Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Bence birlikte olacak iki insanın hayattaki ciddi tercihler konusunda uyumlu olması gerekir. Din, ırkçılığa karşı tavır, alkol, sigara, hobiler bunlardan bazılarıdır. Öyle "sevgimiz bunu aşar, birbirimizi tamamlarız" falan uzun vadede büyük yalan. Dolayısıyla bu öpüşme meraklısı arkadaşımızın bu kıza zaten hiç yaklaşmaması gerekirdi. Bu tavsiyeler topiğe çok ağır ve arkadaşımız bunlara kulak vermek için çok toy kalacağından girmedim zamanında ama uzadıkça dayanamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 neler olmuş topicte ya. alkol, sigara veya cigara okey de şimdi, her dışarı çıktığınızda içmeye mi çıkıyorsunuz gerçekten? ben sırf tavla falan oynamak için bile buluşuyorum erkek arkadaşımla çünkü. çay-tavla, iki sohbet falan bunlar da keyifli. alkol kullanmayan insan alkol alınabilen mekanlara giremiyor mu ayrıca? sen bir bira içersin, o da kahve içer. sohbet edersiniz mis gibi. para da yok demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 sene 2017 hala tavla bulabiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Baggio said: Dolayısıyla bu öpüşme meraklısı arkadaşımızın bu kıza zaten hiç yaklaşmaması gerekirdi. kız bi kerelik bir hata yapabilir umuduyla yaklaşıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Bu kadar plan yapma, git takıl iyi geçmezse bir daha görüşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Sahsen ben agir kezbanlar haricinde alkol almayan kiz tanimadim. Hani en kasten icmeyeni bile hic icmedim ama bir gun seninle sarap icmek isterim demistir. Simdi boyle tiplerle sorun sen icersin keyfin ikiye katlanir onlar sana ayak uyduramaz. Keza ayni sey uyusturucu vs tum keyif veren seyler icinde gecerli. Bu da uyumsuzluk dogurur. Ben alkolsuz eglenirim diyenide tatava. Alkollu mekanda uzayliya donerler. Yol yakindan birak bu kezbani suan hormonlarinla dusundugun belli ama ondan sana yar olmaz. Gitsin kendisine devlet memuru kafasinda dini butun standart bir ic anadolulu edinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 KIRAAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 lan 8 sayfa ne demiş olabilirsiniz ya dsfds, üşenmesem okuyacam da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 bence kızı dağa kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 pics or didnt happen dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Lancelion said: rush ve erken bosalma ile alakali bi espri yapilirdi aslinda ama cok vaktimiz yok =< ahashjgds yapmış kadar oldun abi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 alkol içmeyen çok yakın bi dostum var kendisi hiçte kezban değil aslında adam zaten o ayrı nargile var mis gibi yanındada konservatif mojito ıhlamur o kadar ciks nargileci var ki artık takılmak muhabbet için felan iyi tercih zaten böle arabic temalı kapısında mercedeslerden anlıyorsun mekanın anlamını konservatif adam gece klübü cogu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Nargile nedir abi ortadoğulumusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 tam adamı söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Baggio said: scripti çoktan yazılmış şeyler için board game gibi vakit çalmayın hayatınızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 artık eskisi gibi içki içen kız yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Alkol almayan kız ile dışarı çıkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 tam eksi sozluk konusu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Laraken said: lan 8 sayfa ne demiş olabilirsiniz ya dsfds, üşenmesem okuyacam da gerek yok. demeye gelmiştim. denilmiş. gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 bugün öğlen kıza söylediydim eve gelirken lidl'dan alkol de al diye almamış :( alkol almayan kızla olmaz arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 nargile için ,nargile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Karaköydeki kafelere gidin, hem kızın hoşuna gider hem de alkol almış kadar hesap ödersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 BonePART said: alkol içmeyen çok yakın bi dostum var kendisi hiçte kezban değil aslında adam zaten o ayrı nargile var mis gibi yanındada konservatif mojito ıhlamur o kadar ciks nargileci var ki artık takılmak muhabbet için felan iyi tercih zaten böle arabic temalı kapısında mercedeslerden anlıyorsun mekanın anlamını konservatif adam gece klübü cogu Konservatif nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 muhafazakar *capt. obvious out* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Aket-Atum said: Karaköydeki kafelere gidin, hem kızın hoşuna gider hem de alkol almış kadar hesap ödersin. sayın atum, konuyla ilgili umut sarıkaya karikatürü ektedir. https://i.imgur.com/d1r1FrF.jpg saygılarımla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar