Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 konusu falan iyi olabilir onu bilemiycem ama trailerı izlerken baya rahatsız oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Film tutulacak film zaten, gayet güzel film. Çizgi romansı havası da çok güzel. Sadece o kare atlama olayı (nasıl bir sanatsa direkt üretim yetersizliği gibi gözüküyor) sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Çok sıkıldım izlerken , içindeki çocuk ölenler, benim gibi sıkılır bunu izlerken çünkü baya çocuk filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Asosyal ergen Spiderman hiç açmadı beni Ayrıca ne mesaj verdiler anlamadım, eşiniz dostunuz comic book villain olsa bile özünde iyi insan olabilir? Ana babanıza hürmet gösterin ? Nüans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 ha diğer spidermanler ne filmiydi ? yaşlı kurt spiderman filmi mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Dün yine seyrettim. Adamlar cidden kusursuz çizgi roman filmi yapmışlar. Bir kere bile sıkmadı bütün hikaye kurgusunu bilmeme, beklememe rağmen. Aksine ilk defa izliyormuş gibi zevk aldım. Görselliği vs. zaten aşırı tatmin edici, ilk izlediğimden bile daha çok keyif aldım. 10/10 cidden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 sinemada ben de çok eğlendiydim ya bunu izlerken, tekrar bi snopyimax izleyim aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Malum sahneyi koyalım artık o zaman, spoiler olayı da kalmamıştır sanırım khjafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 On 10.11.2019 at 03:44, DoGMeaT dedi ki: Asosyal ergen Spiderman hiç açmadı beni Ayrıca ne mesaj verdiler anlamadım, eşiniz dostunuz comic book villain olsa bile özünde iyi insan olabilir? Ana babanıza hürmet gösterin ? Nüans filmin ana konusu zenci bile olsa anybody can be a hero. marval'ın sahibi gelip gözünün içine baka baka anlatıyor işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 (düzenlendi) miloş inanılmaz bayık bir char, diğer herkes iyiydi filmde ama onun başrol olması büyük eksi. sw’deki tamamen fos çıkan stormtrooper gibi bir tip. hiçbir olayı yok. Mart 2, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 there is a god, güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 across the spider-verse çıktı bugün sinemada. Her şeyiyle çok çok iyiydi, çok beğendik. Tek kötü yanı sonu direk to be continued olarak bitiyor. Son 20 dakkası bir daha ki filmin set upı gibi, ortada bitti biraz. Onun dışında aktı ama film sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 filmi öyle bi yerde bitirdiler ki bi daha sony filmi için sinemaya gideni öpsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 (düzenlendi) güzel oldu bu yorumları görmem, cliffhanger hiçbir şeye para verilmez Haziran 4, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 işin kötüsü sonrakini de spo yememek için sinemada izlemek zorunda olmanız sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Silphatos, 04.06.2023 10:23 tarihinde dedi ki: güzel oldu bu yorumları görmem, cliffhanger hiçbir şeye para verilmez cliffhanger da olsa değer görsellik açısından sinemada gitmeye bence. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 sonraki film çıkınca bunu tv de izler gideriz. o da cliffhanger bitmezse eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Umm tarz müzik vb çok iyi gene ama gereksiz uzun ve to be continued üstüne... Sağ bizi sağ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 ben sinemada izlemem dedim bunu ama geçen hafta izledim, uzun süredir böyle bi film görmemiştim resmen mini tv series kafası yapmış adamlar ortadan ikiye bölüp. böyle film mi olur lan aheuhuae beğendim ama yarım film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 anksiyete ve panik atagi bayagi iyi yansitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar