Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 bir ek paketin daha sonuna geliyorken, geriye dönüp baktığınızda sizi en çok tatmin eden veya en çok eğlendiren paket hangisi oldu, bir soralım cevaplayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 pls.. tabii ki de wotlk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Vanilla ek paket değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 tatmin eden ve eğlendiren aynı olamıyor malesef. İçerik olarak Legion ben çok başarılı bir paketti. Eğlendiren vanilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Bright said: Vanilla ek paket değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 sigara paketi sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Lopeth said: Bright said: Vanilla ek paket değil aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 tbc demeyen akplidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Tbc'den sonrası keşke yapılmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Yani mutlaka yapılmalıydı da TBC efsaneydi. Wotlk sonrası düştü kalite, Legion da iyiydi bence. TBC>WoTLK>Legion> gerisi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 vanilla çok overrated değil mi ya? yani dengenin yerlerde olduğu, class speclerinden çok classların genelde tek bir şeyi yapabildiği bir oyun halindeydi pve progressi çok güzeldi. bir de herkesin ilk deneyimi gibi bir şeydi ondan sadece nostaljik özlem var bakarsan o kadar da güzel bi statede değildi oyun. tbc çok güzel şeyler getirdi ama wotlk'un hikaye gelişimi, cutsceneleri atmosferi falan çok daha iyiydi bence. ilk release harici denge de iyiydi (releasedeki paladin ve dkları saymıyorum lol). bence wotlk>tbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Hikaye anlatımı her oyunda daha da geliştiği için, sırf o açıdan ele alıp Vanilla ile Legion'ı kıyaslamak haksızlık olur. ancak şu yönlerden bakman gerekiyor: - Raid olayı olsa da olur olmasa da olur bir şeydi, insanlar hırs yapmasına oynamıyordu. Random bir şekilde raid takımı toplayıp, takım çalışmasıyla nereye kadar gelebiliyoruz diye uğraşırdık. - Oyun Warcraft 3'ün hikayesini devam ettirmeye yönelikti, Thrall felan vardı. Şimdi uzayda gemilerle savaşıyoruz. - Her şeyi uğraşarak yapardık, tek tıkla grup bulup, tek tıkla dungeon bitirmek felan aradaki o uğraşı adımlarını kaldırdı. Hatta artık quest yapmıyoruz, mission ekranından adam yollayıp ona yaptırıyoruz. - Battleground'lar gelmemişti, uçan binekler gelmemişti, mecburen görev yaparken PvP'yle birlikte takılıyordun. - Catacylsm'de kaldırdıkları, Vanilla'da içimize işleyen hava değişiklikleri ve bölgeye bağlı atmosfer vardı. Ironforge'un önünde kar fırtınası olduğunda resmen hissederdin. - Oyundaki yetenek ve büyüler her zaman raidde en efektif olsun diye konulmamıştı, bazı ıvır zıvır durumlarda kullanılabilen büyüler de dahildi. Bu da oyunda sıradan bir aksiyon oyunu değil de RPG hissiyatı sunuyordu. Vs vs buna benzer bir çok sebep var insanların Vanilla dönemine duyduğu özlemi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Raiding yine raidingdi ama, hatta en zor raidler vanilladaydı öyle casual bir şey değildi ki? Onun dışında saydığın şeylerin çoğu WotLK'dan sonra bitti zaten. Spell kısmaları vs hep sonradan geldi, eski talent sistemi mesela en çok sevdiğim talent sistemiydi Cata'da gitti, bahsettiğin atmosfer Cata'da gitti, uçan binekler Cata'da geldi Azeroth'a. Hatta bakarsan Warcraft hikayesini de bir nevi WotLK noktaladı, Arthas'ı evine kadar kovalayıp bitirdik. Bana göre de WotLK TBC ve Vanilladan sonra gelişebileceği en güzel şekilde gelişip saçmalamadan çıkan en iyi paketti bu yüzden. Şimdi farkettim Cataclysm gerçekten sövüldüğü kadar var ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 gönlüm tbc, aklım wotlk diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 prof. putricide hangisindeydi ömrümüzü çürüttü lanet... guild dağılıyordu nerdeyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 en çok hava durumu olayına katılıyorum. gerisi o kadar da etkilemedi çünkü bazı kolaylıklar kullanıcı kazanmak adına yapıldı ki oyun devam edebilsin. Ha hikayeden sapma konusu da var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 senko said: prof. putricide hangisindeydi ömrümüzü çürüttü lanet... guild dağılıyordu nerdeyse sdf lich king. ama bir Ahn'Qiraj in C'Thunu değil. hala bow dropumu bekler bekler hüzünlenirim. bow değil ya ne dropuydu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 WotLK>Legion>MoP>TBC>Cata>WoD Legionın hakkını yememek lazım ama seri content işini çözdüler 15 senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 paradoksalkedi said: Raiding yine raidingdi ama, hatta en zor raidler vanilladaydı öyle casual bir şey değildi ki? Onun dışında saydığın şeylerin çoğu WotLK'dan sonra bitti zaten. Spell kısmaları vs hep sonradan geldi, eski talent sistemi mesela en çok sevdiğim talent sistemiydi Cata'da gitti, bahsettiğin atmosfer Cata'da gitti, uçan binekler Cata'da geldi Azeroth'a. Hatta bakarsan Warcraft hikayesini de bir nevi WotLK noktaladı, Arthas'ı evine kadar kovalayıp bitirdik. Bana göre de WotLK TBC ve Vanilladan sonra gelişebileceği en güzel şekilde gelişip saçmalamadan çıkan en iyi paketti bu yüzden. Şimdi farkettim Cataclysm gerçekten sövüldüğü kadar var ya sdf. yani işte Vanilla denildiğinde sadece Vanilla içindeki olaylar değil, WotLK'ya kadar uzayan sistemlerden bahsediliyor genelde. o atmosfer geri gelse harbiden enfes olur. Legion'da oynarken en eksikliğini çektiğim şeylerden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ahahahaah.. wotlk'dan başka pakete oy verenler var.. wow'un W sinden anlamadıgınız belli oldu arkadaşlar .. oy verenlerin tam listesini cıkarsın adminlerde ilişiği keselim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 valla benim gönlümde yer eden sıralama. TBC WOTLK LEGION MOP WOD CATA Şeklinde.Aslında wod ile cata yer değiştirebilir belki ama dreanor ve eski warlords ları görmek bile son sıraya oturmaması açısından önemliydi bence :) BFA da mop gibi ara paket. BFA dan sonra ya old godlara zıplarız yada void exp. gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 VANILLA VANILLA VANILLA ek olarak TBC (vanillayı ek paketten sayaraktan :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Tbc > Wotlk > Legion > Mop=Cata > Wod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Valla keşke yeni bir şeyler bulsalar, artık bir düzene oturttular, faction, oldgod/burning legion , faction , oldgoldburning legion diye gidip duruyor. Faction yapıyorsan bare diğer yönlü yap alliance tarafı sorun çıkarsın mesela yok abi hep aynı nedenlerle savaş sebepleri vs. Şimdi boa faction kapışması sonrada kuvvetle muhtemel yine old god expansionı olacak, sonra yine faction e yeter ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 TBC'ye bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar