Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 On 15.08.2022 at 08:32, vivavale dedi ki: Oha çarpılırsın, tübe de keşke daha da öne çıkartsalardı. böyle yıldızların önünü açmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Farkında mısınız bilmiyorum ama bu dizinin yazarlarının ilk işi dizi. Direk ilk işi, daha önce yapılmış bir şeyleri yok ama doğru anladıysam liseden beri me ne beraber fanfiction yazıyorlarmış. Tüm umudum söndü bunu öğrenince, ben eşeğim gibi bir şey olacak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 kimin çocuklarıymış yazarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 (düzenlendi) Dizi çok kötü bile olsa Amazon’un en çok seyredilen işi olur. Belki bu sayede henüz dizisi yapılmayan başka fantastik kurgu romanlarının uyarlamaları yapılır. Hepsi kötü uyarlanmaz diye umuyorum tabii. Ağustos 16, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 ben cidden merak ediyorum herkes cv filan düşünürken bu kadar devasa projelere nasıl ilk işlerini yapan yönetmenler, senaristler, aktörler alınıyor. sanki olgunlaşmamış bir sektör de herkes deneye yanıla öğreniyormuş gibi hala. fanfic yazıp sonra direkt en yüksek prodüksiyondan başlanabiliyorsa enteresan cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Tamamen duygusaldir. Kol gibi uzun kontrat yapabilirler no-name'lerle, ki dizi veya film serisi gibi senelerce devam edecek islerde her sene para pazarligi yapmasinlar. Para pazarligi demisken, ucuza kapatmalari da buyuk faktordur, "Son sezonda bolum basina x milyon aldilar" geyigi falan. Bir de 200 tane oyuncu olacak dizide, kaprisiyle dramasiyla ugrasmak yerine, "Hayatimin firsati" diyecek insanlari secmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 24 dakika önce, Sam dedi ki: ben cidden merak ediyorum herkes cv filan düşünürken bu kadar devasa projelere nasıl ilk işlerini yapan yönetmenler, senaristler, aktörler alınıyor. @SenariouS =))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Prodüksiyon şirketi istediği gibi yönetebilmek için tanınmamış isimler seçmiştir. Ayrıca ünlü isimler çok pay istiyorlar hasılattan. New line kar dağıtmamak için hep zarar gösteriyordu hatta, davaları var Jackson'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 wikide breaking bad, sopranos vs yazarlari var diyor, arada 2-3 birinin akrabasi, oglu falan itelemislerdir belki gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 6 saat önce, Cokomantis dedi ki: kimin çocuklarıymış yazarlar? (((Yazarlar))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 abiler klasik resim sanatı bile ölmediyse ve kendi alanına yerleştiyse bugün, sinema da elbet kendi yağında kavrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 ai öldürücek ressamları, az kaldı. baka baka çiziyodu zaten monşerler, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 sanatta cv olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 ost cikmis, 2.5 saat: https://open.spotify.com/album/4zZuch6tto3R0TMzcAn0oc?si=-c2cWl5KSfCS6E4YK21ByQ&nd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Bu arada yeni topik acmadan hafif derail edeyim, bu hafta iki gelisme dikkatimi cekti: 1) TakeTwo LOTR oyunu yapiyor haberini gordum, 2) Isvecli Embracer LOTR'un oyun haklarini satin almis. Ben acikcasi kaliteli yapimlar bekliyorum, ozellikle baska zamanlarda gecerse hikayeler ama umarim suyunu cikarmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 (düzenlendi) sadece oyun degil film haklari da var, hatta gandalf, aragon vs tek tek filmler niye olmasin demisler: "Other opportunities include exploring additional movies based on iconic characters such as Gandalf, Aragorn, Gollum, Galadriel, Eowyn, and other characters from the literary works of J.R.R. Tolkien," Embracer said https://www.ign.com/articles/lord-of-the-rings-gandalf-aragorn-gollum-spin-off-movies ayrica kaca aldiklarini aciklamamislar ama 750 milyon diyorlar, 2 milyar dolara satiyorlardi birkac ay once. Ağustos 19, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2022 8 saat önce, Norak dedi ki: ost cikmis, 2.5 saat: https://open.spotify.com/album/4zZuch6tto3R0TMzcAn0oc?si=-c2cWl5KSfCS6E4YK21ByQ&nd=1 Vesper muzigi kacmis araya bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 tıraylör: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Babalıyorum ama geçen gün konuştuğumuz şeyle bağlantılı, değişen sinema trendlerinin sebebi olarak doğrudan sinema ekonomisini göstermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 (düzenlendi) Tespit dogru. O donem ki fiziksel streaming diyebilecegimiz video kaset, dvd kiralama hizmetlerinden gelen gelirde streaming e gore fazlaydi. Marketing masraflari asiri fazla, daha akilli bir marketing stratejisine donmeleri gerekli. Yada direk streaming platformundan holosko + 25mil alip, marketing i platforma yikacaklar. Gerci soyledikleri neden Titanik, Gladyator, Braveheart tarzi hem big screen de para kiracak, hem de oscar alicak filmlerin yapilmadigini aciklamiyor. Ağustos 24, 2022 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 (düzenlendi) Şu güldürdü. Elemanın yaptığı yorum değil de "gümüşten fildişi veya inciden daha güzeldi" diye betimlesin yazar sen git afrikalıyı oynat. Ağustos 24, 2022 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Ben neden gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Bilmiyorum :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 güzellik görecelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Veya insanların fetişleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar