Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Exodar ve Silvermoon ne olacak peki sadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 azuremyst & bloodmyst isle'lar ve quel'thalas kalacak sanırım olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 karşı kıyıda başlıcak elfler sanırım. darkshore muydu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 darkshoredayım da burada da bir şey yok betada. murloc bile kalmamış karşı taraf cayır cayır yanıyor :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 her exp öncesi novelleri alır okurdum namussuz dolar oldu 5 kitap da alamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 onu bu adamlara oy verirken düşünecektin o kadar uyardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Saeros said: “sylvanasın içine sıçtılar garrosh v2.0 oldu omg” diyenler oluyor sylvanas dediğin karakter zaten eline geçen her fırsatta (kontrolsüz) güç kullanarak krallığının ve nüfuzunun sınırlarını arttırmış bir yönetici. öyle ki garrosh bile “bu ne amk lich kingden ne farkın kaldı şimdi” demiştir kendisine. southshore’u yaşanmaz hale getiren de odur. yani hikayeyi hiç takip etmeyip “sylvanas bozdu yea” demek komik oluyor, zira sylvanas hep aynı sylvanas’tı. sadece gücü artınca yol açabileceği kıyımların boyutu da artmış oldu o kadar sylvanas'ın bunu yapması değil horde warchiefi olarak yapması ve izin verilmesi saçma bir lore. taurenler izliyor mu şimdi mesela earthmother'a tapan bir ırk o kadar whisp sürünürken, world tree'lerden biri yanarken falan? horde druidler veya napıyorlar? genocide yapıyor bir de. garrosh genocide yapmamıştı hiçbir zaman. en nihayetinde lore yazılıyor, dangalak bir lore yazılıyor ama. wotlk'a kadar gayet tutarlıydı bu lore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 taurenleri düşündüm ben de izlerken. mutlaka oyunda görürüz onların karşı çıkışını yoksa saçma olur zaten evet ama benim bahsettiğim o değil. ben sylvanas’ın içine sıçtılar diyenler için yazdım onu. sanki düne kadar true neutral’dı da bir gece ansızın neutral evil yapıldı havası var insanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 o da çok yanlış değildi aslında. wrathgate'de yapılan sylvanas değil kalkışmanın esiriydi mesela sdf Sylvanas'ın sözü değil di "death to the scourge and death to the living" ICC'den atladı, intihar etti geri geldi falan o zamana kadar tek amacı intikam almak olan, kardeşlerinde ayrılan ve hiçbri zaman geri dönemeyecek ve bunu bilen existantial crisis yaşan karakterdi aslında. o zamana kadar hiç cruel değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 genn de ayrı götmüş, legion ile savaşılırken ekip yollayıp sylvanas'ı öldürtmek istemiş anduin'den habersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Genn çok kolpa bi tip ya, Ally'de lider yok. Aralarındaki en lider gibi lider cidden Varian'dı onu da harcadılar askjdf Mekka 2. favorim, etliye sütlüye karışmıyor goygoy yapıp dağılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 genn'de liderlik vasfı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 kopek abi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ulan ne kuruldum sylvanas’a ha, bfa gelse de ifadesini alsak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 şerefsiz cani karı abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 HAVE YOU COME TO SERVE THE HORDE! http://static3.allvatar.com/DATA/CACHE/180220-400-225.jpg lider gibi lider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 çocuk yapıp "elementler bana küstü" diyip ortalıktan kaçan adam gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Zirhin bile yasak oldugu geleneksel onur icin yapilan orc olum dovusu makgora da lightning atip hile yapti bide Saeros said: ulan ne kuruldum sylvanas’a ha, bfa gelse de ifadesini alsak artık Sabahtan beri sylvanas tshirtumle gezdim, triggerlananlara DEAL WITH IT bakisi cakmak piceless idi DIK DUR EGILME, SILVERMOON SENINLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 gezicileri parka kitleyip kibriti çakan zabıta misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Morian said: Yok mu community yahu? El cevab Konn said: Arkadaşlar Twisting Nether - Horde tarafında guild odaklı raidlerimizin dışında M+ ve diğer PVE contenti birlikte oynayacak takımlar bulma olanağımızı artıracağını düşündüğümüz PVETURK isimli Community'yi kurduk. Katılım Kodu: ZPDDx4CqNb Sizleri de bekleriz... Herkese iyi oyunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Yeni cinematic https://m.youtube.com/watch?v=aW_h0qf9vpA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Saeros said: ulan ne kuruldum sylvanas’a ha, bfa gelse de ifadesini alsak artık valla ben darkshore raidine girdim. milleti gaza getirdim gittik kestik orgrimmarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Sylvanas mevzusu acayip ters tepince zamanından önce çıkarmış olabilirler bunu. Çok güzel olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Old Soldier tüyleri dikti sabah sabah anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 ver mehteri videosu olmuş biraz sylvanas'ın üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar