yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Lock kasıyodum bi de monk mu yapayım hazır 15 gün var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Sifirdan allied race kasmanin guzelligi heritage armor. Boostla gelmiyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 monk tank özellikle iyi olucak gibi çok arada kalıyorum demon hunterla monk arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 PvE de nasıl bilmiyorum da PvP de deli gibi nerf yemişe benziyor WW monk, aoe stunları 5 saniyeden 2 saniyeye düştü ve fist of fury honor talenti artık stunlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 PvE'de hala çok iyi, baseline stun, en iyi damage mitigationlar onda bkz. karma, pvp'de de o nerf gerekliydi ya FoF'nin stunı biraz güçlüydü. yine çok mobiller, self healları var, isterse eşek gibi kitelıyorlar, cc çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Şimdi en ucuz ne kadar nereden alabiliyoruz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 oyunfor'a bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 239 diyor yahu. Zaten battle.net'ten alınca 250ye geliyor sanırım. Geçen hafta bu durmaplayde filan 180 lira filandı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 pre purchase daha ucuz oluyor daha sonra pahalılanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Quel-Thul said: ya bende harcadım boostu görmemişiz tabi heyecan yaptım şimdi nightborne monk levellıyorum köylü gibi :( monk epey iyi olacak gibi duruyor bfa da, her speci ayrı iyi warriorla oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 hahaha köylü.. monk levelliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 holy priest nasıl dönüyorum ona göre(döndüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 holy iyi güzel tankına bağlı olmak koşuluyla. mythic 6 yaptım heralde en yüksek. Disc denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Holy hala guzel ya. Biz dun yeni buildlerle 18 yaptik, gayet faceroll oldu. Ama ben galiba monk'a donucem bfa'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Monk ve Lock BFA'nın yıldızı herhalde, kimse baksam bu ikisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 pre exp questlerini bitirdiğinizde (8ağustos son), factiona göre mount verecek. horde Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Monk zaten legion'da da çok iyiydi. Yanına lock koydular şimdi bi de. Gerçi bence hala en bozuğu retri paladin. Ona bi düzenleme yüzde yüz gelecek çünkü saçma sapan vuruyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Yandaş inekten monk kasayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Arkadaşlar ben ne oynayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 uplamayın şunu allahsızlar, zor dayanıyorum zaten yeter diye bağırıcam en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 horde mu kassam şimdi yine ally mi kassam ya sadfjkh boost'u bari turknether'daki karakterin yanına bi monk horde ile kullanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 forum tarihinde gördüğüm en vizyonsuz postu okudum sanırım az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 olm bütün serverlarda birer karakter var. legionda para kasamadım millet patır patır order halldan kasarken sadkfhsd bundan sonra farklı serverlara yayılmak yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Darkshore'da fena bug var şu an. 2 raid ally ve horde, çıplak birbirlerini kesiyolar, sonra mass-res. Millet honor lvl 200lerde şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 DarKRideR said: olm bütün serverlarda birer karakter var. legionda para kasamadım millet patır patır order halldan kasarken sadkfhsd bundan sonra farklı serverlara yayılmak yok :( önce ally açmaktan bahsetmişsin sonra turk serverından.. belaya hazır olun, hem de çifte belaya sdsafa çok canım çekiyor ya, bineği almak için açsam mı. 7-8 aydır oynamıyorum en az. şuan girsem questleri yapabilir miyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar