Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 20 tane velet grup kurdu diye wm kapanmaz yalniz tam sokak kopegi mantigi var quest yapiyorum 1 alliance var hareket yok 2 tane oluyorlar bisi yok sayi ne zaman 3-4 oluyor bi saattir yanimda duran adam chargeliyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 kapattım gitti hiç uğraşamam. 20 tane velet grup kurdu diye de değil zaten bugün karşıda öyle bi görev olduğunu öğrenince sinirlendim de kapattım. 4 tane sikindirik görev için ne aptal gibi zaman kaybetmenin ne de adamlara istediklerini vermenin lüzumu yok. bizim aldığımız 370ilvl yani. keşke herkes kapatsa da blizz göt olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 hani bi de bunu horde'un hak etmediği ama ihtiyacı olan bir kahraman olarak söylüyorum sdfs. wqları bile resto olarak yaparım ihtiyacı olana heal yetiştiririm ama şöyle bi durumda zaman kaybetmek gerçekten beni bile aşan bi aptallık seviyesi. kapatın geçin. ağızlarını kırmak istiyosanız custom grup kurun ama horde'da böyle şeyleri çok ipleyen de yok yani biraz zor adam toplarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 World pvp zoraki yaptırılmaya çalışılınca öyle oluyor. Horde fazla %10 bonus değmez diye alliance kapatıyordu bonuslarını artırıp beleş item verdiler bu sefer adamlar quest için grupla kuşçu ve tortollan questi başı farmlamaya başladı. Şimdi de horde olarak değmiyor. Aynı questi iki tarafa verse bu sefer iki taraf grupla bunları farmlayacak yine mantıklı bir pvp dönmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 invasionlarda cok egleniyorum ben sayi denk olunca. O yuzden wm kapatmam. Wq’de ya o questi atliyorum ya da wqt’dan baska servera geciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 -Deno- said: Pati'den aktif guild var mı Horde/Alliance, baya düzenli raid yapan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 method'un trylar zevkli olmaya başlamış. %13.6 görmüşler. reset öncesi kesemezler gerçi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 reset görmez gibi ya hepsi yoruldu bi an once kesip uyumanin derdindeler gibi :d https://clips.twitch.tv/BeautifulProudCamelKappaWealth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 çok acayip mekanikleri var, elemanteli kesmeye giderken duvara bl açıyorlar, içeriden nathanosu çıkarıyorlar, o ara biri gidip jainaya interrupt atıyor eğer dışarı çıktıklarında raidden herhangi birinin üstünde bl buffu varsa jaina ice block açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 guild dağıtır bu boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 tunch said: guild dağıtır bu boss Sen başlarsan ben de başlarım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Jaina için legion da bile böyle saglam fight yoktu diyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 lich king tier yapmislar valla heroic kestik zorlamadi da mythic bambaska bi level biz mythice gelene kadar raid ilvl430 falan olur zaten sagga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 -Deno- said: tunch said: guild dağıtır bu boss Sen başlarsan ben de başlarım ha. ben ara ara oynuyorum da, BFA hakaten kötü. 8.2 görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 limitin rastakhan figtını izledim adam sp ile top dps yapıo hani rezaletti sp buffladılarmı ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Bu tier bütün multidot rangeler iyi. Warlock lar spler ve boomkinler uçuyor loglarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Ben oyunu bırakınca buff'lanmıştır sdfljsdgsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 warlocklar güçlüydü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Aha kesti method Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 helal ya adamlar cayır cayır kesiyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 345 pull ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Helal heriflere. O kadar US guildleri bilendi, önde başladı vs. Reset gelmeden GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 canlı yayın yapıyorlar bi de, taktiklerini falan da saklamıyorlar gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 josh bi de şu an her şeyi anlatıyor. duvarda bl niye kullandıklarını, duvardan sonra jaina'ya dönerken henüz bitmemiş bl'ları elle sildiklerini, 1 tankın niye bilerek ölmesine izin verdikleri vs vs. izlerken anlayamayacağımız her şeyi anlattı adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 neymiş olaylar veya link varsa atabilir misin merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar