smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 millet ptr de zandalari ve kultiranları paylaşmaya başladı. zandalari güzelde kultiran daha bir iyi duruyor. zaten blizzard alliance tasarımlarına ayrı bir güzel çalışıyor. dark iron dwarf açtım sonunda quest serisi baya bir zevkli. Mag'har orc ları bile zorlama hikayeden dolayı ıkına sıkıla yaptıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 tunch said: zandalari op dendi mi? placeholder dediler o statlarla gelmiyecekmiş racialler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Regalya said: tunch said: zandalari op dendi mi? placeholder dediler o statlarla gelmiyecekmiş racialler. nerde demişler ben görmedim mmoda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=-2xuO8JBepM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 pöff 2. warfront haftası yine aynı item'ı almak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=ij6Kb1lvtxI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Azerite Armor'a outer ring ekleniyor, said: Tides of Vengeance Part 2: Azerite Armor Updates & Changes ... This new outer ring provides two choices of traits per specialization, giving players an opportunity to find items that have traits they particularly want—and the freedom to create new and interesting combinations that may not have been possible before. This additional ring of traits makes each item have a larger impact on your character’s overall power. ... https://worldofwarcraft.com/en-us/news/22864558?blzcmp=app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 yeni raid yüzünden dazaralor'un içi alliance dolmuş. limana uçtuydum 2 dk bakmadım öldürmüş tosbaalar. geri zekalı blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Gercekten oyle, Ben dun aksam limandan hs ile kacabildim. Fp’nin onunde kamp kurmuslardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 giriş cinematici de bok gibi. Bİ ALET YAPTIM PANPA BASINCA KARŞIDAKİ TÜM GEMİLERİ PATLATIYOR İĞİĞİĞİĞİĞİ bu ne lan. neyse dün 5 normal 2 hc kestim. normal rastakhan da denedim de bosslar uldir'inkinden daha zevksiz gibi geldi. champion of the light eh fena değil, opulence zevkli diğerleri tırt. son 3 boss güzel olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Aly tarafında önceden o gemilere bomba koyuyorduk galiba, o zımbırtıda tetikleyici herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Guzel olmus rbg sirasi beklerken ally farmliyoruz sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Law said: Aly tarafında önceden o gemilere bomba koyuyorduk galiba, o zımbırtıda tetikleyici herhalde. o da kötüymüş o zaman. jaina kullanılabilecek range'e portlayacağına saçma sapan sahne yapmışlar. adamın üstüne bomba geliyor alet sapasağlam. o değil de şimdi sayeros gelip aletli şaka yapmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Bunca zaman o bombaları farketmemiş troller. oda güzelmiş :) blizzard bazı detayları güzel yapıyor. mesela war campaign görevlerinden birinde mag'har lar iron horde tech. kullanıyorlar . güzel detaydı. sonra böyle de gnome un tepesinde bomba patlatıp öldürmeyen allah öldürmüyora baglıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 bütün raid cinematiclerini bulabileceğim bi link varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 kujo123 said: bütün raid cinematiclerini bulabileceğim bi link varmı https://www.youtube.com/results?search_query=all+wow+raid+cinematics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 uldir e gore cok kolay olmus bu ilk 3 boss trash kivaminda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 k1nJo said: ...champion of the light eh fena değil, opulence zevkli... Son 3 bossu ben de goremedim henuz ama 5 boss icinde en iyi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 normal 8/9, heroic 4/9 yaptım da mekkatorque, champion of the light tadında biraz. stormwall blockade daha zevksiz. heroic'te conclave biraz zor gibi duruyor, kurbaa var sağa sola zıplıyor, kuşun altında toplanırken geliyo bi de dağıtıyor herkesi dışarı atıyor çemberden. baya koordinasyon gerektiriyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Sıkıcı Uldir den sonra BoD boss fightları daha eğlenceli. Ha aynı mekanikler özünde ama 1 tık daha iyi kesinlikle. HC için konuşursak Conclave kolay, Rastakhan tam karmaşa ama güzel fight. Mekka üzüyor, gear check, dps check, heal check, iq check hepsi bir arada. World first guildleri takılırsa Mekka da takılır Mythic mekanikleri tam kaos çünkü. Jaina fightı bayağı keyifli bu arada. Beta for Azeroth hala kötü o ayrı. Azhara raidi ile toparlar iseler, kötü başladı iyi bitti deriz BoA için. Legion sonrası Windows Vista gibi geldi emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Fightlar cok eglenceli olmuş kesinlikle yeni raid guzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 uldir fightları da kötü değildi yav gömmeyin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Cidden kotuydu. Mekanikleşmiş hareketler bekliyordu. Burada daha bi iq check hissettirdi. İnisiyatif alip oynamak gerektiren fightlar cogu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 ben karşılaştırmıyorum, oynamadım zaten yeni raidi görmedim. genel olarak kötü bi raid değildi. boss fightları eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Bende henüz girmedim .Açıkçası pek girmeye de niyetim yok. BFa çok kötü başladı ve kötü devam ediyor. Belki bundan dolayı yeni raid için oyuncular da bir isteksizlik hakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar