Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 abi dünyada herhangi bir filmin spiderman 3'ten kötü olması biraz zor ya, homecoming'i gömeyim diye abartıyor olmayasın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 3. reboot olayini sevmedim. bence amazing rebootu baya yakindi MCU'ya elemanida seviyordum baya. cizgi romana en yakin filmlerdi amazing serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Cokomantis said: abi dünyada herhangi bir filmin spiderman 3'ten kötü olması biraz zor ya, homecoming'i gömeyim diye abartıyor olmayasın? :) bazı şeyler gözüme aşırı battığı için abartıyor olabilirim. ama benim için 3'ten köyü bir konuma itti o kısımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 spider man'i bir sam raimi anladı o da yanlış anladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 xunn said: Ben ikna oldum ya hollywood asla Spider-man'i beceremeyecek, karakter o kadar insan ki yakalayamıyorlar özünü 10 filmdir. Baya trajikomik çünkü bu kadar zor değil aslında. Saga sola agenda pushlamak daha önemli her zaman. ben de böyle düşünüyorum. neyse ki ilk 3 film benim için daha yakındı Spiderman'e. onlarla avunacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=g4Hbz2jLxvQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 gördüm bunu bugün, zenci gey spiderman hoşgelmiş. şu sjw olayı artık azalarak bitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 çok zevkli bir şeye benziyor trailer'ı. christmas'a kadar çok var gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 muazzam gozukuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Salya akıtarak bekliyorum, etrafı biraz fazla örüncek sarmış gerçi. Hepsini geç görsel olarak çok iyi iş çıkarmışlar, diğerleri gibi değil sanatsal gözüküyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 trailer çok iyi görünüyor (kötü karakteri tırt buldum biraZ) tüm animasyon trailer gibi güzel olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 kötü karakter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Basta ne kadar kotu gelmis olsa da Spider-Gwen su anda Marvel'in en begendigim devam eden serisi. Yaninda da Ms. Marvel var, Kamala Khan olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Güzel olacak güzel. Geçen gün Spider Verse'ün de Türkçe ciltlerini gördüm, iki sayı çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=tg52up16eq0 https://imgur.kageurufu.net/JibB89o.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 GERGE said: Basta ne kadar kotu gelmis olsa da Spider-Gwen su anda Marvel'in en begendigim devam eden serisi. Yaninda da Ms. Marvel var, Kamala Khan olan. spider gwen(tu) potato khan(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 yeni trailer iyi olmuş, düzgün birşey çıkar umarım sonunda. peter, peni, gwen, noir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 22.00 seansına giriyorum, gecenin sonunda yorumlarımla Paticikteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Yılın en iyi filmlerinden. İzlediğim sanırım en iyi Spidey filmi. 9/10. Gidin izleyin işte ucundan kıyısından Marvel'la alakanız varsa, çok eğleneceksiniz. Filmin temposu bu kadar yüksek ama karakter gelişimleri de hiç rush yapmışlar gibi hissettirmiyor. Böyle devam. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 izledim guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 9/10. Açık ara izlediğim en iyi marvel filmi Edit : Imax te gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Muhteşemdi. 10/10. Görsel olarak izlediğim en iyi şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 bu cuma buna gidicektim ben unuttum ya. umarım imax'ten kalkmaz bu cuma vizyon filmleri güncellendiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 trailerdaki gibi 10 fps mi film. ölürüm ben öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Yapılmış en iyi spiderman filmi. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar