Xaero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Termostatik vana var kafa rahat... Devamli 60'da yanıyor kombi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 termostatik olunca en az bi petek full açık olmalı galiba di mi? böle bütün petekler kendini kapatsa dolaşım olmasa kombi çalışmaya devam etse, sıkıntı olabiliyo falan gibi bişiler okudum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Ben aksam 8 gibi yakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 yav said: nerde yaşıyosun ki? benim bildiğim hava o kadar da soğumadı sanki (istanbul) istanbul/kartal/yakacık aşağısı 10 derece ise burası 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 fresia said: sabonis said: merkezi sistem olsa, gece 11-6 arası yanmadığı için sabaha kadar götün donsun, büyük saçmalık... en büyük saçmalık havanın en soğuk olduğu zaman kapatıyorlar :( Hangi fakir merkezi sistemi ya o Memur olun devamlı yanıyor lojman kaloriferi, şort tişörtle geziyorum evin içinde zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 lojmanda kaldığın için evin içine istersen adriana lima girsin tanga sütyen dolaşsın farketmez, lojman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 sabonis said: termostatik olunca en az bi petek full açık olmalı galiba di mi? böle bütün petekler kendini kapatsa dolaşım olmasa kombi çalışmaya devam etse, sıkıntı olabiliyo falan gibi bişiler okudum galiba Banyoda normal vana var yarim açık duruyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 sabonis said: lojmanda kaldığın için evin içine istersen adriana lima girsin tanga sütyen dolaşsın farketmez, lojman :( cocuklugum gencliğim 15 yıl falan lojmanda geçti muhteşem bişey lojman. orman işletmesi lojmanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 bugün ciddi soğudu bu arada lan. öğlen 3'te mi ne döndüm eve, saat başı 2 derece arttırdım kombiyi, kesmedi, gömdüm 43 dereceyi rahatladım. demin merak ettim yine kısa bir keşif yaptım apartmanda, millet bugün baya ciddi yakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 çocuktan dolayı 7/24 37 derece de yanıyor . fırsat bulursam ara ara kapatıyorum. İzmirde işte 1 kasımda yakmaya başladık . mart gibi kombi kapanır bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Direniyoruz, yakmıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 https://getconnected.honeywell.com/en/lyric-t6 şu aletten getirtip taktırcam, fiyat istedim. normalde 180eur civarı amazonda honeywell türkiye ile konuştum, bana özel fiyat verecekler bakalım bekliorm. kendim getiririm getirmesine de, takacak adam önemli, normalde yetkili servis 50 liraya bağlantı yapıyor da, honeywell kendi getirtip taksa daha iyi tabiki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 geri dönüş yaptılar 177eur+kdv kurulum garanti vs var, amazon ile aynı fiyatta bunu taktırcam sanırım. yalnız şöyle bi sıkıntı var, uygulama desteği türkiyede hala yok, dolayısıyla applestore'dan usa accountu yaratıp uygulamayı indirmek gerekiyor kurulum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Yeni açtım ben de bodrum’da, 45’te tutuyorum. Kombi kendi 50 öneriyor zaten ekonomik mod olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 istanbulda olup da hala hiç yakmayan var mı ya? üst komşum 7 günde 0.1 metreküp yakmış hepi topu (nası oluyosa?), bu çakal pintilik yapıp evde 3 kazakla falan mı oturuyo yoksa tatile falan mı gitti hangisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Ben hiç yakmadım. Arada da pencere açıp havalandırıyorum evi. Güzel bence havalar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 sabonis said: istanbulda olup da hala hiç yakmayan var mı ya? üst komşum 7 günde 0.1 metreküp yakmış hepi topu (nası oluyosa?), bu çakal pintilik yapıp evde 3 kazakla falan mı oturuyo yoksa tatile falan mı gitti hangisi :D Abi cidden elalemin saatlerini mi kontrol ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Tesisatı vanalardan kalibre edin/ayarlayın. Kombiden ilk çıkışın olduğu petekten en sıcak su geçer, tesisatın sonundaki petekten, yani suyun kombiye geriye dönüşün başladığı petekten en soğuk. Yatak odaları oturma odası görevi de görmüyorsa daha soğuk bırakılabilir. Mutfak, banyo yer yer tamamen kapatılabilir veya azaltılabilir. En çok oturulan/yaşanılan odaların vanaları daha açık bırakılabilir. Petekler içlerinden geçen havayı ısıtıyorlar. Peteklerin önüne, üstüne mümkünse eşya, perde vs. gelmesin. Geliyorsa o petekleri kısıp aynı odadaki (varsa) diğer peteği açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 sabonis said: istanbulda olup da hala hiç yakmayan var mı ya? üst komşum 7 günde 0.1 metreküp yakmış hepi topu (nası oluyosa?), bu çakal pintilik yapıp evde 3 kazakla falan mı oturuyo yoksa tatile falan mı gitti hangisi :D şimdilik elektrikli soba, üfürmeli soba falan yakıyordur. iyice soğuk bastırınca açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 sabonis said: bugün ciddi soğudu bu arada lan. öğlen 3'te mi ne döndüm eve, saat başı 2 derece arttırdım kombiyi, kesmedi, gömdüm 43 dereceyi rahatladım. demin merak ettim yine kısa bir keşif yaptım apartmanda, millet bugün baya ciddi yakmış. Manyak mısın olm sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 bence saka yapiyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Biri daha demiş, şimdilik (İstanbul) idle olarak 35'te bırakıp akşam gelince 40-45 arası ayarlıyorum. Havanın durumuna göre yatarken 50'ye yaklaştırdığım oluyor. Ocak'ta falan 10-15 derece artar işte bunlar ama izolasyona göre de çok değişir. Peteklerin hepsini tam açmak doğru değil, kombiye en yakın olan en kısıkta olacak şekilde dengelemekte fayda var. Yoksa arkalar tam ısınmaz ve/veya kombi çok yakar. Birkaç gün eve kimsenin gelmeyeceği bir tatil durumu vb. yoksa tam kapamak da daha çok zarar, akşam duvarları falan ısıtana kadar canı çıkar kombinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 benim kombi de ayarladıgım sıcaklığın üstüne çıkıyor hep, anlaşamıyorum kendisiyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 paspatur said: Direniyoruz, yakmıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 aktiftablet said: benim kombi de ayarladıgım sıcaklığın üstüne çıkıyor hep, anlaşamıyorum kendisiyle . bende kalorifer yakarken değil de çeşme suyunda var şu olay. mesela kalorifer için 50'ye ayarlıyorum 48-49 falan yanıyor. çeşme suyu için 30-35 arası ayarlyorum 60-70 gidiyor wtf ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar