Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2017/10/ninjabm.jpg https://www.youtube.com/watch?v=8mVTKEc-mu8 https://www.youtube.com/watch?v=QF031DwMffQ said: The film, which sees Batman sent back in time during medieval-era Japan, will be released sometime next year on DVD and Blu-ray. Batman Ninja is being directed by Jumpei Mizusaki (JoJo's Bizarre Adventure) with character designs by Takashi Okazaki (Afro Samurai). Eric Garcia and Leo Chu wrote the English screenplay, which is based on a script by Kazuki Nakashima (Kill La Kill). BATOMANU-DONO VAASASU JOOKAH SASUGA NOLAN A S U G A N O L A N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 kadro iyiymiş ama abi ahaha battoman dono ne sanmdzxnasdjsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Çok iyiymiş ya, çıksa de izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 süper gözüküyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 ohahaohua çohiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 solo batman animasyonlarinda su ana kadar en iyisi Batman and Harley Quinn'di bakalim bu nasil olcak, seneye gaslight da cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 solo batman derken, mask of phantasm'ı saymıyoz mu? best batman movie ever olabilir çünkü animasyon/live action dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 o eskilerden ya, ben daha yeni olanlari seyetmistim Batman: Gotham Knight ile baslayan hatta tum liste surda var: superman, justice league vsvs saymiyorum tabi: https://en.wikipedia.org/wiki/DC_Universe_Animated_Original_Movies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 yok ondan sordum, o ara çekilenler dcau'ya dahil, direk batman the animated series'in devamı gibilerdi de ondan dedim "solo derken" diye. şu harley quinn'li olanı izlemedim ama benim için fazla one-liner'lı komikli şakalı diye hatırlıyorum (review'lardan falan) killing joke dandik çıkınca kalbim kırılmıştı zaten. alsın japon yorumlasın biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 CO-KAH! BATTOMAN! şöyle bir şeyi akıl etmeleri çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 abovv bunun için gelmiştim acayip ekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 noldu lan dc kırk fırın ekmek yesin diyodunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 live action'da sıçıyor, animu'da dövüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 laaaan çok iyi kadro hakketen efsane ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 red hood adasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 wolverine bayağı tırttı 2-3 bölümde bayıp bırakmıştım, japonlar western adaptasyonuna bulaşmasın bir daha demiştim ama trailera bakılırsa bu güzele benziyor. bayağı bi önyargıyla başlıycam ama yine de potansiyeli var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 AHAHAHAHAHAHAHA NANI?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Bu senaryoyu akıl eden adam iki güne "Pink Floyd diye bi adam keşfettim inanılmaz müzik yapıyo abi mutlaka dinleyin" diye gelir, benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 ahahaha battuman!! çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Black-ice said: ahahaha battuman!! çok iyi lan battuman DONO diyeceksiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 trailerlar efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Nihayet tam benlik bir Batman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 samurai jack kafası biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar