Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spider Man - Into the Spider-Verse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

abi dünyada herhangi bir filmin spiderman 3'ten kötü olması biraz zor ya, homecoming'i gömeyim diye abartıyor olmayasın? :)

bazı şeyler gözüme aşırı battığı için abartıyor olabilirim.
ama benim için 3'ten köyü bir konuma itti o kısımlar.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Ben ikna oldum ya hollywood asla Spider-man'i beceremeyecek, karakter o kadar insan ki yakalayamıyorlar özünü 10 filmdir. Baya trajikomik çünkü bu kadar zor değil aslında. Saga sola agenda pushlamak daha önemli her zaman.

ben de böyle düşünüyorum. neyse ki ilk 3 film benim için daha yakındı Spiderman'e. onlarla avunacağız artık.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Salya akıtarak bekliyorum, etrafı biraz fazla örüncek sarmış gerçi.

Hepsini geç görsel olarak çok iyi iş çıkarmışlar, diğerleri gibi değil sanatsal gözüküyor biraz.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Basta ne kadar kotu gelmis olsa da Spider-Gwen su anda Marvel'in en begendigim devam eden serisi. Yaninda da Ms. Marvel var, Kamala Khan olan.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Basta ne kadar kotu gelmis olsa da Spider-Gwen su anda Marvel'in en begendigim devam eden serisi. Yaninda da Ms. Marvel var, Kamala Khan olan.

spider gwen(tu) potato khan(td)
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yılın en iyi filmlerinden. İzlediğim sanırım en iyi Spidey filmi. 9/10. Gidin izleyin işte ucundan kıyısından Marvel'la alakanız varsa, çok eğleneceksiniz. Filmin temposu bu kadar yüksek ama karakter gelişimleri de hiç rush yapmışlar gibi hissettirmiyor. Böyle devam. <3
  • Yeni Oluştur...