kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 hep değerliydi abi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 itemi ararken sunu gordum, baya eglenceli video olmus bence https://youtu.be/SA-xZpZmvwM İncelemek isteyen olursa Adamin weakauras kodlarida baya guzelmis. Her class her build icin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 AHAHAHAHAHAHAHAH video çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Video inanılmaz iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 lol sabah uykulu uykulu izledim güldürdü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 millet paticik horde community olarak 4 eylül sonrası raid olaylarına girer miyiz ? mythic raiding yapacak olan zaten guild kovalıodur illa ki , normal raidi mythic girenler genelde skipliolar HC te bir yerden sonra sallamıolar progress için. Böyle birlikte normal/HC raid çıkarabiliriz diosanız bir discord kuralım bu iş için ,oradan çoğunluk uygunluğuna göre gün/saat belirler kurar grubu gideriz. 10 kişi yetiyor minimumu için 2 tank 3 healer şart tabi ne kadarı bizde var bilmiyorum ama niyetli olan sayısı az olmazsa eksiği puglar yaparız yine, böylelikle her seferinde pug arama pugla progress kasma derdi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 valla şu raid işlerine Mag'har kastıktan sonra akıcam. oda 1-2 ayı bulur sanırım. gerçi daha honorbound a honored vaziyetteyim. 120 oldugum 5-6 gündür hergün WQ kasıyorum. işin kötüsü 3-4 aya mag'har açmak easy mode olacak ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Hatta açtım bile discordu aquilayla bone gazı verince bu da linki: https://discord.gg/cqj5SWr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 CuteButPsycho said: itemi ararken sunu gordum, baya eglenceli video olmus bence https://youtu.be/SA-xZpZmvwM İncelemek isteyen olursa Adamin weakauras kodlarida baya guzelmis. Her class her build icin var. rogue için olanı kullanıyorum wa. hayat kalitem arttı baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Haftaya çarşamba normal raid mi geliyo sadece yoksa heroic ve mythic de geliyo mu? Nasıldı legionda falan hiç hatırlamıyorum ki. Biz muhtemelen guildle ilk 1-2 hafta normal gideriz kadroyu oturtmak için sonrasında normale bakılmaz diye düşünüyorum. Ondan sonra patice gideceksek raide healer olarak gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 normal/heroic, sonra mythic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 warfrontlar ne zaman? yarın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Önce normal spamleyin raidi, illa ki zor keseceksiniz "guildsizler!" HC mi adsasdasd. HC full clear sadece communitiy ile? Bak birbirmizi kandırmayalım :D Bu işler guildsiz olmaaaaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 lol HC gayet pugla temizleniyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Yapmaaaaaaa, kaç hafta sonra. O biraz bal pug mış. O raid patchi biraz oturduktan (3-4 hafta) min. Core raiderlar altları ile Çarşamba günü döndüğünde araya kaynıyo oluyorsunuz genelde :P Çarş max Perş yaptın yaptın, sonrası tövbe eder, dua istersin bossların önünde random pug ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 samaella said: lol HC gayet pugla temizleniyor be. Çok net pug daha kolay temizliyor. Gerizekalı guild liderleri otorite yapacam diye "maoaarr dotss" diye bağırmaktan bi sikim yönetemiyorlar. Positive attitude yok. PUG'da biri çıktı mı anında replace. Guildde biri çıktı mı, ikisi çıktı mı, haydeee yatıyoz hep beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Siz adam akıllı yönetilen guildde oynamamışsınız abi. Bende oynamamıştım ordan biliyorum. Ama pug=waste time. C moon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 genellersen öyle ama ilk haftasında çoğu guildden iyi progress yapan puglar var, hatta bu iş için özel communityler var cross realm geldiğinden beri önceden ayarlanan raidler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Bezerye, organize olmuş Mythic dönmeye çalışan guild her türlü hızlı farmlar ilk hafta. Ben ilk hafta normal+hc kesemediğimiz content hatırlamıyorum. (Nighthold sonrası katıldığım guild ile.). Pug meselesi biraz şans işi, mesela ben casual olsam bile, o pug da iş yaparım her türlü. Pre raid gearım hazırdır, az çok bossları bilirim vs. Ama zor yaaa. Community meselesini şu an değerlendirmek çok zor esasen, biraz zaman lazım ne kadar işe yaradığını görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 öyle bir iddiam yok zaten ya hardcore , halihazırda organize olmuş ekip tabiki daha hızlı yapar ama ortalamanın çok üstünde olan puglarda var istisna olsalarda, yeni sistem hardcore oynamayan adamı personal lootu da mecburi tutarak community ve cross realm özgürlüğüne kavuşturdu iyice.Eninde sonunda elindeki malzemeye bakıyor sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Personal loot+community şu an bayağı test aşaması. Yoksa legion ı baz alırsak, pug=waste time. Waste time dan kastım, 2-3 gün içerisinde illa ki temizlersin ama, aynı gün 2-3 saatte "guild" oluşumu olmadan çok zor. Kastım bu idi. Casual'ı da iyi tanımlamak lazım bu "community" için. Ne kadar "casual". Yani adam hala 300 item level civarı ve isteği 1 hafta sonra normal Uldir clear ise? Casual dediğin adam günün sonunda, LFR bekleyip, üstüne normal clear a eyv çeken adam. Aslında sizde bayağı "core" oynuyorsunuz. Adı hardcore değil sadece. Olan sizin kafa yapınızda olanlara oluyor. Hardcore Mythic raide koşmak demek an itibarı ile en az 3 tane karakterinin 340+ hazır ve nazır olması demek. Bu acayip bir zaman ve harbi "işsizlik". Semi hardcore diye tabir edilen guildimde ise 340+ tek karakterin, lütfen hazır ve nazır olsun demek. Bunu kurduğunuz community yapar ise zaten aynı hafta normal+hc kesebilirisiniz. Kısaca anlatmak istediğim buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 ^ şuna katıldım. 15 günde millet 2. karakterini 120'lemiş flaskları açmış, herbleri depolamış 340+ ilvl'a oturmuş son slot için düşmeyen preraid bis trinkete küfrediyor falan. sorunca casual raidingciyim diyor. değil abi, en azından uldir bitene kadar 'hayvan' gibi oynuyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 her postunda ayrı bir şey dediğin için hangisine cevap versem bilemedim. Hc çıktığı hafta pug ile gayet temizlenebiliyor ve temizlendi zaten. İster 3 saatte olsun ister 4 günde olsun sonuç= temizleniyor. Belirtmek istediğim oydu, yoksa mythic hedefli guild illa ki temizleyecek çat diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Samaella yapma şimdi. Çarşamba 3-4 saatte clear ile, pug olarak 3-4 gün işler iyi gidersen clear arasında net 72 saat var :/ Pug ile gerçekten tuvalete gidilmez "raider" isen. Özğr ama öyle, ha alt charın vardır, semi hardcore guildin seni taşımaz "pug" a mecbursun. Ama emin ol o adamlar sayesinde pug yürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar