progamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 http://www.joblo.com/newsimages1/alita-teaser-fb.jpg http://www.youtube.com/watch?v=aj8mN_7Apcw O _ O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 şu almanın oyunculuğu çok iyi Edit: Avusturya'lıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Alitanın animesi Elysium filminin direkt temasını oluşturuyordu. Gökteki zenginlerin şehrine gitme hayali kuran robot kız. Pek bir şey vaadetmiyor film. James cameron hype'ı olur en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 kötü gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 biraz kayık görünüyor cgi sanki ya. böyle daha çok disney yapımı gibi ciddili bir sci-fi işi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 kolu bacağı bi dağılsın o zaman belli olur işin rengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=w7pYhpJaJW8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 nihayet yaptılar diye sevindim ama uncanny valley olmuş ya. :( neden herkesi normal, onu öyle yapmışlar anlam veremedim. o gözler olmamış yani. :/ onun dışında güzel görünüyor ama. öyle olsun istemişler zaten. bence yanlış yapmışlar sadece tek karakteri böyle yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Yarın, yani 8 Şubatta sadece IMAX'lerde vizyona giriyor Türkiye'de. Önümüzdeki hafta Cuma günü 15 Şubat'ta diğer salonlarda da vizyona girecek. Tabi IMAX'ler sadece CGV Mars'ta olduğu için gene büyük bir shitstorm dönüyor diğer sinemacılarla Fox arasında. Rekabet Kurulu ceza verecektir büyük ihtimalle Fox'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 imax İstinye, akasya yollar gözüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 22'de İstinye'ye aldım. 40TL bilet, Sinemia'ya teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 GERGE said: 22'de İstinye'ye aldım. 40TL bilet, Sinemia'ya teşekkürler. 13f de oturan sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 Oni diye bir oyun vardı, çok severdim. Ordaki ana karaktere benziyor tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 F13 benim yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 On 08.02.2019 at 10:54, -Deno- said: Oni diye bir oyun vardı, çok severdim. Ordaki ana karaktere benziyor tip. konoko, o da gits'deki motoko'dan esinlenilmişti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Aynen Konoko. Keşke bir remastered gelse ona ya. Bu arada bu film gayet başarılıydı, çok üzerine konuşulmamış ama. Hiç ummuyordum bu kadar beğeneceğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 maalesef bungie onu ve myth’i bıraktı take two’ya diye biliyorum ms’e hisse transferi karşılığınd. donları ve halo hariç birşey kalmamıştı şirkette gibi. take two da myth 3 çıkarıp bıraktı işte öyle. maalesef oni de öyle patenti alınıp saklanan kanser tedavisi gibi çürüdü take two dolaplarında. lanet olsun xbox’a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 iyi uyarlama mi bilmiyorum ama iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Efektler guzel ama konu yavan geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 (düzenlendi) Roberto Rodriguez filmlerinin en sevdiğim yanı şöyle bir görünüp kaybolan yan karakterlerin bile görsel olarak detaylı biçimde tasvir edilmesi. Bu filmde de köpekli amcadan Alita’nın biçtiği tiplere kadar her karakter gayet ayrıntılı tasarlanmış. Temmuz 15, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 baya vakit kaybiymis film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Normalde atom parçalıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 (düzenlendi) On 12.03.2019 at 11:02, -Deno- dedi ki: Aynen Konoko. Keşke bir remastered gelse ona ya. Mai hasegawa cnms ya gelse de oynasak keşke ama lütfen sevdigiminin! unity falan gibi bi engine ile yapılmasın lütfen insan gibi eski oyundaki gibi bi düzgün bir engine ile o kombo ve döğüş teknikleri olsun lütfen yere inmeden adamların boyunlarının etrafında dolana oy dolana diye şarkı söyleyerek boyun kırıyordum hey gidi. müzikleri de zamanı için dev iyiydi. https://www.youtube.com/watch?v=tjStVA5ArxQ Temmuz 16, 2019 scorch tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Güzel olur valla. Orda pembe saçlı bi tip vardı, ilk oynadığım zamanlarda epey tırsmıştım ondan sdfds. Bizi yönlendiriyordu sanırım her görevde, ama oyunun sonunda ölüyordu galiba. Cyborgdu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 çok güzel film. hatta son zamanlarda çıkan sci-fi/fantasy adventure en iyi film. mortal engines, valerian, gits, the dark tower vasatı aşamadıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar