liberal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 https://cdn.discordapp.com/attachments/336945467399077888/399359235735027733/20180107022212_1.jpg trial and errorden böbreğim cürüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 oyunu ilaçlı falan mı oynuyorsunuz yoksa cidden 45tl verdiniz mi ? aşırı oynayasım var ama 900mb lık oyuna 45tl çok yahu. biraz adam s****k gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 oyunun ederini mb'a gore mi olcuyoz lan dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Fiyat/Performans öyle hesaplanmıyor abi :( MB'a göre değer biçmek (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 ahahah cok talihsiz olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Red said: oyunu ilaçlı falan mı oynuyorsunuz yoksa cidden 45tl verdiniz mi ? aşırı oynayasım var ama 900mb lık oyuna 45tl çok yahu. biraz adam s****k gibi. Biraz öyle aslında. "Ben bunu şu anda oynamak istiyorum hemen" dedirtmediyse, indirim beklemek lazım. Ben öyle deyip aldım, pişman da değilim ama one-trick pony biraz oyun, çok delilercesine yeniden oynanabilirliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 45 tl = 12 usd Bence 12 usd nin hakkini veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Namessar said: 45 tl = 12 usd Bence 12 usd nin hakkini veriyor Gelirin USD ise verir tabi gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 indirimsiz fiyatı 25 dolar normalde :p Aral işin içinde olsa bize 100 e çakarlardı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 sipeyskeyk said: Namessar said: 45 tl = 12 usd Bence 12 usd nin hakkini veriyor Gelirin USD ise verir tabi gardaş memlekette uretilmiyor ve ruslarin aksine ARAL gibi bir kan emici tekel varken asla da ulkeye ozel indirimli urunlerimiz olmayacak. dolayisi ile gelirin dolar olmasa bile o hakki veriyor malesef. ha oturup bu duruma aglayalim beraber dersen koyar rakiyi aglarim valla. ama bu gercek degismiyor su asamada. gercegin degismedigi ortamda 12 usd ye bu kadar eglence cok iyi bir alisveris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 oyunun hikaye konu felan iyide oynanabilirlik ve grafikler biraz kötü gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Ilk level gereksiz karanlik ya, gorunmuyo resmen zombiler. Bu arada 60. gunde gelen horde'da patliyorum her seferinde. Sinir bozucu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 (düzenlendi) Aaa ben almıştım bu oyunu. Bayaa da ucuza almıştım da "Hotkeyi olmayan RTS almışım" diye pişman olmuştum. Denerim bunu. Gerçi hala hotykeyi yoksa oynanmaz. Yalnız buram buram warhammer 40k kokmuyor mu? Haziran 6, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 https://store.steampowered.com/app/644930/They_Are_Billions/ early access'ten cıkmış. zam mı yemiş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 (düzenlendi) ben zamanında 50 gaymeye aldıydım. Ama o zamanlar dolar 6 lira değildi...... Acaba 2 yıl sonra Hotkey eklemeyi düşünmüşler midir? Haziran 18, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 aynen zamlanmış. hotkey yok herseyde hala ana tablarda var sadece de ayarlanıyordur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 (düzenlendi) konsept iyi de uygulamada sıkıntılar var. oyun çöktü, çaat 7 günlük uğraş havaya gitti. exitlemeden save ettirecek düğme göremedim. ben de sıkıldım kapattım çünkü horde gelmesine daha bir ay var, hızlandıramıyorum da. ya da "yeter gelsin horde" gibi bir düğme lazım. save seçeneği olmayan bir oyunun bu kadar çok crashlemesi cidden çıldırtıcı. bir tane oyunu bitirebilsem kapatıp açmayacağım sanırım. bak gene bir hafta geriye attı off. hah çökmedi derken bu sefer de elektrik gitti, Allah belasını versin save tuşu koymayanın. Bir de oyun kaybetmişe sayıyor campaignde. Beyin tutulması dizayn. Haziran 20, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Ben hiç crash yaşamadım. Hatta bazen F4 çektiğim bile oldu geri girdiğimde kaldığı yerden devam etti hep. Hiç geriye falan atmadı walla campaign de. Bu arada zorluğuna yetemediğim için %50 ile oynuyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar