Law Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 https://4.bp.blogspot.com/-3n7LX9r92MI/WFNoUKLPXwI/AAAAAAAAO6Q/K5pi0xzTvQw_vl0H2M1lybvGxAczyV-WQCLcB/s400/sesame-street-don-music-320x240.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 ilaç milaç içmeyin onları. gidin ormana dolaşın bundan iyi ilaç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Black-ice said: kafaya takmayacaksın. hep fazla kafaya takmaktan. Olmuyor abi yapamıyorum. Her an bir sıkıntı problem beliriyor. Yaşamayı bileceksin diyebilirsin ama olmuyor. Bir kere takıldı aklıma çıkmaz yani biliyorum kendimi. Yüzüm ne kadar gülse de içim o kadar kan ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 darkageman said: Black-ice said: kafaya takmayacaksın. hep fazla kafaya takmaktan. Olmuyor abi yapamıyorum. Her an bir sıkıntı problem beliriyor. Yaşamayı bileceksin diyebilirsin ama olmuyor. Bir kere takıldı aklıma çıkmaz yani biliyorum kendimi. Yüzüm ne kadar gülse de içim o kadar kan ağlıyor. abi en nefret ettiğim insan tipi taklidi yapmıştım ciddiye almanı sağladığım için özür dilerim. yukarıdaki postlarım paticikten alacağın önerilerin özeti. takmak insan olmamızın en büyük getirilerinden biri. takacaksın tabi ki. bazen sınırlarımızı aşabiliyoruz işte sıkıntı orada. bu psikolojik olduğu kadar hormonal, fizyolojik bir dengesizliğin de sonucu olabilir. en iyisi bi uzmana görünün şu durumlarda. kesmezse başka birine daha görünün. yeter ki fistan'ın postlarıyla psikolojik rahatsızlıklarınıza çözüm aramayın. kendi iyiliğiniz için. pic unrelated https://pbs.twimg.com/media/BrnqzlWCEAATve4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 hakettiğini alamadığını düşünme sendromu yaşıyorsun. Bütün hayatına yansıyor haliyle. Oyun stresi aslında bizi en çok yoran şey. "yaww stres yapma oynarken" demek kolay ama herkes için değil. Ortamını değiştir, stres yapan şeylerden uzak dur, comp giriyosan casual gir veya başka bir etkinlik bul, kendine biraz zaman tanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 http://img01.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/286452_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 sardalya said: bazi insanlar universitenin bisey ogrettigini saniyor, hayir sorumluluk bilinci yuksek olan kolelere marka basiyor iste. esek de baglasan mezun oluyor eger denileni yaparsa, 4 yilda olmuyor 6 yilda oluyor. 4 yil boyunca gereksiz seyleri yapmis kolelere de sirketler guveniyor iste bi gorev verirsem birakip gitmez diye. ders yerine ciftetelli ve masakapmaca da oynatabilirler yani universiteler, bir sey degismez. masakapmaca haftasi, off 3 tane masakapmaca koymuslar bugune. sgdsfs şu baya doğru ya, işte benle aynı kademedeki herif kendi işini savsaklayınca ben deliriyorum mal gibi. banane lan müdür düşünsün deyip kahve molasına kaçızlamam gerekirken. bi de masakapmaca değil de yerden yüksek'ten hep yaz okuluna kalıyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Abraham Twerski diye bir amcamız var, diyor ki stresin etrafından dolaşmayın, stresli zamanlar büyüdüğünüzün göstergesidir. Bi bak derim. ıstakozlu filan bir örneği var baya da tatlı bir haham beyfendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Amerikan güzeli 1999 filmine bak faydası olacaktır son sahnenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Stress in tek iyi yani istahsizlik yapiyor bende, dun sadece 1 muz yedim yetti, bugun de 2 dilim pizza yedim oglen. Hala aclik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 o bende de var. çok kötü birşey. üstelik hipoglisemi hastasıyım, stres iştahı kesince şekerle ilgili sıkıntı bile yaşamıyorum. demek ki hipogliseminin ilacı stresmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Kaygi, korku vs bunlar aslinda saglikli hisler, ama hayatinizi cok etkiliyorsa psikiyatriye basvurun. Mudahale / tedavi gerekmiyorsa zaten basvurdugunuz profesyonel size belirtir durumunuzu. Anksiyete tedavi konusunda cok ilginc bir yere sahip psikiyatride, cunku aslinda tedaviye yanit vermesine ragmen, hastanin yasadigi kaygiyi “zaten yasamasi gerekli” olarak algiladigi icin ya hic basvuru olmuyor ya da sikayetlerin ilk ortaya cikisi ile basvuru arasinda yillar oluyor. Spor, duzenli hayat tarzi ve yeme aliskanliklari anksiyeteye karsi koruyucu, fakat belli bir esigin uzerindekilerde kendi basina yetmeyebilir. Yine de gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Kimyasal lazım ya. Pasiflora ya da reçeteyle satılmayan SSRI veya en temizi natürel non-medikal yanıcı yeşiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 otun adı yanıcı yeşil mi olmuş sdfjklsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Abi işte kendimi içkiye veriyorum hafta sonları kafa öyle dağılıyor az çok. Oyun moyun vs. Ama hala devam ediyor problemlerim. Randevu aldım söylemiş olduğum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Findukezmesi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Giovanni said: Abi sorumluluk hissiniz fazla yüksek bence. Mükemmeliyetçiliği bırakırsanız epey rahatlama olur. İngilizceyi tıpkı İngilizler gibi konuşmaya çalışmak bile toplum olarak mükemmeliyetçi olduğumuzdan dolayı değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 bahahafsahasfgs kimmiş o ingiliz gibi konuşmaya çalıştığını zannedenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 hindistanlılar gibi mi konuşsaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 yok ki abi öyle bi ingiliz gibi konuşmaya çalışan falan. keşke olsa da yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ben liverpool'da liverpool aksanıyla, kuzey londra'da kuzey londra aksanıyla konuşuyorum ingilizceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 sen adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 her gece yatmadan bi çifli cigara için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Celtics said: sen Adam'sın. fix'd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Cokomantis said: bahahafsahasfgs kimmiş o ingiliz gibi konuşmaya çalıştığını zannedenler? beyin plastikliğinden o, WoW döneminde bütün ekip britbonglardan olusuyordu, o 4 sene bong aksanı yürüdük sonra DayZ ekibi full amerifat olunca gitti. Çok acayip la beyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Saeros said: ben liverpool'da liverpool aksanıyla, kuzey londra'da kuzey londra aksanıyla konuşuyorum ingilizceyi Kuzey Londra dedigin baya bildigin Turk mahallesi, gayet gercekci geldi soyledigin ama Liverpool'dan emin olamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar