BonePART Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Sam said: BonePART said: abi flash saleın güzelliği dedikleri gibi impulse buylardı bole bakıyosun ana 20 liralık oyun 90%ı cakmıs 2 lira hop kapıyodun en kotu son gun wishliste basıuyodun buyı abi nesil güzel şunun, sırf şu bilinçsiz satın alma olayı yüzünden millet refund diye ağladı, refund gelince de indirim seviyeleri düştü. steam'den artık daha az indirim alıyorsak çat çut oyun alıp ertesi gün ağlayan insan modeli yüzünden direkt. iyide abi ne demek nesi güzel merak ediyosun 1 2 videosunu görmüşsün diyosun alırım ben bunu alıyodun dursun bi ara oynarım diyosun mis gibi eyleniyodum ben bayada öyle güzel oyun aldım binding of isaac dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 yarın başlıyor mu şimdi indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 e sonra da "niye indirim gelmiyor eskisi gibi", bundan gelmiyor. hem refund, hem %90 indirim olmuyor, o gaben da doyacak. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 ula cüzdanı atacaktım, daha başlamamış. niye başlık açıyosunuz :( edit: şunsuz steam sale başlığı olmaz pls https://www.youtube.com/watch?v=bUo1PgKksgw 2. edit: gerçi warhammer 2 tw haricinde almayı düşündüğüm oyun yok. o da daha yeni çıktı, indirim gelmez ellaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 hmm wishliste soyle bir baktimda "sunu alayim hemenn!!1" dedigim bir oyun yok simdilik, bakalim %75 ustu ne gelirse artik birde bikac dlc, bundle, eski oyun falan alirim kenara dursun. not interested listimde tee oct 2017'ye kadar guncellendi hazir sale oncesi: https://i.imgur.com/PKlW8rx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Acaba gene hangi oyunları alıp oynamayacağım? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Önceleri "hangisini" alsam diye kararsızlıklar içinde geçerdi günler. Şimdi düşünüyorum düşünüyorum alacak oyun yok gibi. Piyasa ne hale gelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 aman oyun olmayıversin ya. library de 200'e yakın oyun var. toplasan 10 tanesini oynamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 AAA oyunlar dışında 1-2 indie, yada çok popüler olmayan türler olursa oynanıyor. Yoksa indirimde AC 1-2-3 alsan daha önce oynadıysan yine oynamayacaksın. Libery de dursun, ego tatmin olsun başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 İndirim furyasına hazırlık yapıyorlar sanırım :) dijital gift kartlar gelmiş. http://store.steampowered.com/digitalgiftcards/selectgiftcard TL TL mis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 bence insanların neden steam'de indirim dönemi oyun alıp hiçbirini ya da çok azını oynadığı üzerine bir tez yazılsa dünya yerinden oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 -Deno- said: bence insanların kadınların neden steam'de indirim dönemi oyun kıyafet alıp hiçbirini ya da çok azını oynadığı giydiği üzerine bir tez yazılsa dünya yerinden oynar ve her indirim döneminde oynayacak oyunum giyecek kıyafetim yok demeleri üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 -Deno- said: bence insanların neden steam'de indirim dönemi oyun alıp hiçbirini ya da çok azını oynadığı üzerine bir tez yazılsa dünya yerinden oynar Oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 bırak da dünya yerinden oynasın bari oyunlar oynanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 oynayacak zaman yok abi. online oluosun gecenin bir saatinde, oradan biri haydaa adiyor beyim diyor hadi rocket hadi adam vurak derken gece 1 5-6 oyunum var beklyiopr. indirimde de almamıştım. ona rağmen cizız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 akşama indirimleri burdan mı takip edicez yoksa ayrı başlığı açılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 bunu yapmaya değer bir indirim olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 apple umudumuzu kırma akşama beklediğim oyunlar girsin alalım çıkalım bir daha 2018'e kadar dönüp bakmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 istedigin oyunlar korku oyunlari/zombiler falan degilse cok bekleme bu halloween indirimi genel degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 totemic said: akşama indirimleri burdan mı takip edicez yoksa ayrı başlığı açılacak mı? ben boşuna mı açtım topic'i arkadaşım? HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 hepsini birden açmışsın hafız sen. parsellemişsin baştan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Çabuk davran totemic bitiyor sonra oyunlar söyliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 tr saati ile 8'de baslamasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 hani gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 geldi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar