Pallando Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 -Deno- said: de: manking için tereddütlüyüm. ilki çok başarılıydı da bu çok negatif yorum aldı. biraz daha beklesek daha düşebilir. Hmm peki bende bekleyeyim o zaman zaten bir sürü rpg oldu baya zaman öldürür onlar. Deus Ex human rev. yarım kalmıştı onu bitireyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 abi de mankind mis gibi oyun ya. açıkçası ne kadar kötü olabilir ki diyesim geliyor. kötüsü bile oynanır yani o oyunun. ama çok ucuz gelmedi bana da sağlam bi indirim yer diye beklerdim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 manking yazmışım lan sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 king regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 sabonis said: bu ne lan, nası indirim bu? bilen bilir çer çöp ne beğensem attığım 800'lük falan wishlist'im var, 50 oyun falan indirime girmiş koca wishlist'ten. dün buglıydı heralde wishlist. şimdi baya bi oyunda indirim gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 çabuk gaben reisten özür dile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 bende eve gidem de bi cüzdan atayım hearts of ireona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 fazla açılmayın :P autumn sale ve daha güzeli winter sale var nasılsa :D indirimleri takip ediyorsanız bir gözünüzde https://www.greenmangaming.com/ de olsun , bunlarda TL ye yeni geçti (baz fiyatı steam ile aynı), hem indirim hem kupon kullandırtınce steam indiriminden daha iyi fiyatlara gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 açılmayın diyorsun alternatif site gösteriyorsun olmadı darksun. hala kararsızım EU IV'ün tüm dlclerini alsam mı almasam mı diye? En olması gereklileri hangisi tavsiye vericek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 hi2games şuraya bakın isterseniz planet coaster 36 kusur lira lakin hediye olarak gönderiyorlar oyunları. daha öncede alıcaktım vazgeçtim aklımı çelmiyor değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 4 senedir Crusader Kings II tüm dlclerle indirime girsin diye bekliyorum ama yok. Beklemeye devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 totemic said: hi2games şuraya bakın isterseniz planet coaster 36 kusur lira lakin hediye olarak gönderiyorlar oyunları. daha öncede alıcaktım vazgeçtim aklımı çelmiyor değil.. az once aldim 37 liraya planet coaster denemek icin ama hic icime sinmedi. http://steamcommunity.com/profiles/76561198359734877 su profildeki arkadas ekliyor sizi ve gift'liyor. gift'i aldiktan sonra sildim tabi friend listesinden. odeme ve oyunu alma 5 dk falan surdu bu arada. yarin bi gun key calinti cikar oyun patlarsa sasirmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Seninki patlamazsa 2-3 güne bende alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 şöyle gray marketlerden singleplayer oyun alacağınıza, torrentleyin abi. hadi fakirim diyip online oyun alın neyse de. tahminim çalıntı kredi kartı ile bakiye yüklü hesap falan satın alıyorlar ruslardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 hah ne zaman gelecek diyordum şunlardan oyun alacağınıza torrentleyin duyarcısı. hoşgeldin. sana mı sorucaz? arkadaşım ben steam'imde orjinal oyunum olsun istiyorum. torrentle patch'i belli olmayan, saveleri oyunu silince yok olan bir oyun istemiyorum. isterlerse gidip maskeyle dükkandan soyup alsınlar oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 ignorance is bliss. senin hedonist ihtiyacın için insanlar zarar görebilir yani öyle mi? sen zaten trash tier bir insana dönüşmüssün, beter ol ama bilmeyen varsa bilgilendirmemiş oluyoruz. allah bilir eykipi anamızı ağlattı diye ağlıyorsundur. aptal değilsen, en son updateleri yüklemesini de, save dosyana da sahip çıkmayı bilirsin zaten. bedava olan bişi için bi zahmet uğraş zaten. drm free gog'a laf etsen neyse de, üstüne para verdiği şey sen ve hırsız hariç bütün stakeholderlara zarar veren bi sistem. reddit'te bile yasak bunlar. korsan link dahil, her türlü illegalite paylaşımı yasak olan bir forumdayız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Steam çıkmadan önce oyuna korsan bakmadan almazdım kazık yemekden iyidir. Refund da gelince pek işim kalmadı korsanla, hoşuma gitmezse refund gerçi bazı oyunlar 2 saatte anlaşılmıyor. Adamlar ülkeyi korsan olarak görüyor zaten hiç bir destekleri yoktu desteği olmayan bir şeyin orijinalini almak da saçma, steam onu düzelti biraz türkleri adam yerine koymaya başladı, ben de orijinal oyun oynamaya başladım. Onla alakalı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 totemic said: hi2games şuraya bakın isterseniz planet coaster 36 kusur lira lakin hediye olarak gönderiyorlar oyunları. daha öncede alıcaktım vazgeçtim aklımı çelmiyor değil.. Abi bunlar hep developerdan test icin alinan keyler falan. Oyunun yapimcisina hicbir faydasi yok burdan almanin. rus, cinli cakallara para kazandirmis oluyorsunuz, hic gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 daha birine cevap yazmadan bir tane daha geldi. bilgi verme amaçlı yazmış tabi neutrino yanlış anlamayın buna lafım yok. destek olmak isteyen tabi ki buradan almasın bilmiyorsa öğrensin. ama sırf bir yerlerde birilerinin kartı çalınmıştır diye gelip burada torrent çekin arkadaşım diye duyar kasmayı anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Sana cevap yazdım zaten black ice, bügün ters tarafından kalktın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 neyse bu zaten ona cevap gibi olmuş. bütün keylerin çalıntı olmadığından bahsedecektim. sırf sen ağlama diye ben updatele ya da save yedeklemekle uğraşmak zorunda değilim. aldığım keyin nereden geldiğini sorgulayacak kadar imkanlar içinde yaşamıyoruz. evet akp anamızı da belliyor. aldığım keyin gelebileceği çok fazla yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Lemmy said: Sana cevap yazdım zaten black ice, bügün ters tarafından kalktın sanırım. nötrinoya yazdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 He tamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 blekas vicdansız bir hırsızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 valla ben siteyi denemek istedim ve acikcasi 36 lirayi gozden cikardim. deneyip burada paylasayim dedim bilmek istersiniz diye. steam'den oyun almamin sebebi oncelikle "emege saygi" konusu. hesabimda sekil olsun kisminda hic degilim. fiyat/performans beni tatmin ediyorsa aliyorum. aliyorum ki benzer kivamda oyunlari pc'de oynamaya devam edebileyim. aaa oyunlari zaten satin almam, fiyatina degecek seyler cikmadigindan. torrent'lemem de ayrica ama, oynamak istedigim aaa oyun yilda 1 tane falan belki cikiyodur. subnautica, darkest dungeon, planet coaster, divinity vb. gibi dusuk butceli ama saglam emek verilmis oyunlar varken ihtiyac duymuyorum populer title'lara. imkanim el verdigi surece daha cok boyle oyunlara harciyorum parayi. hakkini verecek vaktim de olmuyor harcasam da zaten :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar