bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 basic diye bulaştım halbuki ona? codepen üzerinden yapabiliyorum ancak github olayını kavramak lazım. Şu haftayı html-css-boostrap-flexbox ile bitirip sonrasında tamamen javascript'e yöneleceğim. Basit projeler var aslında ama kavramak, mantığını oturtmak epey zor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Türkiye'de yurtdışındaki gibi meslek edindirme garantili, ciddi, önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde yurtdışına açılmamı da sağlayabilecek altyapıyı verecek kurslar/oluşumlar var mı? Parası falan çok önemli değil, yeter ki aldıkları paranın hakkını versinler. Udemy'yle falan olacak iş değil bence, kendi işim için bana yetecek kadar kodlama bilgim var ve mesela udemy'nin complete python bootcamp pakedini almıştım, bence yetersiz, hatta bayağı genel geçerdi dersler. Yine R'daki eksiklerimi tamamlarım diye düşünüp aldığım 1-2 ders vardı, dersi veren adamın R hakkındaki donanımını sorgulamıştım. 3-4 yıl içerisinde yurtdışına taşınma ihtimalim doğdu ve bunu bir fırsata çevirip kariyer değiştirmek istiyorum açıkçası. Olmazsa dahi üniversitenin teknokentinde şirket kurar ufak tefek is yaparım dışarıya ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Meslek edinme garantisi istiyorsan hem yurtiçinde hem yurtdışında tek oluşum tıp fakültesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Yurtdışında bazı bootcamp'ler görüşmelere hazırlıyor, portföy oluşturmana yardım ediyor, iş bulmadan para almıyor vs. onu diyorum. Böyle ciddi iddiaları olmayan yerler genelde umut tacirliği üzerinden ekmek yiyor, derdim onları eleyebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 lan olm hayale bak, hintliler, pakiler yapsın kodu modu, kariyer değiştirmek istiyorsun ve avrupa, kursa eğitime hazırsın para da önemli değil diyorsun neden hintlilerin etkin olduğu pazara girmek istiyorsun sdgd illa bilgisayar başı hayalin varsa daha çok sanat üzerine bir kariyer hedeflerdim ben olsam, çizim, tasarım, ilustrasyon vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 abi çizim tasarım illustrasyon ile yazılım iş olanakları kıyas kabul etmez artı çizim ve ilustrasyon un olayı bilgisayar değil baya bi sanat yeteneği ve çok çalışma, bilgisayar araç sadece orada. Ama kodlamada da bir kursa vs gidip hop diye güzel bir pozisyonda başlarım da biraz hayal gibi. Benim anladığım biraz sektörde yaza yaza öğreniliyor bu iş, ama kurs olarak Bahçeşehir Üni Wissen Akademie midir onu övüyolar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Ne öğrenelim peki? Açıkcası bir şeyi öğrenme süreci bana motivasyon sağlıyor ancak o kadar çok kaynak var ki kararsız kalıyorum. Frontend için kasıyordum, sıkılıp bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 birşey öğrenmek için birşey öğrenme, birşey yapmak içinbirşey öğren amacın o olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Ben excel mühendisi olarak Power BI kurcalamaya başladım bu ara. Bu konunun içeriğine çok uygun değil belki ama CS101 falan bakınıp kendimi geliştireyim derken aslında excelde yeterince iyi yapamadığım tonla işi çok daha rafine bi şekilde yapmaya imkan sağladığını gördüm. Benim gibi Power BI'ın varlığını geç fark eden excel mühendisi arkadaşlar varsa özellikle pivotların ve indexlerin yetersiz kaldığı büyücene veritabanlarında bi denemelerini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 On 23.11.2020 at 10:13, Sparkcaster dedi ki: birşey öğrenmek için birşey öğrenme, birşey yapmak için birşey öğren amacın o olsun budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 (düzenlendi) Ben de başlıyorum, Sanatsal ve tasarımsal yeteneklerim iyi. Otuz beş-kırk tane resim tablom var. Oyun geliştirmeyi düşünüyorum. Şimdi bunu yapmaya başlamazsam geri kalan hayatım kpss düz memur ya da öğretmen olarak geçecek. Yaş geçtikçe zorlaşıyor işler. 32 yaşında başlıyorum. Nisan 18, 2021 downwhereiam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Visual Novel yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Aslında yapmak isterdim ama maddi açıdan düşündüğümde kısa vadede çok cezbedici gelmiyor. Keşke sanatı sanat için yapabileceğimiz bir hayat standartımız olsa. Küçük projelerden sonra yazılım ya da tasarım arasında bir karar verip öyle devam edeceğim. Bir alanda uzmanlaşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jbspider Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Hic vakit gic degil. Hazir kodlari deneyerek basliyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 50 yaşındaki adam için çok geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Leetcode a basla, 2 seneye bir unicorn da software engineer olarak is bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 On 31.05.2021 at 01:31, reyou dedi ki: Leetcode a basla, 2 seneye bir unicorn da software engineer olarak is bulabilirsin. olayı ne leetcode'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 https://eksisozluk.com/leetcode--3832391 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Leetcode'da Amazon, Microsoft ve Google'ın online, telefon hatta yüz yüze mülakatlarındakine benzer sorular var. Zorluk derecelerine göre herkes100'e yakın soru çözdükten sonra bu tarz mülakatları rahatlıkla yapabildiğini yazıyor ki haksız sayılmazlar. Discussion tarafında her hafta paylaşıyorlar. Benzer şekilde kim ne teklif almış onu bile yazıyorlar. Bu şirketler dışında başka yazılımcı alan şirketlerin süreçleri de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 freecodecamp daha çok web tarafı için değil mi? game dev. için benzer tarzda yalın anlatım ile adım adım ilerlenebilecek siteler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Unity Universitesi var. bedeve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 leetcode o zaman tamamen mülakat vs için gerekli. anlaşıldı.. Şimdi kendi kendime python öğreniyorum bende.. Pandeminin en büyük yararı bu oldu. 1 yılı geçti gayet iyi gidiyor. Fakat alaylı olarak geliştiğim için terminoloji konusunda çok zayıfım. Soruları çözebilecek yetenekteyken, soruları anlamıyorum bile. Benim için en azından leetcode'da soruların aşağısına örnek koymuşlar like it On 03.06.2021 at 16:39, reyou dedi ki: Unity Universitesi var. bedeve. ee link? buysa, bunun pek unity ile alakası yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Wtf abi one https://learn.unity.com/?_gl=1*1be1bd3*_ga*MjA5MzcxNTU5NC4xNjEwNDc0NDUy*_ga_1S78EFL1W5*MTYyMzYwMDE5OC4xLjEuMTYyMzYwMDIwOC41MA..&_ga=2.131946637.369289007.1623600188-2093715594.1610474452 buradan devamke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Böyle bir konu açılmış olabilir mi diye aradım. ilaç gibi geldi. Dikkatle okudum. Konuyu açan ve katkıda bulunanlara helal olsun. Çok güzel cevaplar var. nerdeyse bir yıl geçmiş Sıfırdan başlayan oldu mu? Gidişat nasıl? Nelerle karşılaştınız? Neler zorladı? Şuan neredesiniz? Yeni başlayanlara güncel tavsiyeler var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Twitter da les yazilimcilari takip etme. Kekolar cok ust duzey paylasim yapiyomus gibi twitleyip, sonra trolledim kekeke diye esege kirbac vuran sisko gibi seviniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar