Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 10. Hafta: Alanyaspor - Beşiktaş | 28 Ekim Cumartesi - 19:30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben valla sunu gordum 14. saniye de macta tekrarini verirken

http://tr.beinsports.com/haber/besiktasin-penalti-bekledigi-an-4

Zaten sag ayaga temas yok. Onu hissedip atladi dedim ama on kameradan sol ayaga temas var dogru.
Mesaj tarihi:
güzel maç oldu, negredo nun da açılış yapması önemliydi. Kaliteli topçu. GS bala oynuyor şuan, ikinci yarı geriyelecek, çok rahat bir şamğiyonluk bizi bekler
Mesaj tarihi:
Buyuk ihtimal bu hafta Alanya'nin attigi gol haftanin golu secilir, gecen hafta da Kerim'in goluydu.

millet bize kariyerlerinin en iyi gollerini atıyo, penaltılarımız gollerimiz verilmiyo

herşeye rağmen dimdik ayakta kartalım

bu sene o sene bundan sonra hersene!
Mesaj tarihi:
Talisca ve gökhan rezaletti resmen, gökhan hele ne yapacağını bilemiyor sanki beyni sakatlanmış daha düzelmemiş gibi pozisyonda düşünemiyor.

Oğuzhan bence bayağı iyiydi, Cenk idare etti, babel/q7 fena değildi ama bayağı kötü ortada yaptılar, hele auta çıkanlar vardı.

Geri kalanlar çok sırıtmadı bence.
Mesaj tarihi:
gökhan hala sakat belli ama yapacak bir şey yok şu an için bir iki haftaya düzelir

babel müthiş oynadı valla quaresma da dağlara taşlara giden 2-3 orta hariç iyiydi, 6 isabetli ortayla oynamış

oğuzhan'ın çıkması anlamsızdı iyi oynuyordu, tolgay monaco'da oynardı anlamadım neden öyle bir şey yaptığını

talisca birkaç maç net şekilde oynatılmamalı, monaco'ya atiba medel tolgay başlayabilir
Mesaj tarihi:
Quaresma'nın pozisyonunda penaltı diyenler haklı, kendini atmış diyenler de haklı.

Pozisyon bariz penaltı, boşa tartışmaya gerek yok.

Öte yandan işte yediği bir darbeyi oyunculukla beş göstermeye kalkınca komple numara sanıp hakem vermemiş de olabilir. Darbeyle düşmüyor, kendini atıyor Quaresma. Ama hareket belli, penaltı verilmesi lazım.
Mesaj tarihi:
İlk yarıyı izledim, sonra Thor'a gittim. 1-0'a kadar mükemmel oynuyordu takım, dedim iştah geri gelmiş güzel. 1-0'dan sonra takım yine yattı bekledi.

1-0'a yatan her takımın allah belasını versin, her oyuncusu sakatlansın zerre umrumda değil. Her maç şunu görmekten sıkıldım. ŞL'de tamam olması gereken belki işini doğru yaptığın sürece ama şu ligde 3-4'e gidip rölantide pasif dinlenebilecekken ALANYA MAÇINI 88'DE BALA KAZANABİLİYORSAN gidip kimse şu takım hakkında bir şey demesin.

Rezalet, umarım seri tokatlarlar bizi de bi an önce kovulur ŞG.

ne kadar erken kovulursa o kadar erken şampiyonluk garantilenir. keşke o soktumun salağı negredo götünü kurtarmasaydı da hafta içi bi şekilde baskı olsaydı, 1-2 haftaya siktir falan çekseydik. Gerçi Fiko yollamazdı sene sonuna kadar neyse...

Boşuna ümitleniyor bir de millet twitterda falan, bu bjk'den bu sene bir bok olmayacak bu çomar takımın başında olduğu sürece. haftaya yine 1-0'a yatar maçı verir yavşak çünkü.
Mesaj tarihi:
bu takımı şampiyon yapan tamer tuna'ymış direkt, gitmek istediğinde yönetim görmeyip büyük hata yapmış malzemecisini takımın başında tutarak. önce gomez, sonra tamer tuna çok büyük kayıplar oldu.

4. senede 3. şampiyonluk için ilk iş ŞG'yi kovup yola gerçek bir TD ile devam etmek olmalı, umarım yaz için çalışmalar başlamıştır. Neyse tazminatı alsın siktirsin milli takıma gitsin artık orada ihtiyaç var köylüye bayağı.
  • Yeni Oluştur...