Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 yok horde olan pvp diğeri pve serverında açıyor ondan sorun yok :) Paladin çok kötü değilde sıkıcı diyelim, holy pala buffbot/dispeller olarak oynuyor. Retri ve Prot pek iş yapmıyor malesef. Benin Eu servarlarında ilk karakterim paladindi bir kaç hafta dungeon yaptıktan sonra rerolladım , retri ile dps acaip sıkıcı, seal of command proc beklemekle geçiyor, tamamen rasgele yani.
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 classic oynamayacak tek kişi benim herhalde. şu yeni grafikleri classic e update etseler belki oynardım ama ozamanda nostalji olmuyor .
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 ben hala retail dayım , arada öylesine gireceğim. İş güç varken zaten hepsini yapabilmek imkansız.
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 aynen bu arada token 221k vatana millete hayırlı olsun. rus hesapları açılsın
Neanderthal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paladin yattı o zaman. Herkes mage açıyor ben de warlock açayım diyorum, o oynanır sanırım dps sorunsuz?
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 (düzenlendi) oynanır evet, pvp de de rahat edersin, dot dot dot fear fear fear :) Paladin anca holy oynanır, retrinin bir rotasyonu yok , consecration varsa onu atıyorsun, judgement yapıyorsun gerisi seal of command şans proc, iğrenç bir oynanış tarzı. Holy de ise 5 dakikalık bufflar, greaterlar bu versiyonda var mı bilmiyorum ama her class a 15 dakikalık veriyordu (reagent harcayarak) . Ömrünüz milleti bufflamak ve dispel ile geçiyor. Adam akıllı raid ve pvp gruplarında 1 tane den fazla pala ve druid almazdım şahsen (paladin sayısı buff sayısınıda arttıyor gerçi) , bunu pala ve rerolldan sonra druid oynamış biri olarka söylüyorum. Pala ve Druid kendinden fazla takıma yararı olan yancı classlar. Bufflarını çok sever millet :) Ağustos 26, 2019 Darksun tarafından düzenlendi
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 1 saat önce, Darksun dedi ki: Paladin çok kötü değilde sıkıcı diyelim, holy pala buffbot/dispeller olarak oynuyor. Retri ve Prot pek iş yapmıyor malesef. Benin Eu servarlarında ilk karakterim paladindi bir kaç hafta dungeon yaptıktan sonra rerolladım , retri ile dps acaip sıkıcı, seal of command proc beklemekle geçiyor, tamamen rasgele yani. o sıkıcı olma durumu biraz zevk meselesi. mesela partide priestin manası bittiğinde tankı ayakta tutup helarlığı ele aldığın zaman, tank öldüğünde eline shield alıp son anda partiyi kurtardığın zaman felan priceless. gerçek bir kahraman gibi hissediyorsun sdffasd.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 onu ben druid de çok yaptım, tanklar geberdiğinde ayı olarak raidde tanklayabiliyordunuz :p . Paladinin raidde en iyi özelliği bufflardan sonra kendini feda edip birine shield atması ahah. Bütün raid i yürümekten kurtarıyor.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 (düzenlendi) ne shieldi abi paladin ile raide gireceksen gearın plate değil cloth oluyor ki düzgün healleyebilesin diye sdk hani ilk 1-1,5 ay paladin ile bossa öyle kurtarıcam diye dalarsan, bossun vurduğunun yarısı içinden geçer anca tier1+ sonrası elle tutulur vaziyete geliyor gear paladinin. onu da sonra aq40 clothları ile replace ediosun sdf Ağustos 26, 2019 scorch tarafından düzenlendi
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 tankın yerini alma büyük raidlerde değilde 5 kişilik partilerle dungeona girince oluyordu. raidlerde de prieste destek aura buff ama gene healer olduğun için heyecan oluyordu biraz o kadarda pasif beklenmiyordu. pve de de zor ölmek iyi oluyordu salak salak gidip şunu sololamaya çalışıyordum bi ara https://wow.gamepedia.com/Baron_Rivendare
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Ben shaman'la priest arasındaydım, priest'te karar kıldım çok şükür. TBC'den beri elli kere class değiştirdim, dönüp dolaşıp priest'e geliyorum. Dungeon, raid falan yapacak olursam holy; pvp yapacak olursam shadow yardırırım. Melting faces since 2008
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 70 TL'ye Durmaplay'den aldım ben gene. Şimdilik 30 gün aldım ama büyük ihtimalle 60 yapıştırırım bir sonrakine. Golemagg'da Alliance açacakları bekliyoruz Pati gültüne. /tell denoran (Denoran#2525) Daha tam olarak bir oluşum yok ama çabamız var diyelim kendi topic'inde sdf.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Guild için goldu nasıl toplayacaksınız fresh karakterlerle sdfdg
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Onu dövecekler zaten Golemagg ta. STV de gözler yaşlı
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Abi niye siz bu kadar karamsar takılıyorsunuz ya? Niye hep bizim ekipten birileri ölüyor das
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 3 isim şeysini açmışlar daha çok isim register edebilirsiniz serverlar açılmadan.
jeedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Türkler hangi serverlarda yoğunlaşacak ? Türk Alliance .... Türk Horde ... Yorumlarınızı bekliyorum !
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 şuan store çökük, girip game time alamıyorum lul
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 10 dakika önce, jeedi dedi ki: Türkler hangi serverlarda yoğunlaşacak ? Türk Alliance .... Türk Horde ... Yorumlarınızı bekliyorum ! golemagg, horde / alliance ama ağırlıklı olarak horde galiba.
Neanderthal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Cimrilik yapmayıp gündüz vakti sup olsaydiniz sorun çıkmazdı Gerçi biz de giremiycez sabaha kadar cebelleşcez kesin adettendir..
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Yok abi Golemagg 6k'ya kadar gördüm ama çıktım, niga gibi bi server var PvP orda açtım, 3 - 4 level kastım kapadım. Yarın oynarız, bu saatte yarın iş varken bu hype kaldırılmaz.
Öne çıkan mesajlar