toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 we happy few almadan bi daha dusunmek lazim. gerci kiminin ozellikle ilgisini cekebilir sdfg. https://forum.paticik.com/read.php?35,8095145 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Deno niye ergen gibi kızmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Parası var kızıyor adam, biz fakirler anlamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 birazdan basliyor galiba sale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 steam ödülleri de varmış yine <3 ilk ödül The “The World Is Grim Enough Let's Just All Get Along” Award. dünyanın boktanlığı ve gittikçe sapıtması buraya da yansımış. (ilk başta oyun zor zaten bi de biz birbirimize eziyet etmeyelim anlamında dark souls'a basacaktım da açıklamasında rl'deki shitstorm'dan bahsediliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 sale başladı. wolfenstein 2: new colossus %50 yemiş ama niye bu kadar pahalı ya. abv aral. deus ex mankind divided %85 oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 iyi ki beklemişim warhammer totalwarlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 The "Defies Description" award kategorisine ödül verilmiyo ya bug mı acaba kategori seçin diyor seçtim yine olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 thieflerin hepsi 2tl felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 o degilde wishlisti birkac kez refresh edin ust uste, orda indirimde gozukmeyip store sayfasinda indirimli gozuken oyunlar var falan aralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Aldıkça alası geliyor insanın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 xcom2 alınır mı ya, long warla-enemy withinle 200 saatim var ilkinde. hakkat böyle herşeyi overhaul etmişler de yeni bir xcom oyunu yapmış gibi mi, leaderboards falan var diyorlardı %67 indirimle bile 70 kağat, paraya kıyamadım help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 kzpmaza said: The "Defies Description" award kategorisine ödül verilmiyo ya bug mı acaba kategori seçin diyor seçtim yine olmadı. bug duzeliyo yavas yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Raylen said: xcom2 alınır mı ya yes yes yes yes yes yes yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Shadow tactics ilk defa %50 indirim görmüş. Meraklısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 https://www.reddit.com/r/vpncoupons/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 havale yaparak 2 dakikada ödeme yapmak ne güzelmiş boapra ile uzun sürer diye hiç denememiştim, 2 dakikada onay gelip oyunlar geçti hesabıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 RUST oynayan var mi, deger mi almaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Lancelion said: RUST oynayan var mi, deger mi almaya ? Uzun süredir oynuyorum, değer. 15.5 ye kesinlikle değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 COH2 nin kalan kısmını aldım ana oyun vardı sadece, bir de cossacks 3 aldım bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Lopeth said: havale yaparak 2 dakikada ödeme yapmak ne güzelmiş boapra ile uzun sürer diye hiç denememiştim, 2 dakikada onay gelip oyunlar geçti hesabıma boa'yla falan ne uğraşıyorsunuz, gogo sanalkart? Raylen said: xcom2 alınır mı ya, long warla-enemy withinle 200 saatim var ilkinde. hakkat böyle herşeyi overhaul etmişler de yeni bir xcom oyunu yapmış gibi mi, leaderboards falan var diyorlardı %67 indirimle bile 70 kağat, paraya kıyamadım help pls xcom2 iyi baya. sadece "ilk oyunda millet aşırı defansif gidiyordu, biraz daha risk alsınlar istedik, oyun bizce böyle oynanmalı." diyerek turn timer getirdiler ikincide. "görevi tamamlamak için 12 turn'ün var, yoksa nuke yağdırıyoruz" gibi. en sevilmeyen yanı o sanırım, mod'larla kapatılıyor tabi ki. ek olarak long war'cular buna da mod yaptı diye biliyorum. Lopeth said: iyi ki beklemişim warhammer totalwarlar için war'lar derken? ikinciye indirim gelmemiş görünüyor bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 rainbox six 13 tl çok iyi ya. merak ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 complete 150 tl kesin bi süründürme vardır onda. Ubisoft affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 o ranbow six değil f2p rainbow six. operatörlerü kasıp açman lazım iyi operatörler baya uğraştırıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Bundan daha iyi sale gelir mi? Winterı falan bekleyip %50lere girmeyeyim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar