Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Lvl 9 oldu gnome mage im, ne maceraydı ama mobların tek kişiye taglendiğini unutmuşum kabus gibiydi bazı yerler haha. İsimli tek mob kesmek için 5 kişilik takım yaptık , maden kazmanın fail olabildiği 2-4 arası kazma vurulabildiğini hepimiz unutmuşuz, quest item ı yerden alabilmek için sıra oluşturduk ,

ec6e4113aa5069d2bf101621d11b3c51.png?wid

haha çok komik ya

Darksun tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Değişmez gibi. Golemagg'dan vazgeçerim ben bu durumda, zaten her şekilde lag oluyor ve starting zone'lar acayip kalabalık. Bu halde 70 TL verdiğim subs ücretinde sıra beklemem.

Oynayabilen var mı Golemagg'da burdan?

Mesaj tarihi:

sabah full gözükmesine rağmen çat diye girebiliyodun golemagg'a. şu an 115 dk queue veriyor.
tek medium server diye mograine'de şaman açmıştım ama o da full olmuş, 94 dk veriyor şu an.

Mesaj tarihi:

benim gibi yapın, pve serverda mirage da alliance açtım guildın bir kısmı orada oynuyor, diğer taraf Shazz da ortalığın sakinleşmesini bekiyorum pvp serverı, acık durulunca orc warrior açacağım. Acelem yok zaten biz 60 olana kadar millet bwl aq40 lara falan akar.

Mesaj tarihi:

Valla dediğim gibi subs açmışken ve bu kadar gazken hiç oynamamaktansa daha çabuk girilebilen bir PvP server'ında kasmaya başlayıp 1 hafta sonundaki duruma göre server değiştirmeyi düşünüyorum. Baktım hala deli gibi sıra var, salarım Golemagg'ı valla. Çok da önemli değil yani, zaten Pati'den hala kesin bir server ismi çıkamadı.

Mesaj tarihi:

Due to extremely high demand, we’ve established the following new WoW Classic realms in this region:

Stonespine – PvP - EN-EU
Noggenfogger – PvP – EN-EU

Bunlarda yenileri

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
1 saat önce, Darksun dedi ki:

Due to extremely high demand, we’ve established the following new WoW Classic realms in this region:

Stonespine – PvP - EN-EU
Noggenfogger – PvP – EN-EU

Bunlarda yenileri

Ben şu Nigger'lı olanda açtım dün gece, çat diye girdi. 01.30 sularıydı. Tabi ki starting zone kalabalığına girmiyorum bile.

Ama ilginç bir şekilde first hit'leri çoğu zaman ben alıyordum.

Server ismine istinaden,

-Deno- tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...