Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 of tam level 5 olacak iken kendi kendine koptu, sonrasında da 11k queue gösterdi. tam bir kaos hahaha. Dorini dostum buradaysan kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 (düzenlendi) sabah saat 6:45 sıra 1080 kişi 15 dakika sürdü Ağustos 27, 2019 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Bugün rahatlar, kendi serverlarımıza döneriz diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 (düzenlendi) Lvl 9 oldu gnome mage im, ne maceraydı ama mobların tek kişiye taglendiğini unutmuşum kabus gibiydi bazı yerler haha. İsimli tek mob kesmek için 5 kişilik takım yaptık , maden kazmanın fail olabildiği 2-4 arası kazma vurulabildiğini hepimiz unutmuşuz, quest item ı yerden alabilmek için sıra oluşturduk , haha çok komik ya Ağustos 27, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 (düzenlendi) Dün ben chatte şunu gördüm sdfs, Ağustos 27, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 addon varmı clasic ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 (düzenlendi) var bayağı, https://www.wowhead.com/news=294702/best-addons-for-wow-classic https://www.curseforge.com/wow/addons/search?search=classic Ağustos 27, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 20. günde 60 olan bünyeler 25. günde mc/ony başlar herhalde bu gidişle. battlegroundlarda çok üzücekler bizi çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 saat 13.00 golemag 11k sıra var. akşma ne olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 iş yerinden teamviewer açıp sıraya koydum yoksa akşam gidince anca gece girerim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Değişmez gibi. Golemagg'dan vazgeçerim ben bu durumda, zaten her şekilde lag oluyor ve starting zone'lar acayip kalabalık. Bu halde 70 TL verdiğim subs ücretinde sıra beklemem. Oynayabilen var mı Golemagg'da burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 sabah full gözükmesine rağmen çat diye girebiliyodun golemagg'a. şu an 115 dk queue veriyor. tek medium server diye mograine'de şaman açmıştım ama o da full olmuş, 94 dk veriyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Harbi bu full/high serverlarda oynanmaz. En azından şu 1 hafta. Eee başka serverda kasıp sonra öbür tarafta bir daha kasmak da olmaz. Bilemedim ne yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 benim gibi yapın, pve serverda mirage da alliance açtım guildın bir kısmı orada oynuyor, diğer taraf Shazz da ortalığın sakinleşmesini bekiyorum pvp serverı, acık durulunca orc warrior açacağım. Acelem yok zaten biz 60 olana kadar millet bwl aq40 lara falan akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Valla dediğim gibi subs açmışken ve bu kadar gazken hiç oynamamaktansa daha çabuk girilebilen bir PvP server'ında kasmaya başlayıp 1 hafta sonundaki duruma göre server değiştirmeyi düşünüyorum. Baktım hala deli gibi sıra var, salarım Golemagg'ı valla. Çok da önemli değil yani, zaten Pati'den hala kesin bir server ismi çıkamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Server yoğunsa RP'de oynayın. keyifli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Razorgore medium 1500 sıra filan var ben ona girdim bakalım. Golemagg beklenmez gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 12 gibi 6k sıra vardı 1.5 saat felan bekleyip girdim. kaç dakkada atıyor oyundan? tuşa basılı bıraksam anlayıp düşürüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Due to extremely high demand, we’ve established the following new WoW Classic realms in this region: Stonespine – PvP - EN-EU Noggenfogger – PvP – EN-EU Bunlarda yenileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Tabii ki. Aslında vaktiyle Joker'den şu dilleme makinesini almak lazımmış. Space'in önüne koyunca karakterin dc yemesini engellerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Yenilerdeki durum nasıl acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, Darksun dedi ki: Due to extremely high demand, we’ve established the following new WoW Classic realms in this region: Stonespine – PvP - EN-EU Noggenfogger – PvP – EN-EU Bunlarda yenileri Ben şu Nigger'lı olanda açtım dün gece, çat diye girdi. 01.30 sularıydı. Tabi ki starting zone kalabalığına girmiyorum bile. Ama ilginç bir şekilde first hit'leri çoğu zaman ben alıyordum. Server ismine istinaden, Ağustos 27, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Nigger'lı olanı düşünelim mi Alliance olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Bence hiç beklemeden başlayın, zira en kötüsü ilerde merge gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 iyi madem, free n-word pass de var hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar