduk ama turun 10.dk da bitmesi talihsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Ben bu oynanan maçtan sadece bir tek şeyi merak ediyorum yenildik 5 yedik filan olabilir normal bunlar. AMA O ŞENOL DENEN ADAM İKİNCİ YARI AYAĞINA TOP GELMEYEN QUARESMA YI NEDEN OYUNDA TUTTU SONUNA KADAR ? ettiğim küfürleri şuraya yazsam ömür boyu banlanırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Bagirinca saga sola kacisan cocuklarin doldurdugu, 2 3 yillik bi takim olmadigi icin bayern, kaybedilecegi belliydi macin ama keske biraz top oynasaydi bjk. Kirmizi gorunce minimum 5 yiceksin diye bi kural var sanki. Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 mascio said: rewendor isimli arkadaşın boşçulukta yeni bir sayfa açtığını izlemek güzel. bayern haftalardır bu şekilde oynuyor zaten. 10 haftada bir maç özeti izleyerek olmuyor bu işler. şu eşleşmeyle ilgili minicik bir umudum vardı onun da sebebi bayern'in son haftalarda tam olarak bu topu oynuyor olmasıydı. yedek bırakıldı dediğin robben ve ribery'nin de hakkında gerekli açıklamayı teknik direktör yaptı zaten. ikinci yarıda oyunun açılmasının sebebini beckenbauer açıklamıştı zaten. ne yaparsan yap ilk yarının sonunda gol yeme diyerek. kusura bakma ama senin hayallerinin gerçekle bir ilgisi yok. bayern'in maça rölanti ile başlayacağını düşünmek de aptallıktan daha öte bir durum zaten ki yakışıyor bu tarz yorumları yapanlara. ha keza burada tartışılan bayern'in rölantiye ne zaman geçiş yaptığı konusu da değil, rölantide oynuyorlardı denmesinin üzerine verilen cevaptı. adam maçtan sonra çıkmış istanbul'a da kendi oyunumuzu oynamaya gideceğiz burası şampiyonlar ligi, riske atmaya değmez diye açıklama yapıyor sen hala kendi hayallerindeki yorumlarla devam. bayern rölantideydi ya yoksa 22 tane atardı diye kendini avut. kasımpaşa'yı yendikten sonra tekrar konuşuruz. Maçı ciddiye almamakla rölantiye almak arasındaki farkı kaçırıyorsunuz. Adamlar rölantiye aldı demek aç gibi saldırmadılar demek (Robben hariç, onun özel durumu var, saldırmadan oynayamıyor). Antrenman yapar gibi sağdan soldan atak çalıştılar, sıkıntıya girmediler, hatta o yüzden ilk yarı sonuna kadar BJK'nın yorulmasını beklediler. Yoksa zaten maç disiplininden kopmuyorlar. Real GS maçında 3-0'dan sonra kopmuştu mesela. Son haftalarda da böyle oynamalarının sebebi yine kendilerini zorlayacak rakip olmaması. Yoksa kendisini kassa kaç tane atması gerekiyorsa o kadar atardı dün akşam, üst sınırı yok. 10 tane atmak istese onu da atardı. BJK'yla da ilgisi yok durumun, TSL'den gelme başka rakip olsa da fark etmezdi. 5-0'a rağmen BJK'nın hakkı yeniyor, ilk yarı yine iyi oynadı takım 10 kişi kaldıktan sonra dahi. Love yerine Talisca çıkıp ortasaha güçlendirilse belki daha uzun süre de direnirdi. Bir de şu aptal falan hakaretine ilk sefer maç harareti diye bir şey demedim ama ikinciye tekrar ediyor, o konuda otokontrol bekliyoruz cezaya gerek kalmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Dün akşam 9'da uyuyakaldım. Caanım maç kaçtı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 BJK gayet basarili oynadi, Love’i cikarmak nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Bayern yedek kadroyla 5 atmis gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 ah vida ne küfrettim sana neler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Ben vida dan çok canere uyuz oldum , bu kadar mı kötü oynanır ya. Şenol bile dayanamadı adriano nun kanadı değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Yalnız cidden Fabri olmasa 8 değil 10 olurdu maç, dünyaları çıkardı adam 5-0'a ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 İnternette atibaya yüklenmişler pek çok kişi ama bence gayet iyi oynadı. Vidanın olay tamamen bir şansızlıkde bence. Q7 ben 2.ci yarının başında çıkmasını bekledim. Esasında benim kafamda onun yerinde love veya lensle başlar diye düşündüm bir tek o beni şaşırttı. Vida atılmasaydı 5-0 değilde. 3-1 / 4 -1 filan biterdi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 fabri daha napsın ya? love ataydı çok değişik bir maç olaiblirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 bu doğru değil daha önce de söyledim. kırmızıdan sonra love o golü atsaydı ilk yarı 3-1 biterdi en az. bayern full böyle oynuyor almanya liginde vs ancak avrupa'da top 5-10 takım karşısına çıkınca kasıyor. heriflerin rölanti oyunu bu ve çoğu takıma yetiyor zaten, top takımlar hariç hepsine 5 atma potansiyeli çok rahat var ki onlara da attığı oluyor. oyunu 80'e kadar 0-0 getirebilirsin mesela ama maç 3-0 felan bitebilir gayet normal herifler için. Sotto said: Kirmizi kart olmasa Bayern'in 5 filan atabilecegini dusunmuyorum bu arada. Rolantiyi filan hikaye bana kalirsa, ben Bayern'in o abarttigimiz kadar iyi olmadigini dusunuyordum, 11 vs 11 olsa bu mac boyle bitmezdi tabii bilemeyiz bunu. Ingiliz takimlari bence tokatlayacaktir Bayern'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 adamlar ilk golü 10 vs 10 attı onu da es geçmeyelim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Yeni seyrettim özeti, gollerin hepsi eksik oynadığımız için olmuş resmen. 11-11 olsa yine 5-0 olabilirdi tabii ama daha güzel goller olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 neyse en azından PEPE izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 ikinci yarı kerijma-tosic taliska-tolgay caner-lens degisikliklerini yapsaydi bu kadar cok pozisyon verirmiydik diye dusunmeden edemiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Durun olm daha ikinci mac var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Aynen 5 0 olursa uzatmaya gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar