Sotto Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 (düzenlendi) 2nd Age di mi bu. Numenor uzerinden mi gidecek yoksa direk Sauron-Ring filan mi. Baya uzundu sanirim 2nd age. Production kalitesi, muzik, ses vs olarak Peter Jackson'a yaklasabilmesi bile imkansiz geliyor bana herhangi bir Middle Earth kurgusunun. Ozellikle muzik olarak hani birkere olabilecek/yaratilabilecek seyler listesine koyuyorum Howard Shore'un muziklerini. Umarim Wheel of Time vs gibi dandik olmaz. GoT kalitesinde olabilse keske produksiyon olarak. Ocak 19, 2022 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 2 eylül diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 wheel of time sonrasi beklentiyi dusuk tutmak en iyisi, artik zenci ve cinli elfler, sakalsiz komikli cuceler mi cikacak yoksa duzgun birsey olacak mi gorecek biz bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 abiler sjw sıçmığı dolu olacak bu dizi biliyorsunuz, castten vs. belli. lezbiyen elfler, zenci cüceler vs. gayet normal. bir gram beklentim yok, çöp üstü bir şey olur izler geçeriz işte lotr şanına o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 6 saat önce, zaidral dedi ki: cgi biraz zayıf olmuş derken sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 (düzenlendi) abav sondaki logo bile dijital değilmiş lan vay ameneke bu hani acaba cgi'ya boğmıcaz diziyi mesajı mıdır ay lütfen öyle olsun Ocak 19, 2022 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 On 03.08.2021 at 01:41, razzRaziel dedi ki: bu dizi sektöründe ne kadar para dönüyor acaba, neden tercih dizi olmuş yani. dizi için telifin daha düşük olabileceği geldi aklıma ama bilemedim. Çünkü dizi popüler sektör şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Kimseyi uzmeden diversity yedirebilirlerdi aslinda. Umbar var haradrim var easterling var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 On 03.08.2021 at 01:41, razzRaziel dedi ki: bu dizi sektöründe ne kadar para dönüyor acaba, neden tercih dizi olmuş yani. dizi için telifin daha düşük olabileceği geldi aklıma ama bilemedim. subs'ı film için alsan izledikten sonra kapatırsın, dizi için alsan 2-3 kere satar o subs'ı sana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 ilk üç film 95'şerden $300M'a çekilmiş. bu üçü $3B getirmiş sadece gişede. Bunun bi de üzerine sayısız box set satışı ve film yayınlama haklarını ekle. Üzerine bir de kaç yıl sonradan gelen 4K setleri ekle. Dizi ise Amazon'a $465 Million'a mal olmuş bir sezon için. Ne kadar kazanacaklar? Ha şöyle bişey var diziyi beğendirmesi çoook daha kolay. En tırt diziler bile 7+ alıyor rahatlıkla. Ama 7+ film kalite sayılıyor. O yüzden riskin daha düşük olması da başka etken bence. Yoksa oturup da ilk üçlemeyle yarışmak herkesin altına girebileceği bir yük değil. Ama diğer yandan $500M harcamışsın yani, istediğin yönetmeni senaristi tutarsın. Hala bilemedim. 15 saat önce, BiTcH_oFBaT dedi ki: Çünkü dizi popüler sektör şu an. Sanmıyorum ya, LotR olduktan sonra herkes akar o sinemaya. Avatar 2 geliyor mesela bakalım gişede ne yapacak, başarılı olursa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 (düzenlendi) Efektler neden yapprak* gibi? Parayı neye harcamislar? Cast zati yeni yetme bebeler para nereye gitti lan! Ocak 20, 2022 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 h-hangi efektler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Bence dizi guzel olacak cunku icinde yuksuk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 10 saat önce, Frostbite dedi ki: Efektler neden yapprak* gibi? Parayı neye harcamislar? Cast zati yeni yetme bebeler para nereye gitti lan! ahahah erkenden yer kapmış, dizi çıktığında yorumu pahalıdan satıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 paralar sjw castingçiye ve yazarlara gitmiştir =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 (düzenlendi) frodo'yla gandalf, frodo'nun evinde sevişirken, samwise gamgee onları çiçek tarhının içerisinden gizlice dinlemektedir. bir yandan da çiçekleri buduyormuş gibi yapmaktadır. gandalf samwise'ı fakeder ve tek bir hareketle pencereden uzanıp sam'i masanın üzerine sırtüstü fırlatır. olanlara şaşıran sam "beni olmadık birşeylere çevirme" diye yalvarır. gandalf: senin için çok daha iyi planlarım var, der. ekran kararır. olacak olan şeyler, izleyicinin hayal gücüne bırakılır. Spoiler Ocak 21, 2022 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 7 saat önce, Xenocide dedi ki: ahahah erkenden yer kapmış, dizi çıktığında yorumu pahalıdan satıcak ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 cgi.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 CGI'a harcadıklarının 100de 1ini figuranlara harcasalar keşke. Şu mesela bildiğin age of empires sinematiği gibi ya. inanılmaz bir hayal kırıklığıydı hobbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 hobbit kötü olduğunu hatırlıyordum da bu kadar boktan olduğunu unutmuşum valla bu ne la hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Sabah ilk seans nerdlugu yapmistik bi de biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 cücelerle elflerin savaştığı sahne filmden kesilmişti diye hatırlıyorum ben yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 extended evet, çok basit ve normal olarak sinema kurgusunu salmışlardı. şu halini iyi ki koymamışlar rezalet ötesi ya jkhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Butun filmde luzumsuz bi glow vardi ya, kotulugu isik efektleriyle gizlemek istermiscesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Zenci elf koyarlarsa bozuşuruz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar