Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 10. Hafta: Alanyaspor - Beşiktaş | 28 Ekim Cumartesi - 19:30


Llama

Öne çıkan mesajlar

Negredo olayi cok abartildi ya. Adam aslinda 35 gol atarim dememisti oradaki Besiktas muhabiri mi neyse artik 35 atarsin di mi diyince evet demisti, yok atamam diyecek hali yoktu ya sdfs.

Tabii TR liginde su an dunya uzerinde 35 gol atacak adam sayisi 2-3'u gecmez.

Bir kac mac 90dk oynamamis adama yuklenilmesi fazla..85'te girip gol atmak kolay is degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fikstur avantaji fazla overhyped ya. Fikstur avantajindan bahsetmek icin lig sonuncusu Gencler'e kaybetmemen lazim. Ama kaybetmekte yanlis birsey oldugundan degil gunune gelirse her takim her takimi yenebilir.

Osmanliyla biz yaptik 2. hafta, ikinci yari ayni mac mi olacak. Her macin hikayesi farkli oluyor.

8 puanlik fark kapanacak tabii ki de. Fikstur avantajindan bahsetmen icin senin fiksturu iyi gecirmis olman lazim. Sen kendin de kaybedince birsey degismiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herşey ortada ama ya. gs-kayseri aynı fikstürü izlediğinden el ele üst sıralarda. kayseri gs'ye yenilmese 1-2 puan fark olacaktı sanırım aralarında. bu bile başlı başına fikstür avantajının ispatı bana kalırsa.

ha kayseri gelir beşiktaş'ı tokatlar o zaman dediğin gibi olur. zaten o yüzden 17.haftayı beklemek lazım demiştim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Basakehir + derbiler disinda gerisi gunune gore bence biraz da.

Akhisar ikinci o kimi kovaliyor o zaman. Ona bakarak guc degerlendirmesi yapmak zor is.

Fiksturu avantaja cevirebilmen icin ekstra is yapman lazim. Biz su an o donemecteyiz. Basaksehir - TS'den birini bile yensek one geciyoruz avantaj olarak cunku Besiktas hic ekstra yapmadi orada.

Ama dedigim gibi TS'yi yenersin baska takima takilirsin. Genelde hype yapilan maclarda ben 3 buyukler daha avantajli derim cunku konsantrasyonu ayni oranda artar. Ondan Fener keklik gibi icerde disarda hep avliyor TS'yi yillardir...

Ozellikle Fener de var bu..Kesin puan kaybi dedigin overhyped anadolu macindan galibiyet cikarmistir, gidip 5 atar dedigine puan birakir filan..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte bence akhisar-göztepe daha başarılı gibi gözüküyor gün itibariyle, oynadıkları maçlar açısından. akhisar,göztepe gs'nin viraja gireceği takımları çoktan atlatmış. gençlere puan kaybetmesek bu takımların yanına koyabilirdim bizi de. o çok ekstra bi puan kaybı oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da Besiktas o viraji iyi atlatmadi ki, dedigim o. Genclerden bagimsiz TS-Basak ile icerde berabere, FB dep maglup...

GS disarda TS-Basak ile berabere bile kalsa iyi durumda oluyor, yenerse ekstra oluyor..

Besiktas su maclarin en az birinden 3 puan alsaydi dedigin dogruydu. Ama ekstrasi yok Besiktasin su ana kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte tamam da benim öngörüme göre gs de puan kaybedecek o maçlardan. o yüzden gs'nin fikstür iyi gelmiş diyoruz ya zaten. gs de o maçlarda puan kaybedince fitlenecek herşey. hani aykut suni fark diyor ya bunu kastediyor esasında.

Hatta bu ts-fb maçlarının bizim şl aralarına denk gelmesi çok çok iyi oldu. zaten puan kaybetmemiz muhtemel maçlardı aradan çıktı. misal arada malatyaspor maçı olsa ona puan kaybetsek aşırı bi yıkım olurdu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha event gerceklesmeden ongorumde bulunmak sacma. Su an fiksturden bagimsiz avantaj GS'de. Besiktas'in bunu avantaja cevirebilecek sansi vardi, onu kaybetti.

Cunku GS'nin daha oynamadigi maclarda puan kaybetmesini beklerken kendine de oynanmamis maclarda 3 puan yaziyorsun ki bu cok mantikli degil. Fenerbahce icin de gecerli bu. Fener icin gidip kalan deplasman maclari banko 3 puan diyebilir misin?

Rakibinin puan kaybetmesini bekledigin maclardan sen puan alirsan bu avantaj oluyor. Ama alamazsan avantajligi bitiyor onu kastediyorum. 8 puan farki suni olayi ayri. Ligin 7. haftasindaki puan farkinin 34'te ayni kalmayacagini tabii ki biliyoruz.

Ama atiyorum FB olarak rakibinin TS macinda puan kaybetmesini beklemektense birebir macta yenmeye calismak daha mantikli degil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...